Home / Educativ / Lămuriri despre Chemstrails, boala Morgellons, materie neagră programabilă, cum pierdem, sau deja am pierdut, controlul asupra noastră înșine?

Lămuriri despre Chemstrails, boala Morgellons, materie neagră programabilă, cum pierdem, sau deja am pierdut, controlul asupra noastră înșine?

R.I.
Incorect Politic
Octombrie 27, 2021

Lămuriri despre Chemstrails materie neagră programabilă

FIECARE TREBIE SĂ DECIDĂ, PENTRU SINE ȘI URMAȘII SĂI, DACĂ VREA SĂ RĂMÂNĂ CA PĂRINȚII, MOȘII ȘI STRĂMOȘII SĂI, ORI, PRIN VACCIN, INJECȚII, ELECTRO-SENSIBILITATE ȘI TESTE MINCINOASE SĂ DEVINĂ PROTOTIPUL UTOPICEI, DEMENȚIALEI TRANS-OMENIRI LUCIFERIENE, LA CARE VISEAZĂ, DE SECOLE ȘI MILENII, ÎNȚELEPȚII AUTORI TRĂZNIȚI AI UNOR PROTOCOALE CA CELE ALE SIONULUI, DE LA TORONTO, DAVOS, CELE CE URMEAZĂ…

 

COAUTORI: HARALD KAUTZ-VELLA  : Imaginație periculoasă,

CARA ST. LOUIS                    asimilare tăcută

CARA este ”Bases 45” (https://thebasesproject.org/)

CHEMTRAILS, MATERIE NEAGRĂ PROGRAMABILĂ

CUM PIERDEM, SAU DEJA AM PIERDUT, CONTROLUL ASUPRA NOASTRĂ ÎNȘINE?

 

PARTEA I-A

IMAGINAȚIE PERICULOASĂ, ASIMILARE TĂCUTĂ,

text scris împreună cu Doamna CARA ST. LOUIS

 

Traducere și sncronizare de MARIAN MATEI

http://antiiluzii.blogspot.com

 

 

HARALD KAUTZ-VELLA

Manualul Forțelor Aeriene ale SUA despre Dârele chimice

Două tipuri de ”Mâzgă neagră”

 

SINDROMUL MORGELLONS, INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ (”IA”), UNDELE SCALARE

– Vă urăm bun venit, Domnule Harald.

– După cum ați auzit, vin din Germania și m-am ocupat de știință jumătate din viața mea. În cealaltă jumătate a vieții, am lucrat ca ziarist, scriind articole, cărți… Vreme de un an și jumătate am participat la realizarea unor filme. Am văzut ceva din lumea asta, subiecte diferite… Sunt pregătit pentru interconectarea și înțelegerea unor domenii de cercetare mai complicate. Probabil, acesta este talentul meu de bază.

Am început să am de-a face cu monitorizarea mediului ambiant încă din Norvegia, unde am lucrat în domeniul electro-sensibilității, pentru o companie ce furniza aparate de măsură, ca acesta, (v. filmul) și diverse materiale de protecție, organiza cursuri pentru oamenii care înțeleg ce se întâmplă când devii electro-sensibil.

Pe când mă aflam în Norvegia, am fost solicitat să fac analiza chimică a plantelor muribunde, a probelor de sol și a apei de ploaie ce provoca moartea plantelor. Fermierii norvegieni pierduseră o parte din recolta acelui an. Eram în 2012. Nu se știa de ce s-a pierdut o parte din recoltă. S-a apelat la laboratoare. Am interpretat analizele de laborator. Nu se știa ce anume trebuia să confirme acele analize.

Mi s-au adresat mie, om de știință nițel cam trăznit, din Germnia. Mi-au cerut ajutorul. DE ATUNCI MĂ OCUP DE DÂRELE CHIMICE  –  CHEMTRAILS.  CRED CĂ AM GĂSIT EXPLICAȚIA LOR.

Până am înțeles diferitele aspecte ale acestui fenomen, a durat câtva timp. Nu doar un singur grup are interese și acționează pentru realizarea anumitor planuri. E vorba de o structură ca foile de ceapă, structură de grupuri diferite și interese aparte. Cu cât cercetezi subiectul, cu atât descoperi alte și alte straturi în structura ”foilor de ceapă”.

Voi încerca să pătrund această structură de genul foilor de ceapă, prezentând imaginea planurilor din spatele dârelor chimice, lăsate în urma lor, pe cerul albastru, de avioane despre care, vreme îndelungată nu s-a știut mai nimic, și nu se știe poate nici acum!

Două lucruri nu voi face. Solicit celor ce mă ascultă să nu facă nici ei: 1) să nu se uite pe cer ca vițeii la poarta nouă, 2) să încerce a-și dea seama dacă ceea ce văd este o dâră chimică sau una de condensare.

Altfel discutăm ca țațele. Nu putem rezolva problema privind de pe sol. Nu putem lua probe din dârele de pe cer, nu putem face analize chimice! A ne holba într-una la ele ar fi ceva fără de speranță.

 

Problema analizelor chimice mi-a luat aproape un an. Dacă faci analize chimice, iei o substanță și o diluezi în acizi. Apoi, ceea ce ai dizolvat în acizi poate fi analizat. Se obțin niște concentrații metalice. Procedând astfel, nu știm nimic despre compoziția chimică și structura cristalină analizată, întrucât ceea ce se dizolvă își pierde structura. Rămâne numai concentrația metalelor. Asta e o problemă: nu vezi ce anume deții. Cealaltă problemă este că nu orice se dizolvă în acizi.

 

Așa-zisa tehnologie, ce poate fi descoperită, prin teste de laborator, este rezistentă la acțiunea acizilor, adică: prin analize chimice nu ai nicio șansă de a găsi soluția reală. De aceste două lucruri nu mă voi ocupa, întrucât îmi este limitat timpul de prezentare.

 

Voi aborda chestiunea dintr-o perspectivă diferită. Când avem de-a face cu cineva care face lucruri în secret, înseamnă că nu se va publica nimic în ziare, nu se va vorbi despre asta în mod public. Cealaltă parte a problemei: cineva încearcă să-și dea seama de ce se întâmplă, fără să mai socotim că, invariabil, se lansează expresia ipocrită și difamantă de ”teorie a conspirației”, ce te face să te simți izolat. Se știe: Hoții cei mari strigă ei înșiși, în timp ce fură: ”Ajutor, ajutor! Săriți lume și popor! M-au lăsat în fundul gol!”.

– Apropiați-vă de podium. Vă vom urmări mai bine.

– Aici? Foarte bine. În regulă.

– Mulțumesc.

Confruntându-ne cu ideea că am putea fi teoreticieni al conspirației, afacerea capătă o notă emoțională: nimeni nu vrea să fie exclus din societate. Nimeni nu vrea să fie ”individul ciudat”. Acesta este falsul argument al mafioților, pentru a face lumea să tacă, să accepte minciuna de nevoie, nu de voie! Contra acestui fals argument se ridică doar cei raționali, inteligenți și curajoși.

Vorbind de chemtrails, de dârele suspecte lăsate de unele avioane, pe cerul albastru, prima întrebare este de unde vine acest cuvânt, necunoscut până de curând? Întrebarea depășește simpla teorie. Putem verifica de unde vine cuvântul, ceea ce înseamnă că nu este vorba de o teorie ci de înregistrarea unui fapt concret. Cele petrecute, faptele, fenomenele nu pot fi scoase din realitate prin holocausturi lingvisto-juridice ori politice, inventate de cercuri și persoane interesate bănește, ideologicește, etc. Se știe precis: cuvântul ”chemtrails” vine de la soldații armatei americane, din Forțele Aeriene ale SUA… Soldații americani au introdus acest cuvânt în limba engleză. Este vorba de soldații, ofițerii și subofițerii-studenți ai Academiei Forțelor Aeriene ale SUA, participanți la cursurile organizate de Facultatea de Chimie – unul dintre acestea fiind ”CURSUL DE  CHEMTRAILS”. Propriu-zis, cuvântul ”chemtrails” a fost popularizat de soldații, ofițerii și subofițerii americani, adevărații lui inventatori fiind chimiștii Facultății de Chimie din cadrul Academiei Forțelor Aeriene ale Statelor Unite. Studiind acest curs, la facultatea respectivă, înveți cum să faci ”chemtrails”. Asta nu echivalează însă cu răspunsul la întrebarea dacă dârele chimice există sau nu există pe cer. Analizând Cursul de Chemtrails, singura constare ce se impune este că suntem în fața unei tehnologii militare. Nu știm însă dacă această tehnologie este aplicată sau nu, dar o putem studia în voie, de vreme ce este predată în facultate. Evident, cursul este destul de greu de citit, având în jur de 260 de pagini și fiind compus, în esență, din întrebări de examen. În acest curs nu există niciun răspuns, doar întrebări. Citind cursul, răspunzând la toate întrebările de examen capeți cunoștințele necesare… Din aceste cunoștințe, ce sunt un puzzle, putem trage înțelege natura dârelor chimice de pe cer, lăsate de unele avioane, în urma lor.

În esență, chestiunea se reduce la metalizarea cu aluminiu a unor suprafețe din plastic, ceea ce este o problemă, ca și sinteza nailonului, mai ales a fibrelor de nailon. Iată deci o componentă a acestor dâre chimice pe care unele avioane le lasă pe cer, în urma lor.

Dacă vrem să aflăm la ce servește această tehnologie, trebuie să studiem și aplicația ei militară, numită ”spray spoofer”. Este vorba de fibre de nailon placate sau metalizate cu aluminiu, pentru a proteja avioanele contre scanării prin radar. Acesta nu-i un secret ci un fapt recunoscut oficial de autoritățile statale. ”Spray-urile spoofer” se folosesc în cadrul manevrelor NATO, piloții avioanelor antrenându-se în ascunderea aeronavelor pe care le pilotează. Asta este o parte bine descrisă în Cursul universitar de Chemtrails. Cealaltă parte este mai greu de citit și de analizat. În mare măsură, este vorba de piroliză prin pulverizare, ceea ce înseamnă producerea de nano-particule cristaline, printr-un proces de combustie, operație industrială pentru producerea anumitor tipuri de nano-particule, tehnologie ieftină și eficientă de producere a  nano-patriculelor.

 

În acest sens, Cursul universitar de Chemtrails vorbește de două metode folosite în industrie. Una dintre ele constă în folosirea unor săruri metalice care se pot dizolva în apă. Apoi, această apă este trecută printr-un injector cu ultrasunete, care o transformă în milioane de picături extrem de mici, care sunt trecute printr-o flacără, apa se evaporă și ce rămâne (conținutul de săruri din picături) se transformă în mici particule de praf. Dacă flacăra este suficient de fierbinte, particulele se topesc și apoi se cristalizează. Funcție de temperatură și de mărimea picăturilor, putem crea particule cristaline, particule amorfe, ceea ce deschide posibilitatea folosirii pirolizei prin pulverizare.

 

Cealaltă posibilitate exclude folosirea apei, utilizându-se combustibili ca  metanul sau alte substanțe. Metanul este preferat de ingineria militară, evitându-se injectorul al doilea, cel cu ultrasunete. Putem folosi injectorul cu ultrasunete, care creează vaporii ce sunt arși în motorul unui avion cu reacție. În esență, aceasta este teoria chimică și tehnică din Cursul universitar de Chemtrails.

 

Ajungem astfel la o primă idee privind această tehnologie. Nu știm însă dacă ea se folosește cu regularitate, sau din când în când, de exemplu în caz de război, urmând ca, în timp de pace, nimeni să nu se atingă de ea. Deocamdată, pur și simplu am aflat ceva despre această tehnologie.

 

Subliniez eficacitatea acestui mod de abordare a problemelor. El răspunde întrebărilor noastre din ultimii ani, timp în care nu s-a ajuns la o concluzie fructuoasă. E clar: suntem în fața unui răspuns inteligent.

 

Dacă cineva urzește planuri pe care lumea nu trebuie să le cunoască, se impune să cercetăm locul unde acești oameni s-au cuibărit și ascuns. Trebuie să observăm acești secretomani, să le urmărim activitatea, să îi ascultăm cu răbdare și atenție, înțelegând ce plănuiesc acești adevărați conspiratori! Nu există altă cale pentru a afla cele ce se întâmplă în jurul nostru, în aerul pe care îl respirăm.

Se înțelege: documentele interne ale anumitor agenții au început să mă intereseze. Pe deasupra a intervenit greșeala unui specialist în rețelele informatice NASA: în urmă cu 12, poate 15 ani, s-a publicat un document intern, strict secret de importanță deosebită, care a rămas două zile pe situl public WEB al agenției NASA. Unii cercetători, curioși l-au descoperit întâmplător, l-au copiat și dat mai departe, iar de atunci el a rămas în domeniul public, fiind prezentat și discutat, din când în când, de cei mai conștienți dintre oameni.

Nu este vorba de un text ce descrie în totalitate cele ce se fac, despre care este vorba. Totul se reduce la prezentarea Power Point a unor termeni și noțiuni de bază. Iată documentul în forma sa originală. Titlul lui: Probleme strategice ale războaielor viitorului este cam ciudat. Se plănuia ca cele despre care este vorba să se petreacă în anul 2025. Se vorbea de niște tehnologii ale viitorului. Avansând cu lectura, ajungem la un subtitlu foarte important: ”Viitorul este acum!”.

Nu sunt sigur dacă documentul se referă la timpul prezent (2012) sau la anul 2025, când aceste lucruri vor fi date la iveală sau, vrând-nevrând, vor ieși la iveală.

Parcurgând întreg documentul, descoperim unele chestiuni îngrijorătoare, afirmații  ce apar sus, chiar pe pagina a doua, care  este cea mai mică: ”Bots, borgi și oameni, bine ați venit în anul 2025 era noastră”. 

”Bots” este prescurtaretitanata de la nano (ro)boți. ”Borg” este un termen ce provine din ”Războiul stelelor” sau mai curând din ”Star Trek”, din filme. Este vorba de specia ce înghite și asimilează alte specii,  transformându-le în ceva jumătate computere și jumătate ființe. Când vorbesc de oameni, acești înțelepți[1] se referă la ei înșiși, care nu sunt afectați de cele ce plănuiesc, inițiază, dirijează și de care profită. Bineînțels, acești  tehnicieni înțelepți, necruțători și puternici nominalizează unele tehnologii ce vor fi folosite în războaiele viitoare. O spun limpde: războaiele viitoare nu se vor duce între țări sau popoare. Trăzniți sau netrăzniți, ai Sionului, Binomului, Davosului, ai cui or fi, în cămeși cu mâneci lunge și pe capete scufie, cum se spune, ei așteaptă guvernul mondial. Războiul va fi pe Pământ, între faimoșii ”Î. T. S.” și cei rămași normali, omenirea, câtă va mai fi în viață la ora respectivă!

De un gen complet diferit, acest război va fi purtat cu arme diferite, care sunt enumerate. Uneori e vorba de chestiuni ce s-au rezolvat la nivel nano-metric, la nivelul nano-particulelor, al roiurilor de senzori. Dacă ai nano-particule în aer este ca și cum ai avea un roi de arme-bondari, sus pe cer, ”praful inteligent” ce face praf omenirea. Despre asta vom discuta mai încolo, cu ocazia detalierii problemelor de mediu, a nano-tehnologiilor ce ne sunt introduse în corp și spirit, în fel și chip, de mii de ani, prin bisturiu, credulitate și alte metode. În acest fel, ÎTS-iștii au tot mai mult posibilitatea de a ne urmării mișcările în fiecare secundă, de a înregistra ce gândim și simțim, plus ceva care nu este explicat în acest articol, ceva pe care ei îl numesc ”insecte cooptate”, indiferent ce înseamnă asta. Vom vedea mai încolo.

Subliniez : termenul ”insecte cooptate” apare în articolul lor. Vom descoperi ceva care ne va aminti aceste cuvinte. Alte chestiuni din articol merită să fie menționate, de exemplu ”armele ce sunt aparent legale”.

 

Înțelepții tehnicieni sau trăzniți ai Sionului, cum li se spune tot mai frecvent, vorbesc despre arme ascunse undeva, în domeniul public, toată lumea având de-a face cu ele, toată lumea folosindu-le. Una dintre aceste arme este aceea a microundelor telefoanelor mobile SMART, din comunicațiile terestre fără fir. Suntem înconjurați de microunde ce pătrund în corpul nostru, iar noi credem, prostește, că este vorba numai de un efect secundar al tehnologiei aplicate.

NASA însă, Agenția Națională de Securitate a Americii, este unul dintre cele mai sofisticate banditisme armate ÎTS, considerând că microundele sunt o armă non-letală care, aparent, este cât se poate de legală. Bineînțeles, se subliniază efectele microundeor: diminuarea aptitudinilor comportamentale și a funcțiilor cerebrale, crize, creșterea fluxului sanguin cerebral între 30 și 100%, efecte mortale ce apar în timp. Este vorba de arme sofisticate, produse de ÎTS contra omenirii. Despre NASA se vorbește pe față, articolul arătând armele ce vor fi realizate în viitor.

 

Conduși de înțelepții noștri tâmpiți, nu trăzniți, noi credem că este șic, ba chiar inteligent să stai cu telefonul lipit de ureche, tăindu-ne singuri împrejur la creier. Nu știm cum s-a petrecut tăierea împrejur a celor de care aflăm din Biblie, Coran și alte documente. Astăzi, tăierea cerebrală împrejur ne-o facem în bună măsură singuri, pe banii și spezele noastre, prin propriile noastre eforturi.

În document mai există ceva care ține de activitatea Carei St. Louis: este vorba de micro sau nano-praful exploziv, ce poate fi repoziționat inteligent în atmosferă, până în anumite zone, unde poate fi concentrat, devenind amestec exploziv. Nu mai puțin, nano-praful exploziv poate fi dirijat pentru a pătrunde în corpul nostru, omorându-ne din interior. Se crede că nano-praful inteligent și exploziv, al ÎTS, este destul de inteligent pentru a se fofila în bazele subterane, pătrunzând în oamenii ascunși acolo.

În esență, acest Document NASA oferă imaginea abstractă a ceea ce va conține atmosfera viitorului deja prezent, printre noi. Nano-praful inteligent și explozibil poate fi în atmosferă chiar acum.

 

O altă posibilitate de a afla ce se petrece este de a vorbi cu informatorii. Evident, informatori ce dezvăluie lucruri importante nu sunt pe toate drumurile. Avem de-a face cu lucruri în genul lui Wikileaks, ce pare să se numească Julian Assange. Cercetând cine îi este apărătorul, aflăm că are același avocat ca familia Rothschild. Poate nu întâmplător, mass-media oficială i-a acordat o atenție excesivă, suspectă, prezentându-l ca erou. S-a aflat însă că eroul, foarte drăguț, face sex cu două blonde scandinave. Eroului de pat al acestor blonde îi este permis să vorbească despre multe, cuvintele îi sunt sorbite ca din Evanghelie. Analizând cu atenție cele pe care Wikileaks-Assange le face publice, ne dăm seama că acestea servesc intersele ÎTS, ale ITS-iștilor aflați la putere.

Iată și celălalt tip din Statele Unite, individul Snowden de la NASA, care ne spune că agențiile de informații ne ascultă telefoanele. Știm ca asta se face de aproape o sută de ani, pentru că asta fac oamenii. Ici și colo, Snowden aruncă informații ce nu se publică în mass media oficială, care îl protejează ca și cei ce îi oferă azil politic. Eu însă dezvălui altfel de lucruri și nimeni nu mi-a oferit azil politic, mass-media nu mi-a publicat dezvăluirile. Ceva nu este în regulă cu acești oameni. Uneori avem de-a face cu informatori ce nu intră în atenția publicului, informatori ce furnizează documente interesante. Menționez un singur document, dezvăluit în Germania, scris în limba germană. Autorul a fost directorul tehnic al unui institut ce a studiat praful inteligent! El suferea de cancer și se pare că mai avea de trăit trei-patru luni, înainte de a fi ucis de această boală sau altfel, nu sunt prea sigur. El regreta lucrurile pe care le făcuse în viața lui de savant-mercenar ITS. Și-a dat seama că banii pe care i-a primit nu însemnau nimic, că lucrurile pe care le făcuse nu erau ”onorabile” din punct de vedere moral. El a pus pe hârtie o parte din concepția tehnică respectivă, a furnizat suficiente informații, dovedind că ceea ce spune este adevărat. Cele descrise de el nu sunt pentru orice auditoriu, privesc mai ales serviciile de informații, care vor urmării și această conferință. Numele proiectului respectiv este ”Raven new”, adică ”Noul Corb”, în limba germană. Individul a dezvăluit unele lucruri pe care nici cei ce le pun în practică nu le cunosc cu adevărat. Spun asta pentru urechea serviciilor de informații. Ar trebui să știm ce nu este în regulă cu acest proiect botezat ”Noua Cioară”. Ce ți-e și cu ”ciorile” astea, nu cele îmbălsămate cu rom, de li se spune Romi. Nu de ciori este vorba. ci de inginerie genetică.

Înainte de asta, menționez unele din cele dezvăluite de Noul Corb, necunoscute de oricine, deși sunt în domeniul public. În ingineria genetică poți crea un ADN, care înseamnă toată informația genetică din celulă, poți împărți spirala ADN în două. Poți avea jumătate din structura ADN, numai o parte a spiralei, care este ARN-ul. Ingineria genetică recomandă folosirea ARN-lui, pentru că el este complet funcțional și nu distruge generația următoare. Se recomandă fiindcă poți manipula fără să compromiți viitorul. Analizând ADN-ul și ARN-ul, vedem că cele două molecule posedă unele funcții diferite. Prima este că aceste fragmente ARN și ADN produc o lumină ce are anumite calități, pe care le descrie știința opto-genetică, ce constituie domeniul de cercetare privind modul în care genetica omenească poate produce biofotoni, adică așa numitul ”corp de lumină” (corpul ”eteric” de care vorbesc ocultiștii?) al unei ființe. Acesta este planul original, care controlează modul cum sunt generate formele câmpului morfo-genetic ce ne conferă structura însăși, care ne definește. Tot acest rol, toate aceste funcții sunt îndeplinite de ADN. Sintetizând ADN-ul, acest lucru se face prin ”tipărire”, în prezent. Scriem codul pe care dorim să-l reproducem, scrisul ajunge la o mașină de ”tipărire” a ADN-ului sau ARN-ului, astfel încât putem defini fiecare pereche de baze azotate ale structurii în sine, pe care apoi le tipărim. Unul dintre domeniile ÎTS-iștilor este opto-genetica, inventarea și producția de mici fragmente ARN / ADN, care generează lumină.

 

A doua funcție naturală a ADN-ului este de a produce substanțe. Aceste părți ale ADN-ului produc ARN. ARN-ul produce proteine, iar acestea încep să construiască celule, materia din care este zidit organismul omenesc. Celulele produc ceva în genul substanțelor vindecătoare, dar pot produce și otrăvuri, funcție încorporată într-o anumită secțiunea ADN. De exemplu, se afirmă: există un medicament numit ”Artemisinin”. Extragerea lui din plante ar fi extrem de scumpă. Ei nu fac decât să extragă mici porțiuni ale informației genetice, care produce această substanță, o ”plantează” în anumiți microbi și apoi produc ”Artemisinin” în ce cantități vor. Asta este partea medicală.

 

Avem lucruri care produc lumină, dar avem și lucruri ce produc anumite substanțe. Așadar, există un nou domeniu de cercetare. Cei în cauză și-au dat seama că perechile azotate de bază pot fi aranjate într-o anumită succesiune, într-un ansamblu ce funcționează ca un computer, ca un element logic. Imaginându-ne acest lucru, vedem că seamănă cu vechea metodă practicată cu telefoanele, când formai un număr folosind sunete. Fiecare pereche de baze posedă propria frecvență de rezonanță, ce se află undeva în zona tera-hertzilor. Atingând frecvența potrivită, perechea se deschide ca un conductor, ca un echipament ce conduce lumina. Dacă avem o înlănțuire a acestor perechi de baze ce reacționează la frecvențe diferite, avem nevoie de o succesiune de sunete pentru a deschide toate fragmentele ADN, astfel ca întreaga structură să devină un conductor. Apoi este activat următorul fragment al înlănțuirii genetice, fie pentru a produce lumină, fie pentru a produce otravă. În opinia lor, acesta este un lucru frumos, pentru că dacă introduci acest ARN sau ADN în corpul omenesc, poți genera un semnal radio și îl poți activa din exterior, pentru a produce orice substanță dorești, sau orice lumină dorești.

Lumina poate însemna emoții, gândire sau altceva, lucru perceput ca experiență a sinelui propriu. O anumită substanță poate face orice din noi: ne poate otrăvii lent, ne poate ucide imediat, ne poate tăia împrejur la creier, lucruri controlabile prin frecvențe radio, fără riscul declanșării accidentale.

Autorul documentului a mai spus: ”Știm că este periculos să dezvăluim asta. De aceea am introdus un cod de dezactivare, o succesiune de sunete ce închid sistemul, pentru a nu fi folosit abuziv, de alte entități”. Asta a spus el, adăugând că totul s-a transmis pe calea aerului, în Europa, începând cu 2003. Apoi a spus că al doilea război din Irak a fost purtat pentru a testa sistemul. Ăsta a fost unicul motiv real al războiului. Asta a dorit el să ne spună sau, din punctul meu de vedere, asta este important. Apoi, separat și aparte, a mai spus ceva, un lucru pe care îl consider extrem de important – nu cred însă că și el.

El a zis că au petrecut o jumătate de an și au cheltuit 10 miliarde de dolari pentru a optimiza topologia de grup (cluster), noțiune ce nu cred că spune ceva cuiva de aici. Dar dacă ești pe subiect, este ca și cum ai deține un virus, pe care dorești să-l introduci într-o ființă omenească, pentru a o infecta, ca în cazul vaccinării. Topologia de grup este foarte interesantă. Să ne gândim la topologia de grup, dacă vrem să avem aceste grupări de ARN/ ADN, purtătoare de inteligență, de suflete, de forme artificiale de viață. În acest fel, totul capătă sens. Imaginându-ne că suntem infectați cu ARN, că ARN-ul formează o grupare la câte un milimetru distanță în jurul nostru, o astfel de grupare este capabilă să poarte în ea un program de computer sau ființă artificială, non-fizică, structurată… Începem să înțelegem cum funcționează totul. Această structură poate pluti deasupra, sus pe cer, dar poate pluti și în noi înșine, putând iniția producția de lumină sau pe cea de otravă. De asemenea ea posedă inteligența lăuntrică ce are capacitatea de a lua decizii.

Acestea sunt sugerate de faptul că autorul vorbește de optimizarea topologiei de grup. Este ceva neobișnuit, intuiesc unele speculații dar și un declanșator temporal când aud expresia ”praf inteligent”. Putem spune că există o legătură cu capacitatea topologiei optimizate de grup, de a avea inteligență și a lua decizii. Asta se obține numai observând locurile în care acești oameni se simt în elementul lor, studiind, de asemenea, regretele celor care s-au spovedit, și-au mărturisit greșelile, înainte de a muri.

 

Vreau să menționez ceva pentru serviciile de informații.  În esență sunt om de știință, dar apreciez și posibilitățile oferite de planul spiritual, de cadrul ocult. Informatorul mi-a inspirat atâtea întrebări fără răspuns încât m-am adresat unei clarvăzătoare, o doamnă ce poate contacta morții, prin a cărei gură aceștia pot spune ce au de spus. N-am informat-o despre subiectul și întrebările mele. Am întrebat-o doar dacă vede informatorul mort, dacă acesta poate și dorește să fie convocat într-o ședință de spiritism. El însă a venit ca din proprie inițiativă, și imediat a început să vorbească. Doamna nu cunoștea subiectul, nici întrebările. I-am spus doar că vreau să-ascult acel autorul mort al documentului viu, ca să spun astfel. El a început imediat să vorbească, prin gura ei, și a spus: ”Este vorba de o tehnologie extraterestră. Nu este o tehnologie omenească. Noi am fost păcăliți. Nu există niciun cod de dezactivare. Totul este o mare înșelătorie, pe care ei au înscenat-o pentru ca noi să credem că putem controla sistemul. Este o tehnologie extraterestră ce nu poate fi controlată”. Acesta este lucrul pe care vreau ca serviciile de informații să îl cunoască neapărat. Serviciile de informații trebuie să afle că este vorba de o mare înșelătorie, că nu ele controlează sistemul. Ele cred că totuși controlează ceva, dacă nu chiar totul. Nu este adevărat. Au fost duse cu preșul. Atât despre informatori.

Ajungem la cele pe care le putem observa în laborator. Revenind la analiza chimică, la elementele chimice pe care le descoperim, pe de o parte există un fel de amprentă: descoperim bariu, stronțiu, titan și aluminiu. În plantele ce mor găsim aceste metale, să zicem într-o doză, mai mare decât ar fi normal. Dacă facem însă analiza toxicologică, nu ne apropiem de cantitatea de metale grele pe care natura le poate suporta fără să fie afectată. Revenind la ploile acide, cantități de mii de ori mai mari au fost dizolvate în sol, fiind absorbite de plante.

Regândind revoluția industrială, constatăm că nu existau niciun fel de filtre, pe când consumam cărbuni în mari cantități. Se știe: pe când Londra era sufocată de smog, în organismul londonezilor existau cantități de metale grele de mii de ori mai mari decât în prezent, fără să se întâmple nimic grav. În acel moment am început să facem analize optice, la microscop – analiza particulelor descoperite în ploaia acidă, ceea ce este dificil, pentru că avem nevoie de mii de imagini și probe, adică dovezi, pentru a avea șansa ca o singură dovadă sau probă să ofere o fracțiune dintr-un singur element. Dacă ai la dispoziție întregul amestec, atunci nu observi nimic. Cele la care mă refer se bazează mai ales pe activitatea unui cercetător din Germania. Vreme de trei, patru sau cinci ani, acesta a petrecut șase ore pe zi, în fața microscopului, pentru descoperirea compoziției ploii acide. Una dintre componentele găsite este un nano-cristal piezo-electric. Este vorba de un fel de specimen reprezentativ. Se poate observa că el posedă un fel de magnetism, care face ca micile particule să fie atrase precum magneții. Suntem în fața unui aspect al acestor proprietăți piezo-electrice. Lucru uimitor: revenind la ce am spus deja, ne puteam aștepta la proprietăți piezo-electrice, de la titanatul de bariu și stronțiu. Asta e un fel de amprentă: bariul, titaniul și stronțiul constituie ceea ce căutam. În titanat nu există aluminiu, dar cele trei elemente sunt într-adevăr prezente în acest cristal piezo-electric, extrem de interesant, fiindcă totul se reduce la o picătură de ploaie uscată, pe o lamă de sticlă, sub obiectivul microscopului. Îndepărtând stratul de deasupra și apropiind degetul de picătura uscată, suflând în direcția ei observăm efecte pe care vi le voi arăta.

 

Este vorba doar o ușoară schimbare a temperaturii aerului și de radiația infraroșie a corpului omenesc. Avem de-a face cu nano-particule extrem de transparente, cu un indice de refracție de patru ori mai mare decât al diamantelor. Pe Wikipedia citim că nano-particulele sunt pentru aplicații scalare, că pot fi folosite în aplicații ce implică structuri de câmp și întoarcerea în timp. E vorba de un domeniu al fizicii ce nu este încă public: Fizica scalară. Wikipedia menționează că este vorba de o particulă ce poate manipula și procesa unde scalare. Să gândim după cum urmează. Va fi mai ușor de înțeles. Cauza morții plantelor este extrema transparență a cristalului, ce absoarbe lumina ultravioletă.

 

La lungimea de undă de 260 nano-metri, cristalul este opac în proporție de 100%, absorbind toată radiația ultravioletă. Este vorba de frecvența exactă la care plantele declanșează diviziunea celulară, care se produce dacă ultravioletele (biofotonii) ating celula plantei. Este vorba de un declanșator ce comandă ruperea în două a celulei vegetale. Dacă particulele de care vorbim există în țesuturile plantei, comenzile de diviziune celulară sunt absorbite, planta încetând să se mai dezvolte.

 

Acesta este fenomenul ce a provocat ”Boala Vacii Nebune”, în anii 1980. Analizând cercetarea medicală pe tema ”Bolii Vacii Nebune”, descoperim cei trei factori care au produs ciudata boală: absența cuprului din organismul vacilor, surplusul de mercur din organismul lor și prezența acestor nano-cristale. Ce s-a întâmplat?

1). Mercurul a lovit sistemul nervos, distrugând stratul protector al nervilor.

2). Absența cuprului din organism a făcut ca neuronii izolați să se dizolve în elementele lor componente. Să ne imaginăm un lanț din proteine, prioni, cupru și așa mai departe. Eliminând cuprul, totul se rupe în bucăți. Așa se diagnostichează ”Boala Vacii Nebune”, prin măsurarea nivelului acestor particule, proteine și prioni.

Apoi, 3) se întâmplă ceva foarte interesant: grupările de proteine și prioni încearcă să reconstituie sistemul nervos, ceea ce este un proces de auto-vindecare a organismului. Lipsa cuprului face însă imposibilă reconstruirea sistemului nervos, din care cauză organismul vacii utilizează alte metale grele, la care are acces: bariul și stronțiul. Începe reconstruirea sistemului nervos bazat pe proteine, prioni și bariu, sistem ce este un fel de antenă pentru câmpurile electromagnetice. S-a reclădit un sistem nervos sensibil la câmpurile electromagnetice. Nu numai nervul în sine a devenit sensibil, ci și nano-cristalele din titanat de bariu și stronțiu, ce distribuie bariu și stronțiu la suprafață, din structura cristalină, Apoi, nervii cresc pe cristale, ajungându-se la un nou punct de conectare pentru sistemul nervos ce este piezo-electric. Ori de câte ori primește un semnal, el emite electroni.

 

Astfel putem avea acces la sistemul nervos al unui om, la fel cum am avut la sistemul nervos al vacii, pe care am reușit să o ”înnebunim”. Acesta este unul dintre nano-boții menționați în documentație. La ora asta, nimeni nu știe dacă este vorba de ceva identic 100% cu titanatul din ”Boala Vacii Nebune” și din boala omenească numită sindromul Creutzfeldt-Jakob, variantă a Bolii Parkinson. Atât despre această particulă.

 

Analizând sistemul și arsenalul militar, observăm și altele, de exemplu că aceste particule sunt utilizate pentru creșterea razei de acțiune a radarelor, pentru transformarea cerului într-o imensă lentilă-oglindă optică. În acest scop se folosesc antenele plasmatice cu deviere orizontală și lentilele cu focalizare progresivă, manipulându-se astfel semnalele electromagnetice și radar, transformând întreaga atmosferă în particule plasmatice produse de o tehnologie ce direcționează și redirecționează tot felul de semnale. Acestea țin însă de studiul rachetelor, de domeniul militar. Dacă vrem să distrugem o rachetă rusească ce vine către Londra, nu trebuie decât să îi calculăm traiectoria, apoi îi activăm plasma, să o încălzim la 10 0000C, iar racheta se topește și explodează în aer. Sistemul ține de domeniul rachetelor și este distribuit pe întreaga Europă. Suntem în plin domeniu militar. Totuși, cum vom vedea, unele componente ale acestui câmp plasmatic prezintă aspecte și aplicații ce fi folosite pentru producerea unor boli, mai ales ale sistemul nervos omenesc.

Acesta este al doilea aspect. El nu se referă la tehnologia militară dar nu poate fi separat de aceasta în sensul parșiv, de azi, care înseamnă controlul strict și posibilitatea eliminării, după dorința unui computer, la limită, a oricărui individ din populația civilă sau ne-civilă, bărbați, femei, copii, bătrâni, dintre cei infectați cu vaccinurile eutanasiante. Cum se petrece asta? Prin accesarea sistemului nervos al celor ce trebuie uciși, introducând în ei, din afară, semnalele ce îi vor transforma în îngerași!

Alt aspect privește oxidul de aluminiu și manganul. Am văzut: titanatul de bariu și stronțiu se fabrică prin piroliză industrială, la 600-7500C – temperatură identică cu cea produsă de motoarele obișnuite, cu reacție. Oxidul de aluminiu este produs tot pe bază de piroliză, prin pulverizare, la temperaturi însă de 17000C. De data asta este vorba de tehnologie post-combustie, ce ține tot de domeniului militar și folosește combustibili pe bază de aluminiu. Aluminiul este chiar în compoziția combustibilului. Analizând aceste particule, așa cum se prezintă ele la microscop, vedem că parcă au mustăți, arată ca niște steluțe, prezentând capacitatea specială de a atrage și reține electronii, aceasta fiind funcția particulelor plasmatice din domeniul militar. Titanatul de bariu și stronțiu poate fi activat să elimine elctronii, pe care oxidul de aluminiu îi captează pentru perioade mari de timp.

Ce descoperim dacă analizăm dârele de pe cer, din urma avioanelor criminale? Descoperim ambele tipuri de nano-cristale, de care am vorbit, ambele strâns legate de problema medicală, mai ales dacă sunt formate la temperaturi joase, cu mangan, nu aluminu, ajungându-se la oxid de mangan, ce provoacă simptome identice cu ale gripei, mai ales iarna, când aerul conține mari cantități de oxid de mangan iar oamenii aleargă la doctor, crezându-se gripați, cerând un iluzoriu tratament sau culmea, să fie ”vaccinați”!

Anul trecut, în Germania, s-au vândut 20 de milionae de doze de vaccin. Dacă întrebi oamenii cum știu că s-au pricopsit cu o ”gripă”, vedem că ei se bazează pe simptome. În toată Germania s-au descoperit șase persoane în moleculele cărora s-a descoperit genul de virus gripal ce le-a provocat boala. Șase bolnavi de gripă adevărată, în toată Germania! Pe baza acestor șase gripați adevărați s-au fabricat statistici apocaliptice, în mod pseudo-medicalo-isteric, prin escrocherie guvernamentală, sau pe ambele căi la un loc. Falsele statistici prezentate de guverne nu au nicio legătură cu vreun virus, cu realitatea. Totul se face din pix. Totul e minciună, propagandă, hoție, crimă pe fondul celor ce fug la doctor, să se vaccineze, care de fapt se sinucid, cu o întârziere mai mică sau mai mare.

 

Când analizăm atmosfera și cerul albastru descoperim și Sindromul Morgellons. Studiind componenții unui vaccin, începând cu mercurul (otravă pură) și continuând cu substanțele ce elimină cuprul din organism, ne dăm seama că cele ce se petrec nu sunt întâmplătoare, că țin de un plan bine pus la punct: plan banditesc, diabolic, de proporții apocaliptice. Amintesc Boala Vacii Nebune, ieșită la iveală prin vigilența fermierului Purdey din Anglia, proprietarul fermei ecologice, care a refuzat vaccinarea obligatorie a vacilor sale. Niciuna dintre vacile fermierului Purdey nu a devenit Nebună, cum se întâmplă cu milioane de oameni! Cum a fost posibil acest lucru? Simplu. Fermierul Purdey a refuzat vaccinarea obligatorie, expediind la plimbare vacciniștii slugoi, escroci sau imbecili. Procedând astfel, Purdey a fost primul ce și-a dat seama de pungășia vaccinală și banditismul guvernelor criminale. Fermierul Purdey este primul om ce s-a trezit la realitate, singurul care a înțeles, imediat, despre ce este vorba. Asta l-a costat viața! Zece luni mai târziu, fermierul Purdey a murit de un cancer cerebral provocat, probabil, de aplicațiile mortale ale microundelor.

 

Prezentarea NASA vorbește de nano-etichete pentru a urmării oamenii, a ști unde se află, cu ce se ocupă, ce gândește fiecare. Interesanta descriere NASA apare în The Sun Thiel, cartea lui Cara St. Louis-Farrelly. Autoarea vorbește de pulverizarea holo-fibrelor ce se auto-reproduc și citesc amprenta luminoasă a ADN-ului celui pe care cade năpasta. După citire, amprenta este transformată în semnal electromagnetic radio, ce poate fi detectat de sateliți și diverse stații terestre. Asta a descoperit autoarea cărții, pe baza analizei informațiilor la care au avut acces mulți alții – informații în legătură cu comunicațiile aeriene în Statele Unite, afectate de dârele de Chemtrails. Totuși, în cartea sa, Cara St. Louis-Farrelly nu menționează Sindromul Morgellons. Analizând însă acest sindrom, lucrurile încep să se lămurească. Cine a auzit de boala, sindromul Morgellons? Jumătate dintre cei ce mă ascultă? Foarte bine! Putem discuta în voie. Să privim mai de aproape firișoarele Morgellons, de pe pedunculul roșiei din imaginea următoare. Să ne uităm la aceste firișoare, identice cu cele de pe batoanele folosite în falsele și criminalele teste PCR. La prima vedere, la a doua firișoarele respective par gingașe, nevinovate și curate ca Fecioara. Să le privim mai cu atenție. Roșia din imagine a crescut și a fost plouată în Germania. Apropiem arătătorul de firișoarele respective…

Priviți fibra-firișorul Morgellons, care ne iubește și încearcă să se apropie de deget. Nu știu exact la ce anume reacționează. Poate la radiația infraroșie a corpului nostru. Firișorul suspect este miceliul unei anumite ciupercă. Vom vedea ce hram poartă!

Analizând această ciupercă, constatăm că ea se transmite pe cale aeriană. Pe pedunculul roșiei există doar câteva firișoare-fibră, din loc în loc. Când sunt expuse la lumina ultravioletă, firișoarele strălucesc.

Noaptea, cu ultra-violete,   vedem fibrele-firișoare în atmosferă, unde sunt de ordinul milioanelor, al miliardelor. Nu le vedem  în fiecare noapte ci doar uneori, când se văd clar, plutind în aer. Fibrele-firișoare, ciuperca ne infectează organismul, dar 95-99% dintre noi nu părem afectați în vreun fel.

 

Fibrele-firișoare sunt absorbite, anatomia și meta-bolismul mențin sub control (în limite incerte) numărul și cantitatea ciupercilor din organism. Fibrele-firișoare-funcționează ca antene plasmatice, transmițând un semnal, fără să ne îmbolnăvim din cauza lor. La imensa majoritate a infectaților nu s-a observat un simptom sigur. După zece sau cincisprezece ani de bombardare continuă a continentului, toată populația Europei este infectată cu această ciupercă, fără ca, deocamdată acest lucru să fie periculos. Câtă vreme organismul suportă bizara infecție, ea este tolerabilă. Într-o zi vom afla cum, în ce fel, mulți rezistăm acestei infecții. Unii dintre noi nu biruie infecția, ciuperca începe să se dezvolte în organismul lor, să se înmulțească, iar la un moment dat începe să iasă prin piele.

Ciuperca poate traversa piela și concentra anumite culori. Există Morgellons albastru și roșu. Nu se știe de unde provin culorile ce sunt de origine tehnologică. Nu sunt culori, nici substanțe naturale. Le observăm cum se fofilează, se strecoară prin piele ca șopârla prin iarbă, le vedem la microscop, dar nu putem scăpa de ele. Analiza sânge-lui arată infecția. Le putem lăsa să se dezvolte artificial, de exemplu într-un vas Petri.  Analizându-le, observăm că sunt mai complexe decât o simplă ciupercă, că au un fel de organe în interiorul lor, niște mici celule ”stem”, roșiatice, ale unei specii neunoscute, celule ce se înmulțesc singure, ca toate celulele. Aceste celule produc altfel de structuri genetice, căci în asta constă modificarea, manipularea genetică. De aici putem deduce cum se produc sporii. Este ca și cum, la un moment dat, miceliul produce o ciu percă, un sporocarp, din care ne-am aștepta să iasă sporii generației următoare. Aceasta este ciuperca, recipientul în care se află sporii,  iar dacă o pui într-un vas Petri, observăm dezvoltarea generației următoare. Mai descoperim ceva apropiat de limitele științei actuale. Este vorba pur și simplu de epiderma unor insecte extrase din pielea unei victime a sindromului Morgellons, cum se vede în imaginea următoare. Așadar, fibrele-firișoare ciuperci produc și ele ceva…

O componentă a acestei ciudate boli produce organe de insecte. Cât despre insectele ca atare, acestea par să se dezvolte în chiar interiorul organismului omenesc. Am mai vorbit de insecte promovate, cooptate, puse la treabă de NASA, de care încă nu am amintit acum. Am ajuns la asta. Pentru a înțelege despre ce este vorba, plecăm de la ideea că suntem în fața unei boli ce ar trebui să poată fi vindecată. Lucrăm la găsirea unui leac pentru Boala Morgellons, inventată de savanții ÎTS. Este ceva ușor, pentru că nu trebuie să ne batem cu Morgellons, ci doar să restabilim mediul sănătos, discrazia normală a organismului omenesc, cum se exprimă unii savanți. Altfel spus, eliminăm acizii și metalele grele, vindecăm ficatul de prezența mercurului și de proliferarea candidozei, toate acestea datorându-se prezenței nocive și evitabile a antibioticelor.

Toate acestea țin de domeniul medical, de vaccinări, de anti-viața, antibioticele ce ne pervertesc și ne dereglează organismul. Putem spune că Morgellons încearcă să ne scape de otrăvurile din noi, să ne salveze de acizi, de metalele grele, izolându-le, pentru a le elimina, din care motiv organismul le permite să se dezvolte în interiorul său. Altfel spus, suntem în fața unei boli vindecătoare, care în imensa majoritate a cazurilor nu ne afectează, nu pare să evolueze către un deznodământ malefic. Toți sau foarte mulți sunt infectați, dar numai cei care cu prea multe metale grele în organism  prezintă simptome, fiindcă permit acestor ciuperci să se înmulțească pentru a putea absorbi metalele grele.

Pentru a înțelege planul din spatele acestor lucruri, amintesc cazul curajoasei doamne de la Universitatea Harvard, care, într-un laborator de nano-tehnologie, a făcut analiza chimică a fibrelor firișoare-ciuperci, scoțând la iveală o serie de substanțe și formulele lor chimice. Nu le voi menționa. Ne-am lungi prea mult. Această doamnă a analizat particulele colorate, izolate, descoperind că se transmit și pe cale aeriană, că la un moment dat, după înmulțirea miceliului în organism, traversează miceliul și organismul, ajungând astfel la conceptul de Nano-Roboți, ce se auto-asamblează. Auto-asamblarea înseamnă că se pulverizează fibre, care apoi se înmulțesc, după care se pulverizează culoarea și ce mai trebuie în organism, toate acestea asamblându-se într-o unitate funcțională. Altfel spus, suntem în fața unui nano-robot ce se auto-asamblează. Dacă nu luăm decât formulele chimice ale acestor culori și le punem pe Google, constatăm ceva cu adevărat ciudat.

În Berlin, am descoperit filiala unei companii americane ce deține toate patentele acestor culori, toate pe plan mondial! Intrând pe situl acestei companii constatăm cât de mândri sunt tovarășii americani, atât de mândri încât nu-și mai încap în piele, prezentându-se credincioși, marii și cei mai de nădejde slujitori ai comunității medicale, între altele exact în această materie de cristale lichide cuantice, culori cuantice, ciuperci cuantice și echipamente de laborator, destinate mai ales cercetării trans-omeniei, al mărețului, mult-discutatului și găunosului trans-umanism cu care, mai ales în ultima vreme, pur și simplu suntem tăiați împrejur la creier.

Analizând totul mai de aproape, constatăm că respectiva companie aspiră deschis la trans-omenie, având la activ o lungă listă de articole publicate, multe aparținând persoanelor ce i-au cumpărat marfa și au folosit-o în laboratoare. Indiferent ce au publicat aceste laboratoare, compania americană și filiala berlineză nominalizează toate articolele pe situl ei propriu, făcându-și reclamă pentru propriile produse.

Analizând lista, pe lângă articolele pomenite, dintre care reproducem câteva titluri, descoperim totul în legătură cu Boala Morgellons.

De exemplu, găsim ”zone întinse de cristale foto-plasmatice auto-asamblate”. Citind câteva articole, descoperim forme exagonale și încercând să aflăm despre ce este vorba aflăm că ele captează semnale radio pe care le transformă în impulsuri luminoase ce pot fi decodate de ADN, în interiorul organismului. Altfel spus, unele dintre aceste articole vorbesc despre unitatea de citire. Căutând mai departe găsim materiale despre fibrele cristaline fotonice, despre nano-tuburile de carbon pline cu aceste culori și substanțele chimice obținute la nivel cuantic, având funcția de a capta lumina procesată de ADN și a o transforma în semnal coerent, exact cum spune Cara St. Louis în cartea ei, despre care unii spun că e un fel de roman. Puse laolaltă, cele două depășesc cadrul multor romane. De exemplu, luăm o persoană, o enervăm ca la carte, îi decodăm furia și o recodificăm, apoi o emitem cu ajutorul unei antene, țintim o sută de oameni calmi și la locul lor, care nu sunt deloc furioși. Având anatomia specifică omului, aceștia vor trăi exact experianța respectivă, furia ce le-a fost instilată după ce a fost captată de la o singură persoană, codificată și bombardată peste ei. Altfel spus, dacă avem nevoie de o ”primăvară arabă” este suficient să introducem o bună doză de furie în organismul oamenilor calmi și la locul lor. Asta ar fi esența capacităților unei unități de citire-scriere, ceva în genul magnetofonului. Înregistrezi o experiență omenească, experiența persoanei convenabile. Culorile deja spun despre ce este vorba. Albastrul este culoarea luminii procesate de gândire, roșul este culoarea luminii procesate de sexualitate, etc. Astfel se controlează personalitatea, ni se controlează mințile, sexualitatea sentimentele, credința, viața, totul.

 

Pentru cei ce se îndoiesc că sistemul este funcțional, semnalăm încă o victimă a Bolii Morgellons, domnul Jan Smith, din Statele Unite, care prezintă unele dintre aceste cristale fotonice, exagonale, plasmatice, care-i ies prin pielea din vârful bărbiei. Doamna Cara St. Louis le-a pus sub microscop și le-a surprins în plină activitate, ele fiind prima imagine a particulelor imperfect structurate în forma lor hexagonală, observându-se totuși unghiurile anumitor imagini, totul fiind controlat prin microunde. Se cunosc însă și alte aspecte stranii ale Bolii Morgellons.

Victimele acestei boli au senzația că niște insecte se târăsc prin corpul lor. Uneori, boala este numită ”parazitoză halucinantă”, unii doctori spun că ar fi pură nebunie și prescriu antipsihotice, mai mult pentru a închide gura bieților oameni, aceasta fiind senzația și conduita tuturor. Ceea ce m-a iritat este micuțele celule stem, roșii. Analizând specia ciu-percilor Morgellons, constatăm înrudirea lor cu anumite insecticide microscopice, destinate stârpi-rii insectelor și folosite în agricultură. Aceste insecticide atacă să zicem o muscă, ce este devorată din chiar interiorul ei, apoi i se asimiliază ADN-ul și se generează un sporocarp de forma muștei. Ochii acestei muște artificiale și pseudo-morfice strălucesc exact în acest gen de lumină artificială creată de o ciupercă, ceea ce atrage alte muște, care vor fi și ele infectate de această ciupercă. Deci, acestei specii de ciuperci îi place să facă așa ceva. M-aș aștepta ca această ciupercă să atace oamenii, să le extragă ADN-ul și să formeze un sporocarp în genul ori sub forma unui embrion omenesc, o astfel de ispravă fiind specifică familiei de ciuperci de care vorbim. Ciuperca în chestiune este în interiorul celulelor stem roșii, iar morfogeneza sporocarpului este destul de apropiată de cea a embrionului omenesc, deși există unele diferențe și caracteristici ce nu sunt de natură omenească. În formă de embrion, aceste chestii (cum să le spun?), nu au chiar picioare, terminându-se cu ceva ce seamănă mai mult a insectă, aș zice, cu un singur ochi, ciclopic, în mijlocul capului. Bineînțeles, este vorba de un ochi insectoid, strălucitor.

 

La partea de sus a ochiului acestor arătări în formă de insecte regăsim structurile hexagonale amintite, care poartă sporii. După toate acestea, întrebăm: ”Ce fel de specie este înglobată și acționează în morfogeneza acestor ciuperci pseudomorfice ?” Nu este vorba de ceva omenesc, în niciun caz îngeresc. Ne putem întreba: ”Există oare vreo legătură între această specie de arătare sau chestie și senzația victimelor Bolii Morgellons, care simt că niște insecte se târăsc în organismul lor?” A fost o baftă, că am avut ocazia de a consulta, de a examina o victimă a Bolii Morgellons, una ce avea aptitudinea vederii la distanță, capacitatea de a vizualiza insectele din propriul său organism. Din fericire, această victimă era destul de talentată la desen, așa că am rugat-o să ne facă mai multe schițe.

 

 

Jan Smith, căci el este victima, s-a pus pe desenat, dovedindu-se tot mai priceput. Ultimul desen căpătat de la el arată ca în figura următoare, care unora le amintește păianjenul, altora un chip destul de bine conturat, inclusiv ochiul ciclopic ce apare în pseudomorfoza acestei ciuperci.

Analizând aceste ciuperci, am constatat că ele pot fi extrase din intestinul gros, după un ciclu de 28 de zile. Există forme masculine și feminine. Observăm organe sexuale masculine și feminine ce seamănă cu cele ale păianjenilor, fiind considerate și numite bulbi seminali, un fel de săculeți ce conțin sperma păianjenului.

Iată ce am descoperit din studiul acestor ciuperci. Ca structură celulară ele nu seamănă cu ciupercile, ci arată nu știu cum… Ceva fără nume, o formă de trecere către următoarea generație, care nu mai corespunde ciupercilor, trecând, treptat, către o extraordinară generație de păianjeni. Al doilea lucru ce dă de gândit la acești păianjeni, când sporocarpii le sunt extrași din intestinul gros, este că unii pacienți au sen-

 

zația că li se smulge energie din frunte, cu toate că șuvoaiele de energie curg către intestinul gros. Indiferent de ce s-ar naște sau ar apărea acolo, jos, la nivelul intestinului gros, se fură lumină, se izolează și se extrage cât mai multă energie posibil din organismul omenesc.

Toate acestea au legătură cu educația mea. Am avut mult de-a face cu fizica, sunt familiarizat cu fizica hiperdimensională, cu teoria lui Matti Pitkänen, a multi-straturilor spațio-temporale. Îmi este destul de ușor să îmi imaginez spații hiper-dimensionale.

 

 

[1]. În unele documente mai vechi, acești tehnicieni formidabili, sau poate numai superiorii lor ierarhici, sunt numiți înțelepți ”Î. S.” sau ”Î. T. S.” (”Înțelepți” sau ”Înțelepți trăzniți” ai Sionului.)

2 comments

  1. peste Bucuresti treceau pana mai ieri(…) 1’000’000 de avioane anual,cate 2 pe minut in fiecare minut-asta despre “chemtrails”.
    “morgellons” e despre fibre,fibrille necunoscute-cum ar veni din mashti,din betzishoarele bagate pe nas SI NU NUMAI!

  2. Și chestiile de genul ăsta sunt exact motivul pentru care nu pot să recomand nimănui site-ul ăsta dintre normies. Pentru că încerc să le zic de Vasile Zărnescu sau revizionism, David Irving, Marele Reset, șamd, și pe urmă văd astea și nu-i mai interesează.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *