Home / Internațional / Korea de Sud: 48 de decese în urma vaccinării, autoritățile nu se vor opri

Korea de Sud: 48 de decese în urma vaccinării, autoritățile nu se vor opri

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Octombrie 25, 2020

O știre de la Reuters, numărul deceselor în urma vaccinării în Korea de Sud a crescut la 48. Aceștia au murit după ce li s-a administrat vaccinul antigripal. Desigur, autoritățile sanitare “nu au descoperit nici o legătură directă între deces și vaccin“, plănuind să continue politica vaccinării în masă, susținând că “nu este cazul să sistăm programul de vaccinare, este crucial în acest an considerând epidemia de COVID-19“, relatează Jeong Eun-kyung, directorul KDCA ( Centrul Korean pentru control și prevenția bolilor).

Vedem deja o monstroasă coalitie a mediului public și privat, companii transnaționale contribuind la menținerea psihozei prin colaborarea cu statul în vederea impunerii măsurilor restrictive. Această colaborare malițioasă va continua cu vaccinarea, ulterior ciparea andajaților, totul pentru siguranță și sănătatea publică și în aplauzele idioților utili.

În scenariul în care vaccinarea devine obligatorie în majoritatea țărilor, ne rămân două căi de ieșire , una e să adunăm o masă critică destul de puternică încât să întoarcem hotărârile guvernelor trădătoare, a doua e să ne grupăm în comunități autosustenabile în cazul în care nu avem masa critică.

Timpul se scurge, lațul se strânge.

Este ora 25.

“Vai vouă, pământule şi mare, fiindcă diavolul a coborât la voi având mânie mare, căci ştie că timpul lui e scurt.” – Revelații 12:12

4 comments

 1. Va citesc cu placere de ceva timp.
  dar va rog terminati cu ideea greasita a “comunitatiilor autosustenabile” .

  Este gresita pt ca este pe termen scurt si da sperante gresite.

  Daca incetam sa ne opunem, fiecare cum putem, acestor jigodii care conduc lumea spre un plan malefic, si ne concentram in schimb pe “autosustenabilitate” , ce credeti ca se va intampla pe termen mediu lung, cand respectivii au implementat legi si sisteme peste tot : e simplu, isi vor concentra intreaga forta si atentie spre aceste comunitati!

  sau credeti ca o sa va lase in pace si armonie??

  • Gestionarea situațiilor la oraș necesită enorme resurse de personal și chiar și așa mai dau rateuri uneori, darămite să irosească resurse mergând după comunități mici pe dealuri și prin munți, sistemul nu e omniscient și nici atotputernic, Statul Paralel nu e Dumnezeu. Vor lăsa comunitățile în pace o vreme pentru că vor avea nevoie de un “dușman al poporului” pe care să-l arate cu degetul, să alimenteze propaganda isteriei spunând că cei ce s-au retras sunt sălbatici, trăiesc rudimentar și duc un stil de viață înapoiat, deci sunt indezirabili. De asemenea vor avea nevoie de mâncare naturală, este posibil să aibă loc unele schimburi de bunuri.Vă recomand să cercetați “Tehnologia Morală” care va putea asigura protecția acestor grupuri de Oameni Liberi. Nu e chiar așa rău pe cât credeți și varianta rămâne una valabilă ca plan de rezervă dacă nu reușim să obținem masa critică până când impun vaccinarea obligatorie și microciparea.

   • Inteleg ce spui, dar continui sa cred ca nu e viabil pe termen mediu lung.
    – “gestionarea” oraselor mari, cu ajutorul tehnologiei, se va face din ce in ce mai bine, mai ales in cazul unei populatii cipate si spalate pe creier.
    – “dusmanu poporului” implica ceva gen zoo, deci iara nu e bine. Cum sa accept aceasta conditie de animal in cusca? Iar faptul ca sunt “indezirabil” va fi scuza perfecta.
    – “mancarea naturala” o eu ei de pe acu, sunt convins, n-au nevoie de astia cu comunitatilr autosus. “Schimburile de bunuri” se practica de la egal la egal, nu de la stapan la sclav.
    – Tech morala recunosc, nu stiu aici.

    Raman la ideea ca trebuie sa obtimem masa critica acum si aici. Nu intr_un oarecare viitor mai negru.

    • “Raman la ideea ca trebuie sa obtimem masa critica acum si aici. Nu intr_un oarecare viitor mai negru.” Să gândim și să acționăm în direcția asta, de acord 100%, dar măcar mental să ne pregătim pentru viitorul mai negru ca să nu fim zdruncinați și demoralizați.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *