Home / Educativ / Parazitism incorporat!

Parazitism incorporat!

Mihnea Codrescu
Incorect Politic
Aprilie 29, 2020

Parazitism incorporat made în SUA

 

În modelul actual fiecare moment al vieții trebuie să fie supus, orientat și balizat în limitele interne ale procesului consumatorist. Tocmai pe drumul consumatorismului se situează etapele eșecului popular modern din România, urmând dubla progresiune a ideologiei liberale – care, de fapt, nu este liberală ci corporatistă și oligarhică, distrugând și împiedicând dezvoltarea economică națională și socială – și a pieței de dorințe inoculate (ProTV, Facebook, etc.), cele două mari atribute ale procesului consumatorist.

De fapt, se urmărește trecerea de la familia națională unită, născută din tradiție, istorie și din cultura claselor – modelul patriarhal –, la societatea spulberată până la atomizarea ei, prin promovarea „identității culturale”, în special la tinerele generații, permițând astfel neo-capitalismului prădător  conturnarea machiavelică a rezistențelor naturale (firești) de grup la modelele cultural-standardizate, modelul consumatorismului fără graniță.

Introduceți bazele feminismului în societate, exaltați tineretul prin „cultura” eu-lui absolut, disprețuiți valorile tradiționale, țărănii, muncitorii, atacați familia naturală, îndepărtați bărbații din rostul lor patriarhal, femeile de copii și de casă și, în două-trei generații, aveți o adunătură îndobitocită de dezrădăcinați fără Dumnezeu, trecut, repere; prinși în incapacitatea continuității, “liberi și fără de stăpâni”, dar constant în genunchi în față Sistemului de alienare-aliniere neo-capitalist, pilonul egalitarismului și emanațiile sale patogene: pseudo-democrația reprezentativă internaționalistă, antirasismul, imigraționismul salvator (Marea înlocuire), homosidaismul pedagogic și toate „valorile” derivate.

Nu cumva să mă înțelegeți greșit, din punct de vedere structural și dinamic, nu subestimez categoriile sus-menționate, chiar deloc! De fapt, așa cum putem observa din fapte și atitudini, găștile de curiști și alți progresiști activi pe @ și nu numai, arată de o mie de ori mai multă disciplină decât oricare pseudo-naționalist de titulatură, care poluează rândurile noastre. O simplă privire pe Vice și demonstrația e fără drept de apel. Progresistul de convingere bate naționalistul de titulatură!  Nici măcar disciplina minimă de activism online nu există în rândurile tinerilor ziși Națio., nu tu comentarii la articole, Share pe rețele, like pe Youtube să împiedice pe cât posibil cenzura, nimic, zero, nema dinamika, kaput ! Mai degrabă, acționează ca hoții la drumul mare: intră pe bloguri, citesc titluri, poate chiar trei fraze, caută materie critică, se umflă gogoașa post-Hitleristă în ei, apoi trag apa și merg mai departe să joace Wolfenstein!

Noroc că bunul Dumnezeu ne-a dat „bătrâni” și mai puțin „bătrâni”! Da, oamenii ăia urâți și demodați pe care îi vedeți prin oraș cu pancarte atârnate de gât, cu crucea în piept, strigând în cor către Satana să vă lase pe voi în pace, să-și scoată penisul tentaculos din școlile voastre, să nu vă vaccineze statul Lui (Bill Gates) cu forța, poate chiar să mâncați o pâine în țara voastră pe la bătrânețe, alături de nepoți…

Fără aceaste generații de AUR, care prin munca și devotamentul lor au clădit țara pe care o parazitați, pe vremea celui pe care-l scuipați din reflex Pavlovian, mișcarea naționalistă din România ar fi fost doar un joc pe calculator. Fără personalități de calibrul lui Ion Coja, Marius Albin Marinescu, Miron Manega, Vasile Zărnescu, Dan C. Ionescu, Cornel-Dan Niculae, Corvin Lupu, Răzvan Codrescu, Petru Romoșan, Dan Diaconu, Ioan Roșca  și mulți, mulți  alți Seniori din cotidian, oameni de acțiune care activează fără odihnă pe rețele și pe stradă, cu riscul de a mă repeta, naționalismul vostru desuet și steril împachetat în cârpe paramilitare,  s-ar fi practicat numai pe la McDonalds, așa ca între băieți, cu Cola-Cola la purtător – adevărați patrioți americani.

Al vostru,

Mihnea Codrescu

One comment

  1. Fara etica de lucru a “batranilor”, probabil eram mai rau decat suntem acum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *