Home / Educativ / Dumnezeu a rânduit fiecărui bărbat o misiune – Împlinirea pentru un bărbat vine din descoperirea scopului pentru care a fost creat și atingerea lui

Dumnezeu a rânduit fiecărui bărbat o misiune – Împlinirea pentru un bărbat vine din descoperirea scopului pentru care a fost creat și atingerea lui

Vlad Voicu
Incorect Politic
August 13, 2022

Împlinirea pentru un bărbat vine din descoperirea scopului pentru care a fost creat și atingerea lui

Împlinirea pentru un bărbat vine din descoperirea scopului pentru care a fost creat și atingerea lui

Adevărul curge din Sursă

Pasaj din cartea “Ortodoxie și Naționalism Economic”

Împlinirea pentru un bărbat vine din descoperirea scopului pentru care a fost creat și atingerea lui. Dumnezeu a rânduit fiecărui bărbat o misiune. Un bărbat devine bărbat în clipa în care începe sa creadă în el însuși și nu pune mai presus de el nici un alt bărbat și nici o femeie. Acest gen de bărbați nu are nevoie de gemei decât pentru a-l ajuta să-și ducă misiunea la îndeplinire. Acesta este bărbatul adevărat pec are o femeie adevărată si-l dorește alături.

Altfel zis, un bărbat este bărbat în măsura în care are conștiința de lider. Iar cineva devine lider doar atunci când reușește sa-și descopere vocația, rostul pentru care a fost creat. Ca să și-l îndeplinească, el are nevoie de adepți. Ferice de omul care și-l găsește în femeia care i-a acceptat misiune și e gata sa-l însoțească până la urmă pentru realizarea ei.

7 comments

 1. “pentru ca inima lui să nu se înalţe mai presus de fraţii lui şi să nu se abată de la poruncile acestea nici la dreapta, nici la stânga…” (Deuteronomul 17:20)

  “Nu faceţi nimic din duh de ceartă sau din slavă deşartă; ci, în smerenie, fiecare să privească pe altul mai presus de el însuşi.” (Filipeni 2:3)

 2. Aproape de pensie…. nu prea stiu femeie sa constientizeze asta – ce vad “de-o viata” e ca ea vrea bani, bani, bani… nici femeie nu vrea sa fie decat ca obiect pus pe taraba.

 3. Suna f. bine….. numai ca barbatii din zilele noastre sunt terminati prin alcool, tutun, hrana otravita… sunt peste 1.500 aditivi alimentari ( cancerigeni), va dati seama ce mâncam….!!!
  Barbatii din zilele noastre sunt sterili din cauza alimentatiei nocive, în primul rând….
  Ei nu mai au instinctul vietii…. cu 100 de ani in urma o familie normal avea între 15-20 copii… faceti comparatie cu familia din zilele noastre…!!!

  Bineînteles ca sunt si exceptii! Mai sunt Barbati Români zdraveni ( fizic si psihic) care-si cunosc Misiunea data lor de DUMNEZEU, si fac totul ca s-o puna în practica.

 4. gheorghe

  Constat, ca ai o parere “excelenta” despre femei…..
  se pare ca ai avut o experienta tragica cu vreo “frumoasa”…

 5. Completare esentiala:
  Cartea “Ortodoxie și Naționalism Economic” este scrisa de Iurie Rosca.

 6. “un bărbat este bărbat în măsura în care are conștiința de lider”. Lider al cui ?
  Al femeii lui, rezulta din imbecilitatile debitate cu nonsalanta de VV.

 7. Cred că se poate zice și așa:

  “Femeile de acest gen nu au nevoie de bărbați decât pentru a le ajuta să-și ducă misiunea la îndeplinire. Aceasta este femeia adevărată pe care oricine și-o dorește…”

  https://yt.artemislena.eu/watch?v=Guu0yhFluvI

  “In order to transcend the limitations of that world, you need to stop willing. Stop desiring. Stop hating. To conquer others is to have power. To conquer yourself is to know the way.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *