Home / Actualitate / Miting Pentru Familie Cluj și Steagul Călcat în Picioare

Miting Pentru Familie Cluj și Steagul Călcat în Picioare

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iunie 15, 2019

A mai trecut un an în Cluj-Napoca, încă o paradă de homosexuali, încă un miting pentru familie.

Asociația Noua Dreaptă a organizat sâmbătă, 15 iunie, o nouă ediție a Mitingului pentru Familie la Cluj-Napoca în semn de protest la adresa celui de-al treilea marș pederast ținut în aceeași zi de comunitatea devianților sexuali din Cluj.

Evenimentul a fost organizat de Asociația Noua Dreaptă împreună cu simpatizanți din comunitatea clujeană și activiști implicați în campania pentru DA la Referendumul din 6-7 Octombrie 2018.

Mitingul pentru familie a început cu rugăciunea Tatăl Nostru și cu un discurs susținut de liderul Noua Dreaptă Cluj, Codrin Goia, în fața celor peste 100 de persoane prezente în Piața Avram Iancu.

„Familia tradițională este sfântă și există un singur fel de familie. Adversarii creștinismului spun că există și alte alternative și le vom da dreptate atunci când două femei sau doi bărbați vor putea să se reproducă. Suntem aici să susținem normalitatea. Nu am venit să dăm în cap nimănui. Ce le transmitem este să se întoarcă la Dumnezeu, la calea cea dreaptă. Avem și noi păcatele noastre, dar nu facem parade din ele în mijlocul străzii, sub ochii copiilor noștri. Avem aici steagul homosexual și neomarxist. Îl călcăm în picoare cu toții”, a spus Codrin Goia.

În căldura infernală discursurile rostite pe steagul cucrubeului sodomit au generat reacții puternice în presa locală, unele publicații lansând titluri neadevărate despre “incidente” și “scandal”, pe când mitingul s-a desfășurat fără provocări sau întreruperi:

 

 

Internetul, ca orice gospodărie are un coteț (reddit).

Citind cotețul afli cum gândesc majoritatea corporatiștilor, adică electoratul USRPLUS:

 

O mențiune specială primește ziare.com care au folosit poza de la mitingul de anul trecut, când a plouat.

 

La comentarii s-au adunat postaci care au umplut rapid singurul comentariu normal cu voturi negative:

 

Declarațiile liderului Noua Dreaptă, Tudor Ionescu, au fost un tribut pentru activiștii care au făcut campanie pentru referendumul din octombrie.

Tudor Ionescu: „Mitingul pentru familie vine să dea voce activiștilor care la referendumul de anul trecut au făcut campanie, care au muncit zi de zi în timpul campaniei, care au mers din ușă în ușă atunci pentru a convinge românii de importanța exprimării votului. După cum se știe, rezultatul referendumului a fost foarte bun, în sensul că 92% din cei care s-au prezentat la vot au spus Da, pentru normalitate, pentru familia întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie. Faptul că nu s-a atins cvorumul este un aspect secundar. Astăzi sărbătorim acest procent obținut la referendum, pentru a da voce creștinilor din Cluj și pentru a ne arăta opoziția la parada homosexualilor.”

Cât despre gay pride în Cluj, diferența este că anul acesta a avut loc în centrul orașului, pe un traseu care cuprinde Piața Unirii – Bulevardul Eroilor – Calea Dorobanților – Bulevardul 21 Decembrie 1989.

Tudor Ionescu: „Credem că primăria a făcut un pas înapoi prin faptul că a cedat centrul cetății, ceea ce va avea consecințe în anii următori. O astfel de manifestare nu ar fi trebuit autorizată. Faptul că unii oameni se mândresc cu o perversiune sau cu orientarea lor sexuală, ni se pare ridicol. Clujul nu se poate mândri cu parada lor. Dacă era o paradă a oamenilor de știință, a medicilor, a academicienilor, a inginerilor, a oamenilor din presă care au câștigat premii deosebite, atunci am fi aplaudat inițiativa. Dar o paradă a homosexualilor la Cluj-Napoca este o rușine. Pentru noi Clujul rămâne un oraș profund creștin și faptul că această minoritate tulbură apele, faptul că participanții vin din alte țări, sau că ambasadele susțin astfel de manifestări ne arată cât de jos suntem ca societate. Condamnăm turismul homosexual. Efectiv nu avem nici un motiv de mândrie.”

Primăria în mod cert a făcut un pas înapoi dându-le bolunzilor autorizație pentru centru Clujului.

Călin Mărincuș a precizat și faptul că a avut loc o blasfemie în spectacolul de teatru “Eu sunt. Și?”, care a fost prezentat în prima zi a Festivalului Cluj Pride 2019.

Trei bărbați și o femeie în chiloți, purtând veștminte clericale și servind masa pe o icoană. Acesta este un motiv de mândrie pentru ei.

Mărincuș: „Niște așa-zis actori au adus batjocură la adresa bisericii. Și tot ei vin apoi și vorbesc de toleranță. Noi vom apăra mereu familia, vom apăra România și orașul Cluj-Napoca”

Au fost scandări:

Familia normală, comoară națională

Uniți, salvăm familia naturală

Credința, familia, patria

Noi nu suntem un neam degenerat

Vrem normalitate, nu perversitate

Adevărul vrei nu vrei, omul nu se naşte gay!

Invitat special la eveniment a fost fostul primar Gheorghe Funar, președintele PUNR, care i-a adus reproșuri primarului actual Emil Boc pentru faptul că a autorizat marșul. Din lașitate, presa nu a consemnat declarațiile dânsului. Președintele PUNR a elogiat personalitatea lui Mihai Eminescu și a condamnat asasinarea sa de către un “neam de ucigași”  despre care a vorbit și Iisus Hristos. Gheorghe Funar a încheiat intervenția cu o declarație fermă despre poporul primordial al geților, mai exact identitatea noastră ca locuitori ai Geției, leagăn de civilizație europeană.

“Niciodată în România familia nu va putea fi recunoscută din căsătoria din doi bărbați sau două femei. Cine crede că mama va putea fi înlocuită de către un bărbat cu apucături sexuale deviate? Agenda persoanelor LGBT este să obțină parteneriate, căsătorii și adopții. Totul este la vedere din partea lor”, au avertizat vorbitorii.

Un tânăr din Olanda se afla în zona pieței când a început mitingul și și-a exprimat susținerea față de manifestație, precizând că la el în țară steagurile sodomite se află pe școli, copiii fiind îndoctrinați de la vârsta de 5 ani.

Spre final, steagul a fost aruncat într-un coș de gunoi din apropiere.

Dincolo, la parada de pederaști, au fost prezenți tinerii de la DEMOS, sau cum îmi place mie să le spun; demonii colorați.

Aceeași modă de acu 20 de ani din vest este astăzi preluată de adolescente din România, zâmbitoare, prostuțe și credule în lozinci despre dragoste fără bariere.

Găozarii au făcut și ei declarații, via ziuadecluj:

“După doi ani de plimbare pro-activă pe malul Someșului, comunitatea LGBTQ locală își câștigă dreptul de a fi “oficial” vizibilă și în centrul orașului, acolo unde, între noi fie vorba, suntem prezenți zi de zi, de teamă, în invizibilitate. Este nevoie și vom spune răspicat “Suntem aici” până când nu vom mai fi temă de campanie electorală și țapi ispășitori, până când cu toții ne vom bucura de drepturi egale și respect, până când orientarea sau identitatea noastră nu vor mai fi motiv de discriminare și vom fi judecați ca oameni, până când societatea nu se va mai bucura când unul dintre noi moare și până când hărțuirea de orice fel a persoanelor LGBTQ va înceta.

Suntem aici să revendicăm drepturile comunității LGBT din România. Oameni care nu ne cunosc ne întrebă de ce ieșim în stradă la Cluj. Pentru că avem dreptul! Ca orice clujean, avem și noi dreptul la întruniri publice. Suntem aici să le spunem celor care vor să asculte că România este locul în care trăiesc și familiile noastre, și prietenii noștri. Când oamenii ne spun să plecăm din țară, ne întrebăm: tu ți-ai dori să pleci de lângă persoanele dragi? Eu îmi doresc să rămân lângă ei.

Suntem medici, profesori, avocați, casieri la supermarket, voluntari, electricieni, sportivi, actori sau ingineri, studenți ori elevi. Suntem aici. Suntem aici pentru că ne dorim să ne cunoașteți pe noi așa cum suntem, și nu cum ne prezintă alții.

Pentru că oricât de multă ură va fi îndreptată către comunitatea LGBT din România, știm că românii se vor sătura de știrile false și de instigările împotriva tuturor celor care sunt diferiți. Și toate acestea în numele unei religii care de fapt te îndeamnă la respect, nu la excluziune. Atunci când iubești, nu poți să greșești. Suntem aici pentru că nu vrem ca alții să mai decidă modul în care persoanele LGBT trebuie să își trăiască viața de familie. Suntem aici pentru a da vizibilitate comunității LGBT din România. Fără stereotipuri și fără ură. Suntem aici pentru voi.

Cronica steagului sodomit, ca și modul degenerat de viață al devianților bolnavi mentali duce la foc, pucioasă si scrum. 

 

15 comments

 1. Se pare ca Tudor Ionescu si Noua Dreapta au invatat cum sa trolleze mass-media.

  Bravo.

  Stirea cu steagul calcat in picioare a aparut in mai multe ziare online.

  https://www.hotnews.ro/stiri-esential-23205578-cluj-steagul-lgbt-culorile-curcubeului-calcat-picioare-mitingul-pentru-familie.htm

 2. Duhul capitanului

  Dragi romani, alaturati-va si ajutati Noua Dreapta! Ei sunt stindardul renasterii nationale. Oamenii acestia care au avut curajul sa protesteze impotriva unor smintiti vor fi vanati! Deja am vazut comentarii pe Hotnews:
  “Pentru incalcarea drepturilor omului , pentru ura, instigare la violenta impotriva unor minoritati sexuale sau de orice fel acesti retardati ar trebui arestati si bagati la racoare”

  Pentru imbarbatare adaug niste versuri de Radu Gyr:

  Cred într-unul Dumnezeu,
  Tatăl ziditorul,
  dar mai cred şi-n neamul meu,
  înfrăţit cu dorul.

  Cred în sfinţi, dar şi-n voinici,
  cred în flori şi-n cremeni,
  căci tăcuţii mucenici
  cu haiducii-s gemeni.

  Dar mai cred că într-o zi,
  aspru, din furtună,
  neamul meu se va trezi
  cu securea-n mână.

  Şi-atunci ierte Cel din cer
  liftele spurcate,
  căci prin sânge şi prin fier
  ne-om croi dreptate.

  Cred într-unul Dumnezeu,
  Tatăl ziditorul,
  ce-a-nfrăţit în neamul meu
  sfântul crez cu dorul!

 3. Ar putea fi o coincidenta…. dar asta cu calcatul steagului in picioare imi aminteste de Patrick Little cand a calcat steagul Israelului in picioare.

  S-au inspirat de la el? Sper. Sper ca sunt treji in legatura cu jidanii.

 4. Sper ca dupa aia l-au si rupt.

 5. 4 oameni la mitigul pentru familie si sute pentru homosexuali, deci cu alte cuvinte nu prinde familia la romani,e bine asa sper ca viitorul guvern USR sa faca legala casatorie dintre homosexuali si adoptia si sa modifice orele la scoli,licee si facultati sa promoveze stilul asta de viata,casatoriile mixte si transexualii.

  • Nu mai dezinforma, te rog. E un film chiar pe hotnews (ai linkul intr-un comentariu mai sus). Cei patru vorbesc la microfon, dar auditoriu se afla in fata lor intinzand un imens drapel tricolor. In total sunt aprox. 100 de oameni

  • @de sa sa modifice orele in scoli si sa promoveze viata sodomista?
   daca tu te rupi in cur bine mersi si nu ai facut ore d’astea la scoala, de ce ar avea nevoie si restul oamenilor normali din moment ce nu vor? ca nu ies la miting nu inseamna ca sunt ca tine.
   Asta nu e persecutie ca vi se spune nebuni, la nebuni v-a incadrat toata stiinta si legile universului ca mirositi a moarte. Ce faceti voi cand calcatti numele lui Dumnezeu in picioare e mult mai grav decat carpa aia in dungi. O sa vina si ziua cand veti fi arsi pe rug din nou si din pacate pentru voi cel care va face asta o sa fie chiar anticristul pe care-l asteptati sa va elibereze. Sa stii ca in iad, cei care l-au urat pe Dumnezeu sunt chinuiti cel mai rau, iar legile omenesti ne spun din istorie ca orice tradator este ucis de dusmanul celui pe care l-a tradat, adica veti fi ucisi pentru nebunia voastra chiar de dumanii crestinilor.

  • anonim
   tu vb serios? daca e parerea ta, ma pis cu bolta pe ea si pe maica-ta (vie sau moarta) care a crescut un monstru…

 6. Trebuie actionat in stil sarbesc cu avesti anormali! E singurul limbaj care il inteleg!

  https://www.youtube.com/watch?v=P2KTbWLVh_8

 7. Si cu cine propune legi si cu cei care le voteaza ci cu cei care organizeaza “evenimente” publice si cu cei care baga in programa scolara si care aduc in fata copiilor acetse perversitati.
  Este propaganda facuta perversitatilor sexuale si instigare la agresare animalica, la mutilare si in final la sinucidere COLECTIVA, adica atac spre distrugerea comunitatii existente.
  Aceasta este o minima baxa de a cere scoaterea in afara legii a propagfndei degeneratilor sexuali, a ideologiei “genu”-ului cau anularea ca neconstitutionala a legii de aprobare a COnventiei de la Istanbul semnata de jidoafaca plavana/Rovana PSD.

 8. doua probleme clare demonstrate statistic :
  – copiii deveniti adulti , dintre cei adoptati de cupluri homosexuale sunt procentual mult mai adesea depresivi decat copiii crescuti de cuplurile normale heterosexuale
  – copiii adoptati de homosexuali performeaza mult mai slab in scoli decat copiii cuplurilor normale, adica heterosexuale .

  Chiar asa de orbi sa fim ca sa acceptam orice teorie produsa de industria adoptiilor, fara niciun discernamant stiintific ? Ca sa nu mai vorbim de infectiile HIV transmise copiilor , pentru care nici macar nu exista statistici !!! HIV -ul se transmite prin snge dar si prin saliva !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Toti minoritarii astia ORGANIZATI (spre deosebire de romanii majoritari care sunt neorganizati in majoritari !!!) provin din minoritati extrem de mici, de aceea ei vin – in mod declarat – si cu prietenii lor pe post de suporteri(unii platiti dinafara de d’alde SOROS !!!) – la demonstratii, prieteni care nu sunt homosexuali !Deci n-au ce cauta acolo, in randurile homosexualilor !!!

  CE FEL DE DEMONSTRATII SUNT ASTEA CU ASA ZIS HOMOSEXUALI ( de fapt NE – HOMOSEXUALI) CARE DEPASESC ROMANII NORMALI LA NIVEL NUMERIC ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *