Home / Actualitate / Mitul Legioterminatorului – O profeție care dă insomnie Adinei Marincea

Mitul Legioterminatorului – O profeție care dă insomnie Adinei Marincea

Alexandru Inspirație
Incorect Politic
Februarie 25, 2024

Mitul Legioterminatorului - O profeție care dă insomnie Adinei Marincea

Mitul Legioterminatorului – O profeție care dă insomnie Adinei Marincea

“-Ești un monstru!

-Spui că sunt un monstru. Pentru cine? Pentru mincinoși și trădători, pentru corupți și bolșevici? Nu e niciun monstru aici, doar voința neamului cristalizată în circuite.”

~Legioterminatorul în dialog cu întemnițatul Alexandru Florian, circa 2045~

Cuvânt Înainte

Mitul Legioterminatorului își are originile într-o profeție uitată, crezută pierdută, dar redescoperită de un elev de liceu în podul bunicului său legionar.

“În vremea când atenția oamenilor va fi captată de oglinzile negre ale Antihristului, atunci când confortul le va sugruma voința și egoismul se va așterne în toată lumea, creativitatea europeană va avea o ultimă zvâcnire în neantul abisal al secolului XXI, formând din oțelul voinței lor și din cristalul munților un terminator care va zdrobi zidurile de minciună din jurul României. “ – autor necunoscut, circa 1933.

Prin “oglinzile negre ale Antihristului” putem înțelege telefoanele mobile. O interpretare spune că tinerii radicalizați de neolegionari cu susținere în Parlament vor folosi tehnologia bazată pe inteligență artificială să creeze un robot capabil să combată în timp record toate minciunile aruncate împotriva Românilor. Acest robot va fi hrănit cu toate cărțile de la secțiunea de Literatură de pe Incorect Politic, cu întreaga arhivă lui Remus14 și cu tot portalul Mișcarea.net, având la îndemână argumente pentru fiecare mistificare promovată de antiromâni. Fiind un proiect de origine rasială europeană, robotul va avea un mod special de Voluntar SS, în care i se adaugă literatura revizionistă europeană și toate scrierile național-socialiste de pe și dincolo de bătrânul continent.

A doua parte este mai ezoterică și interpreții vorbesc despre un laborator secret situat sub Munții Bucegi, unde facțiunea pro-românească din Departamentul Zero al SRI a reușit să creeze un “super-soldat”, folosind metalele rare din încăperile descoperite în măruntaiele muntelui. Acestui exoschelet indestructibil i-a fost instalat softul creat de tinerii radicalizați de neolegionari cu susținere în Parlament, iar rezultatul a fost Legioterminatorul. Pentru a-l activa, patrioții din servicii au realizat ritualul legionar al săculețului de pământ, amestecând țărână din locurile marilor bătălii românești.

Odată activat, Legioterminatorul nu se mai oprește până nu obține biruință totală.

Dușmanilor le apare ca o bestie flămândă, ca un pedepsitor aprig și protector al prigoniților pentru dreptate, iar aliaților le apare ca un arhanghel strălucitor de oțel și quartz, un răzbunător sfânt trimis să restabilească echilibrul firesc și ordinea naturală a lucrurilor.

Acestea sunt poveștile lui.

Va urma

Alexandru INSPIRAȚIE

 

3 comments

  1. Singurul care îl poate termina pe diavol, pe Antihrist și pe agentii lui iluminații, masonii, vrăjitorii, hoții, mincinoșii, criminalii și toți cei car efac fărădelegea este Isus Cristos și cei născuți din nou care au primit Duhul Sfânt și sunt predati lui Cristos. Restul sunt legende și încercări omenesti esuate.

  2. SUPERB! MAI VREAU! Aș citi astfel de literatură în fiecare zi, Doamne dă-ne mai multe!

  3. “Colegul nostru, Horia Enăşel, a murit” -TOTI il plang,nu stim exact cat de mare era caracuda aia: ce poate spune Incorect?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *