Home / Internațional / LUPTE DE STRADĂ în ultimele 24 de ore în mai multe țări din Europa, proteste cu scandal împotriva măsurilor anti-constituționale

LUPTE DE STRADĂ în ultimele 24 de ore în mai multe țări din Europa, proteste cu scandal împotriva măsurilor anti-constituționale

Vlad Voicu
Incorect Politic
Octombrie 25, 2020

 

BBC raportează că la protestele împotriva restricțiilor Cohen-19 din Londra, 18 cetățeni au fost arestați. Aceștia țineau pancarte cerând “Libertate” și “Sfârșitul Tiraniei”.  Arestările s-au făcut în urma nerespectării restricțiilor după ce capitala a fost băgată în carantină de tip 2 (tier two lockdown) săptămâna asta.

UPTE DE STRADĂ în ultimele 24 de ore în mai multe țări din Europa

 

France24 relatează o știre din Italia și îi descrie pe protestatari ca fiind “militanți ai grupurilor de extremă dreaptă”. Aceștia au așteptat în piața Piazza del Popolo până la miezul nopții când au lansat artificii în culorile steagului național italian și au aruncat cu petarde în polițiști, șase dintre ei fiind arestați.

Tot via France24 aflăm că “sute” de protestatari s-au adunat în Napoli după ce guvernul a instituit stare de asediu în regiunea Campania și a interzis oamenilor să iasă din case după ora 11. Majoritatea protestatarilor au fost tineri, au aprins torțe și au ținut pancarte cu mesajul “Dacă închizi, plătești”.

Între timp, autoritătile ticăloase prin președintele regional Vicnenzo de Luca susțin necesitatea instituirii unei carantine naționale.

NewsYahoo relatează că protestatarii au ieșit în piețe după ce președintele Poloniei Andrzej Duda a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Ei s-au întâlnit fără măști, ținând bannere cu mesajul “Lăsați-ne să muncim și să decidem pentru noi înșine”. Poliția a răspuns cu gaze lacrimogene, declarând protestele “interzise” .

Actualmente se dă o luptă pe viață și pe moarte între Popoare și decidenții politici vânduți la jidani.

Miza este chiar viitorul omenirii.

6 comments

 1. Nu apar Italia și Polonia.
  Țări care apar:
  – Chile (acolo unde vedeți tămbălău mare pe străzi, fum, autospeciale, sirene care se aud peste tot, lumini). Într-o scenă se vede cum două dube ale poliției dau înapoi din calea protestatarilor. Ăsta e aproape cel mai violent protest din video)
  – Cehia (acolo unde vedeți cum poliția a blocat o stradă, și unde se dau multe petarde. Oamenii au făcut baricadă. Unul flutura steagul chiar sub nasul poliției).
  – Grecia (imagini de la protestul legat de Golden Down)
  – Anglia (acolo unde vedeți polițiști în veste verzi)
  – Kârgâstan (nu are treabă directă cu covid, sunt rațiuni politice. Acolo unde vedeți oamenii strigând lângă un bust)
  – Nigeria (acolo unde vedeți Africani). Protest împotriva forțelor speciale de poliție denumite SARS. În timpul protestului, se pare că manifestanții au reușit să elibereze pe deținuții dintr-o închisoare (închiși de forțele astea SARS).
  Astea sunt niște exemple, dar este posibil să fi fost proteste violente și în alte țări. În trecut au mai fost și alte proteste violente, de exemplu cel din Serbia.

  • In Polonia vezi ca protestele au mai multa legatura cu legea antiavort. Si la protest au iesit in principal neomarxistii lgbtisti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *