Home / Actualitate / Miting pentru Pace – 6 august 2023 la ora 17:00 in BUCUREȘTI – Parcul Piața Unirii

Miting pentru Pace – 6 august 2023 la ora 17:00 in BUCUREȘTI – Parcul Piața Unirii

Incorect Politic
August 5, 2023

Miting pentru Pace - 6 august 2023 la ora 17:00 in BUCUREȘTI

Miting pentru Pace – 6 august 2023 la ora 17:00 in BUCUREȘTI 

Parcul Piața Unirii(în dreptul magazinului Unirea la jumătatea distanței dintre cele două laterale)

Facem apel la românii de pretutindeni, susținători ai păcii, să vină alături de noi, de Mișcarea pentru Pace și Humanity for Peace ca împreună să devenim Vocea Păcii, voce care să răsune pe planetă pentru împiedicarea declanșării altor războaie.

Pe data de 6 august va avea loc în multe țări inclusiv în România, comemorarea milioanelor de pierderi umane pe parcursul istoriei, bombardamente inutile, devastatoare și genocidale. Pentru a aminti lumii că războiul nuclear trebuie interzis, pentru a opri înarmarea, pentru a împiedica începerea unui al 3-lea război mondial, Humanity for Peace a declanșat o mobilizare internațională, în fața căreia România a răspuns „prezent.”

Noi, românii suntem deja expuși unui mare pericol din cauza unei guvernări corupte care după ce a adus țara în faliment, fără aprobarea poporului a aprobat (cf. Ord. MApN nr. M.192/2022) intrarea pe teritoriul României a oricăror forțe armate străine care să se cantoneze în România sau doar să o traverseze, libere să transporte în România produse și echipamente militare, armament, muniții, explozivi, materiale radioactive și alte bunuri periculoase nespecificate; a aprobat sprijin financiar, uman și militar în loc să ducă tratative de pace.

În condițiile actuale, există posibilitatea declanșării de ostilități cu alte state de pe teritoriul României.  Pe parcursul istoriei, românii au fost forțați să suporte multe orori, orori care au provocat un număr mare de victime și suferințe. Toate crimele împotriva românilor au destabilizat economia țării, au slăbit siguranța națională, au cauzat tragedii familiale ireparabile și au semănat teroare în popor. Din istoria pierderilor umane din țara noastră, numărul total al celor uciși, răniți sau dați dispăruți este de ordinul milioanelor.

Refuzăm să mai pierdem vieți umane, refuzăm să lăsăm omenirea să piară din cauza demenței unora. Deci, din cauza dorinței nepotolite a unora de a crea și a întreține stări conflictuale periculoase pentru omenire, trebuie să ne mobilizăm cu toții, astfel încât pe 6 august 2023 să fim împreună în diferite orașe ale țării implicați în acțiuni pentru pace, acțiuni de menținere a păcii, de întărire a siguranței naționale, de respingerea a oricăror tentative de declanșare a unor războaie.

Să fim responsabili și să ne adunăm pe 6 august 2023 la ora 17 in București Parcul Piața Unirii în interesul neamului românesc, în interesul asigurării copiilor copiilor noștri un viitor stabil.

Mișcarea pentru PACE
asociație civică, 0765531653
miscareapentrupace@mail.com
site: https://miscareapentrupace.ro
https://vrempace.ro

One comment

  1. “războiul nuclear trebuie interzis” -era o caricatura:5-6 barbati se cocotasera unu peste altu cat sa scrie pe un zid la 10 metri inaltime,mare: JOS IMPOTENTA! (sa ceara macar interzicerea razboiului termo-nuclear, cu bomba aia mai mare)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *