Home / Actualitate / LOVITURĂ DE TEATRU: Referendum pe 7 Octombrie

LOVITURĂ DE TEATRU: Referendum pe 7 Octombrie

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Septembrie 5, 2018

LOVITURĂ DE TEATRU: Referendum pe 7 Octombrie

Am mai multe vești, câteva rele, una foarte bună.

Prima veste rea; 26.000 de părinți au fost raportați la CNCD pentru discriminare și urmează să fie “judecați”. Un transexual bolnăvicios și plin de ură își caută rostul în viață prin hărțuirea părinților cu convingeri religioase.

Crima acestora? Au protestat împotriva îndoctrinării copiilor lor cu propagandă LGBT.

Activenews:

Părinții vor fi judecați săptămâna aceasta de către Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, la reclamația unui transsexual și a Asociației ACCEPT, care promovează drepturile LGBT, scrie Evenimentul Zilei.

De remarcat că ACCEPT este partener oficial CNCD într-un proiect amplu de combatere a discursului religios în țara noastră, ceea ce l-a făcut, ieri, într-o conferință de presă, pe Mihai Gheorghiu, liderul Coliției pentru Familie, să se îndoiască de faptul că cei de la Discriminare vor fi judecători neutri.

A doua veste rea este că pe anul 2018 Consiliul Național pentru Combaterea Democrației va primi o majorare bugetară, de 7.9%, adică 6,3 milioane lei care vor fi folosiți să terorizeze persoanele care încă mai gândesc liber și nu se conformează dictaturii corectitudinii politice.

Ziua în care se adună sute de mii de români să protesteze împotriva acestei instituții anticonstituționale se apropie, încet, dar sigur.

Cea mai bună veste este că avem în sfârșit o dată bătută în cuie pentru Referendumul Pentru Familie, acesta va avea loc pe 7 octombrie.

Pregătiți pliante, stickere, manifeste, urmează o lună activă. Trebuie să lovim puternic și rapid, să arătăm forță și determinare. Fiecare poate contribui la chemarea oamenilor la vot pentru ca împreună să asigurăm o victorie zdrobitoare.

Încercările repetate de subminare a celulei de bază a societății au deșteptat românii.

Acesta este doar începutul.

Odata ce grupările pro-familie și toți cei angrenati în războiul cultural își vor da seama de puterea pe care o au prin unitate, victoriile vor continua să apară.

Din toate alegerile la care am participat, acest referendum va fi cel mai satisfăcător vot din viața mea.

Pregătiți-vă, presa (((europeană))) va lovi România cu ura unei hiene turbate. La noi, presa antiromânească va încerca să minimizeze inițiativa.

Toate loviturile ne vor întări. Românii merg înainte.

LOVITURĂ DE TEATRU: Referendum pe 7 Octombrie

Realtiatea:

Anunţul de sâmbătă al PSD, că referendumul pentru familie va fi organizat pe 7 octombrie, vine pe fondul chemării, săptămâna aceasta, la judecata Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării a organizaţiei părinţilor din judeţul Vrancea, care are nu mai puţin de 26.000 de membri, a inspectorului şcolar din acelaşi judeţ, a unui ierarh al Bisericii Ortodoxe Române, a decanului baroului Vrancea şi a purtătorului de cuvânt al Coaliţiei pentru Familie.

Șicanările la care sunt supuși părinții vor avea efectul opus față de cel dorit. Nu se vor speria și nu se vor opri, ci vor fi și mai îndârjiți.

Avocata care reprezintă coaliția pentru familie a informat Buciumul că accesul administratorilor a fost blocat la paginile de Facebook pro-familie.

Buciumul:

Avocata Ana-Corina Săcrieru ne-a informat în urmă cu câteva minute că a fost blocat accesul administratorilor la paginile de Facebook:

Săcrieru a mai informat că i-a fost blocatul accesul și la administrarea propriei pagini, intitulată

Aceasta a vorbit și la conferința Apărați Copiii, unde a denunțat programul școlar de îndoctrinare cu o ideologie străină României și ostilă ei, care dacă nu este înlăturată, va generae o sumedenie de probleme de sănătate.

Activenews:

În cadrul conferinței, Ana-Corina Săcrieru a vorbit despre introducerea ideologiei de gen în școlile românești, exemplificând cu un manual de clasa a III-a, în care copiii sunt învățați să combată rolurile tradiționale.

„S-a dispus introducerea în manualele școlare a combaterii rolurilor stereotipe de gen. Noi știm că aceste roluri stereotipe de gen, așa cum au fost ele în legea națională, sunt sistemele de credințe, de convingeri, de aprecieri, pe care noi ca popor le avem despre rolul femeii și al bărbatului în societate.
Nu intră doar un anumit stereotip, ci toate convingerile pe care le avem noi ca societate despre rolurile de gen.

Am descoperit că aceste aspecte sunt deja în manualele școlare, din clasa a III-a, din România. „Ce dacă ești fetiță, nu poate să te cheme Matei?”.

Ce vedem în occident devine tot mai prezent și la noi. Este un plan global, iar România nu poate rămâne pe dinafară. Slugile din Parlament vor continua să aplice acest plan.

Se urmărește destabilizarea familiei și compromiterea copiilor, care reprezintă viitorul unei nații.

Elevii trebuie să discearnă ce se petrece, iar părinți să nu-și lase copiii îndoctrinați.

Până acum rezistă, în ciuda tuturor presiunilor, dovedind că în România nu merge așa ușor cu îndoctrinarea.

Și va fi din ce în ce mai greu.

Doctorul Pavel Chirilă a vorbit despre problemele de sănătate ale transgenderilor, adică acele persoane care se declară altceva decât genul corespondent sexului biologic.

În șapte ani au fost redactate 2.000 de ani de studii pe tema copiilor care devin transgenderi. Din 2.000 de studii, 920 se referă la boli cardiace.

Cea mai frecventă distorsiune psihologică este anxietatea, mai mare decât depresia. Fricile îl fac paralizante, incapabil să mai aibă performanțe școlare. Simptomul cel mai important este regretul momentului de a lua decizia de a deveni transgenderi.

Persoanele care au trecut de la bărbat la femeie sunt mult mai afectați decât cei care fac invers. La transgenderi, morbiditatea este cu 50% mai mare decât la ceilalți oameni.

În străinătate au apărut deja cabinete de psihoterapie în ajutorarea transgenderilor care au tulburări psihiatrice și psihologice”, a afirmat medicul.

O clasă politică înțeleaptă ar privi în occident și ar învăța din greșelile lor. Dar noi nu avem politicieni înțelepți, ci oportuniști și slugarnici. Ne-au impus o politică de stat antiromânească.

Singura speranță sunt românii conștienți care organizează inițiative precum Coaliția pentru Familie, conferința Apărați Copiii și alte acțiuni de protest, de rezistență reală.

În final, Mihai Gheorghiu a arătat cum ideologia de gen a devenit, „fără nicio dezbatere publică”, politică de stat în România.

„Prin legile 174/2018, 178/2018, prin aprobarea H.G.365/2018, ne aflăm cu toții în fața unei schimbări de paradigmă în educația din România. Schimbarea constă în faptul că ideologia de gen a devenit politică de stat. Documentele acestea trasează direcții, moduri de acțiune.

Pas cu pas, de 10 ani, această ideologie pătrunde în școlile publice, fără ca acest lucru să fie discutat public, fără ca nimeni să fie informat despre ce se întâmplă. În momentul în care societatea românească a fost informată, vedeți cazul Strategiei de Educație Parentală, ați văzut ce reacții au fost.

Se face propagandă homosexualității în zeci și zeci de licee. Este o activitate tăcută, la firul ierbii, părinții sunt ocoliți, profesorii sunt îndemnați să tacă.  Din păcate, statul român nu informează părinții despre aceste lucruri.

Ne aflăm în fața unui masiv proces de reeducare, a unei revoluții sexuale de esență mao-istă, care se face fără nici cea mai mică dezbatere publică.

Statul român asigură la nivel de masă, lupta împotriva sistemului de valori tradițional și educației familiale și parentale.

Videoul integral se poate urmări aici:

3 comments

 1. E sigura data de 7 oct? Se pare ca Alina Ghiorghiu de la pnl vrea sa blocheze din nou referendumul

 2. Gestul transexualului de a-i da in judecata e cea mai buna campanie electorala pentru Referendum.

  Va trezi foarte multa lume.

  Inteleg ca e un discomfort pentru familia care este tarata prin judecati — insa faptul de a-i transforma in martiri va trezi lumea ce dormiteaza si va revela adevarata fata totalitara a LGBT.

  Toate astea le vor exploda inapoi in fatza.

 3. Evreii astia sunt asa de dusi cu sorcova — nu realizeaza ca propaganda de genul asta functioneaza doar la occidentalii care au o viata in puf, izolati de viata reala.

  Romanii care au o viata plina de probleme si sunt necajiti — o astfel de propaganda nu tzine.

  Cand nu ai ce manca, te doare in p–a de drepturile homosexualilor.

  Functioneaza doar la hipsterii cu salarii de la multinationale – care, iarasi, nu traiesc intr-o bula, nu in lumea reala.

  Eu cred ca aceasta propaganda nu va functiona, oricate eforturi ar face.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *