Home / Știrea zilei / Macron se sufocă cu masca pe gură! O dovadă cât se poate de evidentă că nu putem respira CO2 fără a ne simți sufocati! JOS BOTNIȚA!

Macron se sufocă cu masca pe gură! O dovadă cât se poate de evidentă că nu putem respira CO2 fără a ne simți sufocati! JOS BOTNIȚA!

Manuela Alexandrescu
Incorect Politic
Noiembrie 16, 2020

Masca nu ne protejeaza de virusi ori bacterii. Masca ne sufoca! Dar statul ne obliga sa o purtam ca botnita.

Prin urmare suntem tiranizati de o pandemie politica.

Clipul il reda pe Macron care se sufoca vorbind cu masca la gura si nas…normal ar fi ca francezii sa nu mai poarte masca, cu aceasta dovada! Dar cu siguranta pot folosi clipul in justitie!

One comment

  1. Scuze pentru off topic

    Plante comestibile și terapeutice din Romania (pdf)

    https://saccsiv.wordpress.com/2020/11/15/plante-ce-cresc-in-padurile-din-romania-de-folos-in-vremurile-din-urma/

    ”Tinand cont de faptul ca traim vremurile din urma si ortodocsii care vor refuza actele biometrice, vaccinul, cipul implantat, vor fi privati de accesul la lucrurile necesare pentru supravietuire , va recomand sa listati color aceasta carte (eventual fata verso pentru a fi mai usoara) si a o folositi in cazul in care este nevoie pentru a identifica plantele comestibile. Folosind tabelul ce contine denumirea plantelor si lunile in care acestea cresc, pe baza fotografiilor si a descrierii plantele pot fi identificate (Cosmin M).”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *