Home / Internațional / Model de urmat! Plângere Penală Împotriva Statului Francez

Model de urmat! Plângere Penală Împotriva Statului Francez

Incorect Politic
Aprilie 29, 2020

 

PLÂNGERE PENALĂ

 

PANDEMIA COVID-19: MINCIUNA STATULUI FRANCEZ A PROVOCAT SUTE DE MORȚI INUTILE. VINOVAȚII TREBUIE PEDEPSITI CU ÎNCHISOARE PE VIAȚĂ : 

 

AUTORII PLÂNGERII:                          Platforma Participativă şi Paşnică pentru un Viitor mai Bun şi Durabil (PFMD).

 

DESTINATARII PLÂNGERII            Doamnele şi Domnii Administratori-Judecători ai Tribunalului  conflictelor

 

 

C E R E R E – P E T I Ț I E

Doamnelor şi Domnilor Administratori-Judecători ai Tribunalului conflictelor,

Platforma Participativă şi Paşnică pentru un Viitor mai Bun şi Durabil (PFMD) cu onoare vă aduce la cunoştinţă Faptele grave comise pe durata Pandemiei Covid-19.

 

Scurtă sinteză a faptelor principale:

« Nu există nicio pandemie de măşti chirurgicale », a afirmat Ministrul Sănătăţii, Olivier Véran, marţi, la 10 martie 2020, pe canalul de televiziune France Info. « Astăzi dispunem de un stoc de Stat de măşti, ce cuprinde mai multe zeci de milioane de măşti ».

« Din fericire, de altfel », a precizat el.

La 21 martie, acelaşi Ministru a declarat francezilor că măştile « nu sunt necesare », ba chiar « inutile », pe deasupra fiind « greu de utilizat în mod eficace ».

« Un discurs infantilizant, de care ne-am fi putut lipsi », a admis un consilier al Guvernului.

La 25 martie, Sibeth Ndiaye, Purtătoare de cuvânt al Guvernului, a pronunţat aceste cuvinte, ajunse sigur din altă parte la televiziunea franceză: « Nu-i nevoie de nicio mască, dacă respectăm distanţa de protecţie faţă de ceilalţi ».

Apoi, Purtătoarea de cuvânt a adăugat o frază inimaginabilă, sufocantă: « Vreţi să ştiţi ceva? ». « Eu însumi nu ştiu să utilizez o mască ».

« Aş putea spune: Eu sunt ministereasă, îmi pun masca, dar de fapt nu ştiu să o utilizez », a explicat ea, încercând să justifice de ce măştile nu sunt necesare pentru toată lumea.

Înfierbântându-se, ea a plusat: « Pentru că utilizarea unei măşti presupune gesturi tehnice precise, pentru a nu ne freca nasul sub mască, cu viruşii de pe mâini, altfel este vorba de o utilizare care nu-i bună, putând fi chiar dăunătoare ».

Doamnelor şi Domnilor Administratori-Judecători ai Tribunalului conflictelor, ne permitem să vă atragem atenţia asupra următoarelor două fapte :

Pur şi simplu, video-clipul lui Sibeh Ndiaye a dispărut de pe reţeaua socială Tweeter, unde fusese postat. Purtătoarea de cuvânt pretindea că « francezii nu vor cumpăra măşti din farmacii, căci acestea nu sunt necesare, dacă nu suntem bolnavi ! »

Ca din întâmplare, după o oră şi ceva de la postarea-publicarea unui articol al web-maestrului PFMD, prin care se cerea socoteală Preşedintelui [Franţei], cu privire la lipsa măştilor,  lipsă constatată de întregul personal medical, subiect pe care Domnul Macron s-a adresat Naţiunii, trei ore mai târziu, – ca din întâmplare deci, situl web Demain l’Homme (Omul de mâine) a fost piratat prin intermediul unui virus informatic!

Coincidenţă ?

Înţelegeţi astfel, Doamnelor şi Domnilor Administratori-Judecători ai Tribunalului conflictelor, urgenţa acestei plângeri-petiţie, ce pare să reflecte neliniştea unei imense părţi a concetăţenilor noştri.

FRANCEZII NU VOR UITA NICIODATĂ această cascadă de minciuni, iar în memoria lor va persista impresia tenace şi feroce, de a fi fost manipulaţi ca o turmă!

Este imposibilă numărătoarea exactă a deceselor ce s-ar fi putut evita, decese cauzate prin acest gen de manevre fără tact şi fără nume.

Ceea ce se ştie este că numărul morţilor se cifrează la sute şi sute…!

Aşadar, pe bună dreptate, considerăm că este vorba de un asasinat în masă, fără îndoială prin incompetenţă, prostie crasă, amatorism şi neglijenţă.

Fără îndoială, concetăţenii morţi prematur au fost iubiţi de aproape toţi prietenii şi apropiaţii lor. Fără îndoială, cei morţi nu meritau această soartă atât de tristă.

Cerem dreptate, cerem să se facă justiţie celor dispăruţi. Aceasta este exigenţa noastră!

Consolidată prin ansamblul semnatarilor acestei petiţii vitale pentru viitorul şi exemplaritatea instituţiilor noastre, Platforma Participativă şi Paşnică pentru un Viitor mai Bun şi Durabil (PFMD) consideră că aceste metode sunt anti-democratice, anti-republicane, anti-constituţionale şi, orice s-ar spune, ruşinoase, nedemne pentru conducătorii unui Stat ca « Dulcea noastră Franţă ».

Depunem deci plângere oficială contra acestor iresponsabili. Asociaţia noastră se va înscrie în cadrul părţilor civile vătămate, atunci când se va deschide procesul în faţa tribunalelor competente.

Cerem instituţiei dumneavoastră să deschidă o anchetă prealabilă, în această problemă, fără să mai aştepte următoarele alegeri prezidenţiale.

Considerăm că bărbaţii şi femeile, ce exercită Puterea, trebuie să fie un exemplu pentru compatrioţii lor.

Aceştia trebuie să fie un exemplu mai ales pentru tineret, căruia, făcându-ne că nu vedem nimic, suntem pe cale să îi transmitem o lume dzgustătoare, atât pe plan social şi economic, cât şi din perspectiva mediului înconjurător.

Suntem animaţi de dorinţa ca această mascaradă morbidă să înceteze cât mai repede posibil. sperăm că vom fi capabili să transmitem copiilor şi nepoţilor noştri o lume care să nu fie nici odioasă, nici scandaloasă, nici infamă.

Răniţi în carnea şi sufletul nostru, noi, semnatarele şi semnatarii sperăm că vă veţi consacra imperturbabili, din tot sufletul, cu sângele rece necesar, rezolvării acestei grave probleme, că veţi pronunţa soluţia pe care tragedia petrecută o impune.

Cu cel mai profund respect, Doamnelor şi Domnilor Administratori-Judecători ai Tribunalului conflictelor, avem toată încrederea în spiritul vostru de Dreptate.

 

Cédric MERCIER, preşedintele Asociaţiei

Michel WALTER, secretar general, web-maestru al Asociaţiei DEMAIN  L’HOMME.

[email protected]mainlhomme.org

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *