Home / Știrea zilei / Karry Mullis, inventatorul testului PCR : “Dacă este bine făcut poți găsi aproape orice în oricine!”

Karry Mullis, inventatorul testului PCR : “Dacă este bine făcut poți găsi aproape orice în oricine!”

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Octombrie 26, 2020

Nobelpreisträger Kary Mullis – Der Erfinder des PCR-Test

ÎN CE MOD ESTE MANIPULAT  ACEST TEST SPRE A SPECIFICA TOȚI VIRUȘII  RNA   PRESUPUȘI A FI PREZENȚI ÎNTR-UN ANUME LOC ȘI CARE POT EXISTA SAU NU ÎN ACEL LOC ?

Kary Mullis: “Sa manipulezi …eu nu cred ca poti manipula testul PCR . Rezultatele,  interpretarea rezultatelor, daca ei ar putea gasi acest virus in tine cat de cat (“at all”) …iar cu testul PCR , daca este bine facut, poti gasi aproape orice in oricine (!)…incepe sa te faca sa crezi in notiunea budista ca totul este continut in orice .

Cand tu poti sa amplifici  o singura molecula pana cand aceasta devine ceva quantificabil  – ceea ce testul PCR poate face – atunci nu exista decat foarte putine molecule pe care sa nu le ai si tu in organismul tau, macar odata.

Deci asta se poate interpreta drept o manipulare, anume sa crezi ca are vreo importanta ! PCR -ul iti permite sa iei o cantitate minuscula din ceva , s-o declari quantificabila /masurabila  si apoi sa o prezinti ca fiind importanta . Asta  nu este manipulare ci interpretare gresita. Testul nu-ti spune daca esti bolnav , sau daca ce s-a gasit in tine iti va produce vreun rau”.

Traducerea : Rodica S. Bratulescu – Jackson

3 comments

 1. Am postat acest comentariu la Justitiarul si il repostez aici intrucat am dat niste detalii importante juridic in caz de proces contra guvernelor corupte si represive care au folosit abuziv si eronat PCR -ul contra popoarelor Europei si USA.

  ASCULTATI AUTORUL TESTULUI PCR IN DIRECT AICI – interviul luat in engleza lui Karry Mullis , cu traducere foarte exacta in romana, adaugata sub video.

  Karry Mullis, inventatorul testului PCR : “Dacă este bine făcut poți găsi aproape orice în oricine!”

  Sterie Ciumetti
  Incorect Politic
  Octombrie 26, 2020

  https://www.incorectpolitic.com/karry-mullis-inventatorul-testului-pcr-daca-este-bine-facut-poti-gasi-aproape-orice-in-oricine/

  Gasiti – daca dati guvernul in judecata la Haga , asa cum intentioneaza avocatul german Reiner Fuellmich – gasiti in direct , interviul luat in engleza lui Karry Mullis , cu traducere foarte exacta a raspunsului autorului acestui test PCR, data si in limba romana, traducere excelenta pentru a fi folosita in tribunale , pe blogul incorect politic ro la adresa de mai sus a interviului tradus .
  Ca sa dea cineva in judecata guvernele si institutiile care au impus in mod fraudulos acest test incapabil sa puna un diagnostic -vedeti aici precizarea data de autorul testului facuta in direct asupra acestei imposibilitati – trebuie dat in judecata guvernul si institutiile sale – recte Arahat et co , mai intai, in tara respectiva si mai apoi la Haga.
  Deoarece procesele din tarile europene merg actualmente extrem de incet – adica dureaza ani si ani – excelentul avocat german si echipa lui, vor eventual sa-i faca procesul lui Merkel, Drosten etc si toata haita de merkelisti, vor sa le bage proces intr-o tara unde procesele merg zeiss, adica Luxemburg etc .Caci acolo merge repede iar aceasta manevra juridica functioneaza .
  Spun asta pentru ca dupa cate am inteles eu ,doamna avocata Diana Sosoaca si grupul ei, s-au alaturat avocatului Reiner Fuellmich si celorlalti trei din grupul numit CORONA AUSSCHUSS .
  Aici gasiti aceste detalii importante discutate de grupul Corona Ausschuss.

  Livestream Sitzung 21 – Die Macht der Konzerne und die …
  http://www.youtube.com › watch
  16 okt. 2020 — Erfahren Sie mehr über den Ausschuss: https://corona-ausschuss.de und Telegram: https://t.me/s/Corona_Ausschuss Anonyme Hinweise an …

  Le dorim mult succes !

 2. Interviul complet se gaseste pe yt, Mullis vorbeste despre testul PCR in contextul discutiei despre legatura (nedovedita) dintre virusul HIV si boala (inventata) SIDA. Faptul ca ati luat (sau cinea facut montajul frumos) doar un paragraf din discutie si pus in contextul actual de pandemie e doar o manipulare ieftina pentru cine e suficient de credul si ignorant. Ma rog, nici nu stiu de ce ma obosesc da comentez… singurul lucru pe care il faceti e sa incurajati lumea sa nu se spele pe maini si sa nu poarte masca dealtfel singurele arme (preventive) impotriva oracarui virus. Mi-e lene sa traduc tot contextul interviul original, cine are timp sa se uite.

 3. Domnule Petru sa nu iti fie lene sa traduci, si sa nu iti fie lene sa cauti mai mult pe internet, ai sa gasesti multe declaratii ale lui Mullis, printre care “testul PCR nu poate fi folosit in diagnosticarea”. Acum ca este mort nu mai poate veni in fata presei sa spuna “opriti-va”, asa cum a facut-o cand acelasi test a fost folosit la diagnosticarea Ebolei. Mullis a spus “The tests can detect genetic sequences of viruses, but not viruses themselves”. Numai cei ce nu vor sa se trezeasca nu se vor trezi. Cu respect. ( va rog sa cautati articole sau inregistrari referitoare la test nu din acest an sau din anul trecut, duceti-va inapoi in timp)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *