Home / Actualitate / Klaus Iohannis a semnat Tratatul Pandemic al OMS prin care România își cedează suveranitatea către OMS

Klaus Iohannis a semnat Tratatul Pandemic al OMS prin care România își cedează suveranitatea către OMS

Incorect Politic
Mai 23, 2022

Klaus Iohannis a semnat Tratatul Pandemic al OMS prin care România își cedează suveranitatea către OMS

Klaus Iohannis a semnat Tratatul Pandemic al OMS prin care România își cedează suveranitatea către OMS

Avocatul Gheorghe Piperea, prin capital.ro:

”În interiorul OMS se discută, fără ca noi să fi perceput aceste lucruri, la nivelul de reprezentanți ai țărilor, nimeni nu-i știe, de un tratat pandemic, un tratat care să permită OMS ca un fel de Minister global al Sănătății, să intervină de urgență acolo unde statele nu se descurcă singure și unde statele au și niște Constituții și unde statele au de respectat și niște convenții europene cu privire la drepturile omului să le dea la o parte (…) și să ocupe ei nu numai de pandemie.

Conceptul ”one health”, provenit de la chinezi, înseamnă și pandemie, înseamnă și epizootie, înseamnă și climate change, înseamnă, în ultima vreme, chiar și crime de război. Toate sub același aspect care să le permită acestor tehnocrați, plătiți și sponsorizați de Big Pharma, să se ocupe ei de lucrurile acestea pentru că s-au observat două lucruri: în pandemie statele nu prea au performant, așa spune OMS, în pandemie când toată lumea a stat în casă două luni de zile se pare că natura s-a autovindecat. Viața și-a revenit oarecum la normal și s-a constatat că dacă omul stă mai mult pe acasă, dacă omul este distanțat social, lasă natura să se regenereze. Oameni buni, suntem cam prea mulți. 8 miliarde la nivelul planetar, se pare că suntem prea mulți”, spune avocatul.

Tratatul a fost semnat de Klaus Iohannis

De asemenea, avocatul mai spune că acest tratat a fost semnat de către președintele Klaus Iohannis, care, la un moment dat, a declarat că în momentul în care tratatul va avea o formă mai bună îl va semna.

”Acest tratat a fost semnat, a fost acceptat de către domnul Iohannis, care ne anunță la un moment dat, că era semnat acest tratat și că atunci când va fi perfectat, el va semna pentru că e bun. Ba mai mult decât atât, a spus că se modifică Constituția în așa fel încât să se permită astfel de nenorociri globaliste fără să se mai blocheze”, spune Gheorghe Piperea.

Prelungirea valabilității certificatului verde

Într-o altă ordine de idei, avocatul Gheorghe Piperea a mai spus că Parlamentul European a votat prelungirea pașaportului sanitar pentru încă un an, fără ca cineva să ia act de această decizie.

Potrivit spuselor sale, prelungirea valabilității acestui document a fost făcută în ideea de a fi pregătit pentru un alt val de COVID sau în cazul în care o altă boală s-ar abate asupra lumii.

4 comments

 1. a semnat pe persoana fizica ca la aderarea de FDGR.

 2. Sa-i bagam alternativ si repetat in cur si in muie stiloul cu care tradatorului belit Ghiolbanis a semnat tratatul

 3. Eu inteleg ca turbati de furie si neputinta tu Maxtor si tu Bali dar injuraturile nu sunt solutia. Omul acesta, cetatean roman de nationalitate incerta Klaus Werner Iohannis, care vremelnic e presedintele tarii a comis o gresala care daca este intentionata inseamna inalta tradare de tara conform cu Noul Cod Penal art.394 si 398. Oricat de slab pregatit ar fi el ca presedinte este imposibil sa faci un asemenea gest care sa repercuteze groaznic asupra natiunii romane. Oare consilierul pe linie de siguranta nationala nu l-a oprit sa faca actul acesta si de ce? Oare in asa hal s-a prabusit intreaga conducere a tarii? Cata inconstienta si prostie e in aceste specimene umane ca sa nu inteleaga ca intreg lantul de tradari din ultimii 32 de ani va duce la desfiintarea noastra ca tara si neam. Ei, tradatorii cred ca vor ramane cu banii furati si depusi in conturi offshore? Nu dragutilor, veti fi deposedati de bani, voi si neamurile voastre si veti fii omorati. V-a spus-o de mult marele I.L.Caragiale: iubesc tradarea dar urasc pe tradator. Acesta e sfarsitul vostru al tradatorilor, va stiti voi care!
  Mai departe sunt uimit de remarcile d-lui avocat Ghe.Piperea care se parea a fi un umanist si un patriot:
  “….în pandemie statele nu prea au performat, așa spune OMS, în pandemie când toată lumea a stat în casă două luni de zile se pare că natura s-a autovindecat. Viața și-a revenit oarecum la normal și s-a constatat că dacă omul stă mai mult pe acasă, dacă omul este distanțat social, lasă natura să se regenereze. Oameni buni, suntem cam prea mulți. 8 miliarde la nivelul planetar, se pare că suntem prea mulți”, spune avocatul”
  Deci e bine ca am stat ca vitele inchise in casa, ca ne-am distantat fizic (nu social, zicere de analfabet functional), e rau ca suntem cam multi 8miliarde pe pamant? Ce sa inteleg din ce spune Piperea? Ca a intors-o ca la Ploiesti?
  Din pacate mari oameni din istoria neamului au murit dezamagiti de propriul neam: Octavian Goga “… tara de secaturi cazute rusinos la examenul de capacitate in fata Europei… boala o avem in suflet, e o epidemie de meningita morala”(1916), sau Petre Tzutzea ” am facut 13 ani de puscarie pentru un popor de idioti”(anii ’90). Oare asa sa fim noi romanii? Oare asta vrem sa se intample cu neamul nostru de peste 2000 de ani pe aceste locuri? Pentru niste comoditati (o masina si o casa cu credit la o banca criminala) romanul scuipa pe neamul sau?

 4. Statul National Legionar

  Era de așteptat

Leave a Reply

Your email address will not be published.