Home / Educativ / Marea Resetare în Acțiune – Eliminarea Libertății de Exprimare și Libertății Presei

Marea Resetare în Acțiune – Eliminarea Libertății de Exprimare și Libertății Presei

Incorect Politic
Octombrie 16, 2022

Marea Resetare în acțiune: Eliminarea libertății de exprimare și libertății presei

Marea Resetare în Acțiune – Eliminarea Libertății de Exprimare și Libertății Presei

Guvernele, corporațiile și elitele s-au temut dintotdeauna de puterea unei prese libere, deoarece aceasta este capabilă să le demonteze minciunile, să le distrugă imaginile create cu grijă și să le submineze autoritatea. În ultimii ani, jurnalismul alternativ a luat amploare și tot mai mulți oameni se bazează pe platformele de socializare ca surse de știri și informații. Ca răspuns, statul corporatist, conglomeratele digitale și mass-media mainstream au sprijinit din ce în ce mai mult reducerea la tăcere și cenzurarea mijloacelor de informare alternative și a vocilor care contestă narațiunea oficială în majoritatea problemelor.

Am văzut cum statul, prin instrumentul de cenzură ANCOM, a închis portaluri de știri în anul 2020 sub pretextul combaterii dezinformării, iar două lucruri au devenit clare:

1. Masca democratică a unui stat de drept a căzut, lăsând să se vadă chipul schimonosit de bolșevism al unui regim antiromânesc.
2. Același regim opresiv, cu toate resursele aflate la dispoziție, se teme de ponderea mare de români care se trezesc și-și cercetează informația pe cont propriu.

Nu mai pot să ne spună cum să gândim și să ne “informăm doar din surse oficiale”, câtă vreme avem acces liber la informație, noi preferăm să ne informăm din surse independente.

Gabriel D.

3 comments

 1. Da’ chiar nu stii ca stapanii presei “libere” = mainstream…. sint in acelasi timp stapanii corporatiilor si sefii din spatele guvernelor? Ai auzit de cahal?

  De ce s-ar teme de resa LOR? Comanda si se simuleaz ca presa e libera.

  Acum aflu ca am avut “stat de drept”… am trecut prin zeci de procese tocmai fiindca nu a existat asa ceva; exista legi suficiente “sa se faca dreptate” si sint inca Judecatori care au constiinta curata fiindca “servind (totusi) Justitia” AU FACUT DREPTATE.

  Poate ai sa observi ca nmu-i mai deranjeaza ca lumea “stie”, ca oamenii au dovezi…
  Omu’ nu mai are chef de sacrificiu ci da doar din gura si mai scrie pe ici, pe colo cate ceva … mai mult ca se descarce de nervi.
  Mici, grataru, berea si injuraturile sint “la putere”.
  Atia cu “opresiunea” nu dau doi bani pe atitudinea asta de vierme in care a cazut individul, in mare generalitate.
  Altul sa faca, sa dreaga, sa repare…. cum spun eu ca sint destept!, … intre doua beri!
  Pana la urma, incurajarea sa protestam in weekend in fata unor cladiri goale denota lasitatea dominjanta in societate care ar trebui sa rada de pe fat aPamantului si cladirile si toti tradatorii!
  Sa luam fiecare cate unul si sa murim cu el/ea de gat!

  Sint mai putini, ramane viu neamul si nu se topeste ingenuncheat de iubirism, toleranta, diversitate, incluziune, … lasitate!

  PS: esti crestin – adica ortodox?
  Stii ca vrajmasul lui Dumnezeu nu iti este dusman personal caruia sa-i intorci si celalalt obraz?

Leave a Reply

Your email address will not be published.