Home / Internațional / Jidanul Yves Cochet îi Roagă pe Francezi să nu mai Facă Copii

Jidanul Yves Cochet îi Roagă pe Francezi să nu mai Facă Copii

MNR
Incorect Politic
Ianuarie 18, 2019

Acesta este  Yves Cochet, politician francez, unul dintre întemeietorii Partidului Verde din Franța, jidan, evident interesant de marea minciună numită încălzire globală (dacă cineva încă mai crede în încălzirea globală îl invit la mine în curte la deszăpezit), și membru al Parlamentului European, reprezentat al Israelului, conform Wikipedia.

Fiindcă este pasionat de mediu, a deținut și funcția de ministru al mediului în Franța acum câțiva ani.

El a declarat recent într-un interviu că francezii ar trebui să facă cât mai puțini copii, deoarece țările dezvoltate (nume de cod pentru țările albe și Japonia) produc cea mai mare poluare și degradează cel mai mult mediul. Astfel, dacă francezii ar face din ce în ce mai puțini copii, Franța poate să ia mai mulți imigrant. Acest jidan îndeamnă la înnegrirea Franței, la dispariția albilor. Toate acestea pentru a salva planeta și pentru a opri încălzirea globală.

Albii sunt aproximativ 8% din totalul populației, de ce trebuie să facă albii acest pas? De ce trebuie să se mute toată lumea a 3-a în Europa? Europa este cel mai mic continent.

În viziunea acestui jidan bolnav, a nu face copii este un gest ecologic. El merge mai departe și propune retragerea alocațiilor pentru copii, ca să descurajeze natalitatea.

 

Jidanul Yves Cochet îi Roagă pe Francezi să nu mai Facă Copii

Pentru a cuantifica efectul activităților noastre pe planetă (I), trebuie să ținem seama de bogăția unei populații (A), a tehnologiei pe care o folosește pentru producerea energiei și a bunurilor (T), dar și a mărimii (P) … Putem, desigur, să acționăm asupra factorilor “bogăție” și “tehnologie”, dar trebuie să ținem seama și de datele demografice. Cu toate acestea, este o realitate să spunem că: pentru a reduce numărul de locuitori de pe Pământ, este necesar să se facă mai puțini copii “.

“Nu mă adresez celor mai sărace țări, care fac mai mulți copii decât ceilalți. Dimpotrivă. Țările bogate sunt primele care trebuie să scadă demografic. Și adaugă faptul că controlul nașterilor ne va permite să acomodăm mai bine cu migrații care ne bat în ușă”.

Acest om este membru al Parlamentului European! El, și alții ca el, decid soarta Europei!

Presa de stânga susține această idee  de ani buni, îndemnând la o viață fără copii, pentru salvarea planetei și nu numai.

The Guardian ne explică într-un articol că trebuie să facem cât mai puțini copii ca să stopăm încălzirea globală, iar în alt articol ne spune că Germania are nevoie de migranți pentru că populația este în declin.
Jidanul Yves Cochet îi Roagă pe Francezi să nu mai Facă Copii
Revista Times învață generația mileniala ce mișto este o viață fără copii.
Ne-au spus-o în față de ani buni, dar noi nu am avut ochi să vedem și nici urechi să auzim. Ne-au râs în față. Barbara Spectre a făcut această declarație cu ani în urmă. Ne-a spus clar că Europa o să fie multiculturală și evreii vor fi la conducere: https://www.youtube.com/watch?v=85BKDj_1vVU

 

Liderii europeni sunt ocupați să lupte împotriva antisemitismului. Doamne ferește să spună cineva ceva de evrei!

Jidanul Yves Cochet îi Roagă pe Francezi să nu mai Facă Copii
Papa este ocupat să pupe picioarele invadatorilor și să îl numească pe Salvini Anti-Christul pentru că vrea să pună cruci în instituții

 

Așa arată coperta ziarului francez Libération:

“Mai puțini copii pentru a salva planeta?” “Scutece sau stratul de ozon, trebuie să alegem?”

 

Așa arată sinuciderea unei țări:

Jidanul Yves Cochet îi Roagă pe Francezi să nu mai Facă Copii
peste 25% din totalul populației suedeze are origini străine..

 

Media ne vinde minciuni despre așa-zișii refugiați, pozează copii ca să înmoaie inimile fraierilor.

Câți știu că acel copil eșuat pe țărm a fost mutat în altă poziție ca să fie mai dramatic, și că era fiul unui nenorocit care aducea ilegal suboameni în Europa și a murit pentru că tac-su a considerat că nu merita să îi dea și lui vestă de salvare, sau lui maică-să, sau fraților lui…

Fetița care plânge a fost postată pe coperta de la Times tot cu o poveste falsă, atât de falsă încât s-au făcut de rușine și au retractat-o discret.

Țigancă grasă încerca să între ilegal în SUA cu cei 2 copii, probabil cumpărați de pe drum. Se vede clar pe filmări cum a fost totul regizat.

Copilul acela murdar a fost folosit în cel puțin 3 filmări de către Căștile Albe, în cadrul propagandei anti-Assad. Tatăl lui nu a mai suportat situația și a fost de acord să dea un interviu în care povestește cum vin și îi iau copiii pentru falsificarea așa-ziselor atacuri chimice.

Uniunea Europeană este prea albă iar BREXIT o să înrăutățească situația…

Cred că este timpul să realizăm că Hitler a avut dreptate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *