Home / Chestiunea Jidănească / Model de urmat: Protest Spontan în București Împotriva Antisemitismului

Model de urmat: Protest Spontan în București Împotriva Antisemitismului

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Decembrie 17, 2020

Doi români din capitală ne arată că în ciuda tuturor legilor liberticide, cu pricepere și dibăcie se poate protesta chiar și împotriva celor pe care nu avem voie să îi criticăm.

“Nu avem bani să ne deschidem Muzeul Mațional de Istorie a Românilor, dar avem bani să le facem evreilor Muzeu al Holocaustului pe banii noștri?” au susținut aceștia într-un videoclip postat pe Facebook, afișând următorul mesaj scris : Antisemitism este când ceri ca organizațiile evreiești să respecte legea. Jos antisemitismul! 

Aceștia au menționat și că majoritatea comisarilor sovietici torționari erau de origine evreiască.

Priviți video complet la:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=192084312641798&id=100055206903933

5 comments

 1. Băieții au fost geniali, bravo lor! Și eu sunt antisemit în sensul celor scrise pe pancartă.

 2. FELICITARI DOMNILOR !
  EXCELENT DEMERS !

  EI NU GASEAU TERMENUL:

  COMUNITARISM ORGANIZAT !!!

  ASTA ESTE INSTITUTUL ELIE WIESEL : COMUNITARISM ORGANIZAT !
  O STIU DIN RIVAROL CARE A MARCAT DEFINITIA ACESTOR INSTITUTII SI ORGANIZATII CARE BAGA LUMEA LA INCHISOARE CALCAND IN PICIOARE CONSTITUTIA FRANTEI SI LEGILE ELEMENTARE NUMITE DREPTURILE OMULUI – INCEPAND CU DREPTUL LA OPINIE !

  ASTA E CE FACE LICRA , CRIF, ETC IN FRANTA , CARE BAGA LUMEA LA INCHISOARE PENTRU CA DISCUTA FAPTELE ISTORICE IN CIUDA INTERDICTIEI DE A LE DISCUTA IN TRIBUNALE , TRIBUNALE CARE PREFERA DOAR ABORDAREA CARE LEGIFEREAZA HOLOCAUSTUL FARA NICIUN FEL DE EXAMINARE A FAPTELOR DOVEDITE STIINTIFIC – PRECUM CELE 6 MILIOANE DE VICTIME EVREIESTI, SUSTINUTE LA MODUL RELIGIOS, ADICA FARA DOVADA FORENZICA A 6 MILLIOANE DE CADAVRE !

  LOGICA DEFINITA MAGISTRAL DE PREDICA LUI RAOUL HILBERG CITAT PE BLOGUL LUI ROBERT FAURISSON :

  “HOLOCAUSTUL A EXISTAT PENTRU CA A EXISTAT “!

  ASTA ESTE SI INSTITUTUL ELIE WIESEL . CU ACEEASI LOGICA DE NEZDRUNCINAT: AD INFINITUM !

  • Lumea intră la închisoare dacă critică Holocaustul pentru că nouă nu ne pasă de noi. Nici francezilor (majoritatea tâmpă, nu toți) nu le pasă dacă Reynouard intră la închisoare. Altora din alte țări nici atât Credeți că există vreun român obișnuit căruia să-i pese de Reynouard? “E francez, nu mă interesează ce se întâmplă acolo”. “Ce-mi pasă mie de Africa de Sud, ce-au căutat olandezii acolo? (Nu contează că au fost primii acolo pentru că locul era pustiu și negrii au venit după!) Și asta auzită de la un “right-winger”!. Evreilor le pasă de ai lor. Îi apără chiar și pe cei mai abjecți membri ai rasei. Se laudă cu proxeneții lor și cu pornografii lor și cu traficanții lor de marijuana.
   https://www.jweekly.com/2020/02/21/king-of-weed-meet-the-jew-at-the-top-of-the-cannabis-market/
   Noi nu-i înghițim nici pe ăia buni dintre noi. Am mai spus-o și altă dată, individualismul și rezultatul lui, incapacitatea de cooperare e cea mai mare slăbiciune a albilor în general.

   • Dar de ce nu sunt bagati la parnaie cei care spun mizerii despre albi si europeni: am auzit niste curve de romance spunand ca noi nu suntem albi, ca dacii erau blonzi noi suntem corciti “cu cati au trecut pe aici”, ca cruciadele au fost facute de criminali si fanatici religiosi, nu vedeti musulmani cum zic ca noi am fost sclavi si vom fi sclavi din nou? Ca romanii de fapt au fost sclavi ai turcilor si ca ne-am vandut femeile si copii si ca istoria noastra de pe vremea cand se facea carte, cu Stefan cel Mare si Mihai Viteazu sunt fantezii etc. In timp ce adevarata istoria a poporului roman, cu personaje gen Iuliu Maniu, Paulesc, Eugen Grigore, Antonescu, legionarii sunt ascunse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *