Home / Știrea zilei / Conferință Despre Adevărul Istoric cu Gică Manole

Conferință Despre Adevărul Istoric cu Gică Manole

Incorect Politic
Noiembrie 12, 2022

Conferință Despre Adevărul Istoric cu Gică Manole

Fundaţia Ion Gavrilă Ogoranu organizează Luni, 7 noiembrie 2022, ora 18, o întâlnire unde pasionaţii de istorie se pot întâlni cu doi istorici care nu au acceptat compromisul cu corectitudinea politică.

Cei doi sunt: Marius Oprea și Gică Manole.

Conferinţa va purta numele „Istoria, între adevăr și propagandă” şi va avea loc la sediul Fundației Ion Gavrilă Ogoranu din București, str. Veseliei nr. 21. Fundaţia Ion Gavrilă Ogoranu ca organizator pune la dispoziţie o sală din sediul sau din str. Veseliei nr. 21 pentru acest eveniment care nu poate avea loc în alte locaţii.

Istorici Marius Oprea și Gică Manole se vor pune la dispoziţia pasionaţilor de adevăr şi vor răspunde, după conferinţă, întrebărilor puse din audienţă.

14 comments

 1. Pentru cine nu știe care e treaba cu Marius Oprea, l-am mai menționat (îl știu de la biserică):

  https://www.incorectpolitic.com/eveniment-astazi-conferinta-in-bucuresti-cu-gica-manole-istoria-intre-adevar-si-propaganda/#comment-62329

  “Marius Oprea (chitara bass),…”

  https://invidio.xamh.de/watch?v=IWP92PY2EfI

  https://www.youtube-nocookie.com/embed/IWP92PY2EfI

  Evident e dl. care cântă la chitară bass.

  • Recomandare: 44:10, sau:

   https://invidio.xamh.de/watch?v=IWP92PY2EfI&t=2650s

   La 1:22:30 e menționat și motivul pentru care până la urmă o să mă duc peste ăștia.

  • Acela e alt Marius Oprea, dar ştii asta şi o freci aiurea în tramvai şi peste tot, mai ales pe aici. Scenele obscene în public sunt pedepsite (până la urmă).

  • Bineînțeles că e alt Marius Oprea, dar ce e interesant e că mai știu încă un Marius Oprea, de la aceeași “biserică”. Înțeleg că nu-ți place muzica, ești cumva rudă cu Freud? Scuze… uitasem că pe saitul ăsta n-are voie să comenteze decât P.i.c., dar unde sunt scenele obscene?…

   • Ai voie sa fii prost, ca nu e vina ta! Dar si nesimtit?

   • Gândește-te puțin, cum aș putea să-mi dau seama că sunt nesimțit, dacă sunt prost?

    • Păi nu eşti şi una şi alta. Eşti viclean şi cu răul. Şi stai la pândă, ca orice viclean.
     „Vorbirea voastră să fie aşa: da, să fie da; nu, să fie nu. Ce trece peste aceste cuvinte, vine de la cel rău (de la diavol)“, zicea evanghelistul Matei în cap.5, vers 37, cu care e clar ca n-ai nici o legătură decât împrumutul numelui.
     Cum e vorbirea ta? Da nu e da, iar nu nu e nu. Cine e stăpânul tău?

    • Dacă ar fi după mine – nimeni, însă Romani 8:20: “creaţia a fost supusă deşertăciunii, – nu pentru că a vrut ea, ci datorită Celui Ce a supus-o”. Și ai scris “ȘI nesimțit”.

     • Dacă tu la nişte vorbe destul de simple nu vezi decât, greşit, un singur sens (că ai fi şi prost şi nesimţit), la ce-ţi mai criptezi propriile spuse, ca să nu mai înţeleagă nimeni nimic? Tu însuţi, dacă nu ai ştii ce gândeşti, e clar că nu ţi-a înţelege vorbele, la cum te arăţi. Puteai să înţelegi că doar proştii ai voie să delireze (ceea ce nu era neapărat cazul tău), dar indolenţii prin exprimare (cazul tău) sunt intolerabili.

     • Aș aprecia dacă nu ati mai începe polemici ampulea. Dacă tot vă certați, veniți cu informații despre un anumit subiect și din cearta voastră fie ca alții să aibă ce învăța. Altfel, abțineți-vă.

   • Eşti aici la subminare şi diversiuni.

 2. “Matei” este un troll al Tel Aviv-ului. Ce-I asa greu de înteles ?!?!?

 3. Unde pot găsi această carte Ion Antonescu

Leave a Reply

Your email address will not be published.