Home / Actualitate / La revedere “Produs în România”. Ce spune LEGEA. Schimbarea VIZIBILĂ în magazine, EROARE pentru cumpărători.

La revedere “Produs în România”. Ce spune LEGEA. Schimbarea VIZIBILĂ în magazine, EROARE pentru cumpărători.

Mihnea Codrescu
Incorect Politic
Mai 23, 2020

Aceste sigle vor dispărea dacă legea se menține în vigoare.

La revedere “Produs în România”. Ce spune LEGEA. Schimbarea VIZIBILĂ în magazine, EROARE pentru cumpărători.

Legea nr. 28/2020 pentru modificarea și completarea Legii nr. 321/2009 privind comercializarea produselor alimentare vine cu schimbări majore la raft.

Mai multe modificări legislative care au avut loc luna trecută şi care au intrat în vigoare din 16 mai dezavantajează producătorii autohtoni și vor induce în eroare mii de cumpărători.

Ei bine, potrivit Legii nr. 28/2020 care a venit în completarea Legii nr. 321/2009, cea mai mare schimbare este aceea că nu vom mai vedea la raft produsele românești și asta pentru că au fost interzise la raft cuvintele “produs în România”. Astfel, comercianții nu vor mai putea afişa faptul că este vorba despre produse româneşti, ceea ce va face ca acestea să fie mai greu de identificat.

https://www.dcnews.ro/cuvintele-produs-in-romania-interzise-la-raft-ce-spune-legea-schimbare-vizibila-in-magazine_749597.html

Așadar, GuWernul Germano-jidănesc din România ocupată a hotărât oficial că am dispărut!? Produsele marcate ca fiind de producție autohtonă trebuie să dispară de pe raftul magazinelor și chiar din piețe. Dacă până acum România a fost anihilată din punct de vedere politic, economic, moral, identitar, familial și creștin, ultimul bastion de omenie și  normalitate din țară, producătorii alimentari autohtoni, este și el lichidat în “Stare de urgență”, dar o să fie OK.

Nu are rost să recapitulez toate luptele pe care le-am pierdut fără urmă de opoziție în ultimii 30 de ani, dar vă spun cu mâna pe inimă, nu mai pot să cred în basme când vine vorba de români. Nu am niciun dubiu că o să fiți vaccinați și o să fie OK; o să fiți microcipați și o să fie OK; o să vă trimiteți copiii la școală să învețe de la Sodomiți că e normal cu spatele și o să fie OK; o să fiți umpluți de negri și arabi și o să fie OK; o să fiți… și mă opresc aici să nu vomit.

În urmă cu câțiva ani buni, un fost coleg de școală pleca definitiv din țară. L-am întrebat de ce pleacă? Mi-a răspuns că nu mai are nici o perspectivă în țară și că nu mai rezistă. Naiv cum eram la vremea tinereții, am început să-i torn refrenele mitice: nu e bine să-ți trădezi țara, neamul, trebuie să lupți, să crezi, să biruim împreună, etc., verzi și uscate…

S-a uitat lung la mine, parcă îi părea rău că trebuie să-mi răspundă, dar a făcut-o și eu gură cască am rămas! Din memorie îndurerată mi-a zis așa:

“Ce luptă, Mihnea? Cine luptă în țara asta? Ce țară trădez, pe cine trădez eu, pe slugile și indiferenții din jurul meu, pe Iliescu, pe Băsescu, pe Florin Salam? Ce să biruim, pe cine, cu cine? Eu nu plec din cauza luptei, ci tocmai din lipsa ei! Într-o bună zi, când o să se ajungă la cuțit, tocmai din lașitate și supunere mulțimea o să-mi dea în cap, o să mă fugărească, o să mă respingă. Prefer să plec din proprie inițiativă”

Ai avut dreptate, prietene, a început prigoana împotriva normalității, prigoana mulțimii. Însă lasă-mă să cred un lucru, unul singur: acolo unde sunt trei în numele Lui, este și El acolo cu ei… Eu cred că biruim și cu 3 + 1!

Te salut cu respect!

Mihnea CODRESCU

5 comments

 1. “Neamul nostru n-a trăit prin milioanele de robi care și-au pus gâtul în jugul străinilor, ci prin Horia, prin Avram Iancu, prin Tudor, prin Iancu Jianu, prin toți haiducii, car în fața jugului străin nu s-au supus, ci și-au pus flinta în spate și s-au ridicat pe potecile munților, ducând cu ei onoarea și scânteia libertății. Prin ei a vorbit atunci neamul nostru, iar nu prin „majoritățile” lașe și „cuminți”. Ei înving sau mor: indiferent. Pentru că atunci când mor, neamul trăiește întreg din moartea lor și se onorează din onoarea lor. Ei strălucesc în istorie ca niște chipuri de aur care, fiind pe înălțimi, sunt bătute în amurg de lumina soarelui, în timp ce peste întinderile cele de jos, fie ele cât de mari și cât de numeroase, se așterne întunericul uitării și al morții. Aparține istoriei naționale nu acela care va trăi sau va învinge – cu sacrificarea liniei vieții neamului – ci acela care, indiferent dacă va învinge sau nu, se va menține pe această linie.”

  “Cel care luptă, chiar singur, pentru Dumnezeu și neamul său nu va fi învins niciodată.”

  • DA, dar nu au fost singuri – nenumitii au dus greul alaturi de ei, intarindu-i si in convingerea ca fac bine pentru neamul lor.
   Acum, toata lupta pare sa fie (daca ar fi, de fapt vreuna…) dusa pentru idei, nu pentru oameni – ce zic eu, oameni… unelte vorbitoare.

 2. O sa creasca numarul produselor Kosher – produse blestemate de rabini platiti cu banii crestinilor ca sa-l injure pe Hristos si casa aiba bani pentru coruperea mintilor plrbri di a politicienilor lasi.
  Cam asta e cu mancarea kosher, cu banii… ca mancarea nu are nimic special de fapt, na chiar si pe sticle de apa minerala au pus simbolul, contracost.

  https://truthtopowernews.com/kosher-scam-how-jewish-food-mafia-ripping-you-every-time-you-go-grocery-shopping-n3243

  The Kosher Scam: How the Jewish Food Mafia Is Ripping You off EVERY Time You Go Grocery Shopping
  Andrew Joyce, Ph.D.(Occidental Observer) 17 hours ago – May 06, 2020

  From Kosher to Halal: When Greed, Politics, and the Sneaky Destruction of Western Civilization Intertwine
  There are discreet kosher logos on nearly 80% of products at the grocery, and subtle pressures are increasingly felt by producers to acquire halal certification as well, these two labels are not publicized: they remain a mystery for many people. And meat from animals slaughtered in kosher or halal fashion are still not subject to systematic, strict identification and labelling even now.

  The agencies which sell religious certification services, and the companies which profit from products labelled kosher or halal, have never been subject to an objective or critical scholarly examination of their practices.

  We soon learn just how necessary such an examination is.
  Suzanne Bousquet, author of the book From Kosher to Halal, argues that these agencies push companies to adopt high certification costs that are then passed on to the consumer, a kind of “kosher tax,” with the acquired funds funnelled into the Jewish and Muslim communities.

  • Aveti dreptate!Cînd vezi ca romani ii trateaza in batjocura pe cei care lupta si pentru binele lor nu poti fi decit dezamăgit de acest popor.Sa stea atunci i ncolonati cu capetele plecate pentru a li se lua temperatura la intrare la supermarket pentru a- si procura legume si fructe fara gust si otrăvite aduse din import!O sa faca si ei temperatura intr-o zi si atunci probabil vor avea de ales intre a renunta sa-si cumpere pîine din Turcia si intre a fi luati de politie si dusi la spital suspecți de covid desi lor li se umflate maseaua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *