Home / Educativ / Marea Resetare a globaliștilor se transformă în Marea Trezire a oamenilor

Marea Resetare a globaliștilor se transformă în Marea Trezire a oamenilor

Incorect Politic
Ianuarie 21, 2021

In primavara anului 2020, cand globalistii au inceput sa impuna restrictiile aberante pe baza testelor RT-PCR fals pozitive (masca obligatorie, masurarea temperaturii, lockdown-uri, restrictii de circulatie pe timpul noptii, carantina pe baza te), care nu au avut niciun fundament stiintific, oamenii credeau ca aceste restrictii sunt temporare si ca vom reveni la normalitate.

Testele RT-PCR, care au fost desfiintate de catre Curtea de Apel din Lisabona, care a stabilit ca dau erori si ca nu pot fi folosite pentru a impune restrictii sau pentru a carantina persoane. Exact asta au facut globalistii. Kary Mullis, inventatorul testului RT-PCR, a murit in august 2019, cu doua luni inainte de Evenimentul 201, la care a participat si Bill Gates, unde s-a simulat o pandemie de coronavirus. Apoi, la doua luni dupa Evenimentul 201, virusul SARS-CoV-2 a aparut in China. Coincidenta? Pandemia de Covid-19 este o pandemie a testelor RT-PCR fals pozitive.

Globalistii ne-au spus ca nu ne vom mai intoarce la veche normalitate, ci vom fi in “noua normalitate”. La scurt timp, globalistii de la Forumul Economic de la Davos au anuntat Marea Resetare, care este Noua Ordine Mondiala, cunoscuta si sub numele de Agenda 30. In anul 2020, stangistii globalisti au atacat in forta drepturile si libertatile oamenilor.

Astazi, aceeasi stangisti globalisti santajeaza oamenii sa se vaccineze, daca vor sa revina la vechea normalitate. Unii oameni cred, in mod gresit, ca nu mai exista nicio sansa si ca globalistii vor reusi sa instaureze Guvernul Mondial. In realitate, Marea Resetare a globalistilor se transforma in Marea Trezire a oamenilor. Nationalismul este in ascensiune pe planeta.

Departamentul de Informatii Romania (DIR)

www.dir.org.ro

20 ianuarie 2021

7 comments

  1. Aveți și voi curiozitatea să vorbiți cu oamenii normali, taximetriștii, vânzătorii, și chiar și ăia mai cu școală, gen corporatiștii etc. O să vâ ingroziți… sunt complet pe altă lume. Cred că sunteți prea optimiști.

  2. Trump a pierdut! Globalistii sunt “pe val”. Nationalismyl moare, incet si sigur. Planeta intra in bezna libertatii, incet, sigur si pentru totdeauna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *