Home / Chestiunea Jidănească / Istoric Israelian Descoperă Originea Cifrei de Șase Milioane de Victime ale Holocaustului

Istoric Israelian Descoperă Originea Cifrei de Șase Milioane de Victime ale Holocaustului

Redacția Internatională
Incorect Politic
Mai 10, 2020

Un istoric israelian a descoperit că cele șase milioane de victime al Holocaustului au fost inventate cu ocazia unei conferințe sioniste din 1944.

Directorul Arhivelor Centrului Elie Wiesel al Universității Boston și istoric al Institutului de Cercetări holocaustice al Universității Bar-Ilan, Joel Rappel, a descoperit originea foarte tristelor și celebrelor șase milioane: o reuniune din 1944 a organizațiilor sioniste din teritoriul cunoscut ulterior sub numele de Statul Israel.

Vreme de ani și ani, suporterii legendei holocaustice au susținut că faimoasa cifră ar fi apărut pentru prima oară cu ocazia așa numitului Proces de la Nuremberg, în cadrul căruia a fost utilizată mărturia (între timp discreditată, obținută prin tortură, de către tovarășii Britanici) fostului comandant de la Auschwitz, Rudolf Hoss. Cifra aceasta, de șase milioane, ar fi fost din nou validată de către Adolf Eichmann, răpi de Mosad în Argentina, forțat să participe la un proces-spectacol în Israel (1962) și apoi martirizat prin ștreang, ca și Saddam Hussein, omul de Stat și patriotul irakian.

Potrivit documentelor din Arhivele Sioniste Centrale, prima mențiune revendicativă a celor șase milioane ar fi avut loc la 19 ianuarie 1944, cu ocazia unei reuniuni a șefilor sioniști din (Palestina sub mandat britanic), cu un an și patru luni înainte de sfârșitul războiului, cu un an și zece zile înainte ca Armata Roșie să ocupe Auschwitzul.

Eliezer Unger (jidan polonez ce a condus organizația sionistă de tineret religios HASHOMER HADATI) ar fi fost principala sursă ce a evaluat numărul de Jidani uciși de către Germani. Unger pretinde că ar fi evadat din ghetoul polonez și ar fi traversat Europa răsăriteană. După sosirea sa în Palestina, el și-ar fi anunțat intenția de a șoca lumea întreagă ca și frații noștri și toții Copiii lui Israel?. Unger nu avea însă nicio dovadă privind cele avansate, dar afirma clar că afirmațiile rabinului Stephen Wise, publicate de multe ziare occidentale încă din 1943 (după care două milioane de Jidani ar fi fost exterminate de către Germani) nu ar fi fost suficient de impresionante pentru omenire, impactul lor fiind destul de redus. După ce Unger s-a pus de acord cu diferiții șefi sioniști de atunci, ziarul Haaretz a publicat un prim articol pe tema celor șase milioane, aticipând  astfel, mărturiile adevărate sau false, stoarse prin tortură și prezentate în cadrul festivalului-spectacol numit «Procesul de la Nuremberg». Pe cât se pare, Unger nu a spus absolut nimic pe tema viitoare a nu mai puțin faimoaselor și invizibilelor Camere de Gazare.

Articolul din Haaretz își are importanța lui, mai ales în lumina declarației procurorului șef GIDEON HAUSNER, în PROCESUL-SPECTACOL EICHMANN, apropo de cele șase milioane: Nu am vorbit totdeauna de această cifră, în documentele noastre oficiale. De acum însă, această cifră a devenit sacră!. Cu alte cuvinte, cifra de șase milioane este o mare minune dumnezeiască, pe care credincioșii adevărați nu pot contesta. De altfel, se lucrează din greu la completarea Vechiului Testament, căruia, în mod confidențial i s-a adăugat încă o carte, intitulată SHOAH!

După trei sferturi de veac de atentate, procese, asasinate, mii de ani de închisoare, la care au fost condamnați istoricii revizioniști, în diverse țări ale lumii, comunitatea jidovească pare obligată să recunoască necesitatea ajustării și a reajustării faimoasei cifre de șase milioane, abandonând astfel dogma ce nu va fi crezută, în viitor, decât de cei tăiați împrejur la creier, condiționați adică să gândească în confomitate cu interesele jidovești.Comunitatea jidovească pare pregătită să admită că faimoasa cifră de șase milioane nu este reală ci simbolică. Ce-o fi însemnând asta, Dumnezeu cu mila!

Sursă: https://national-justice.com/israeli-historian-discovers-6-million-holocaust-figure-was-invented-zionist-conference-two-years

https://www.akribeia.fr/histoire-critique/1756-lholocauste-avant-lholocauste.html

6 comments

 1. Cornel-Dan Niculae

  Foarte interesant, mai ales coroborat cu alte asemenea date istorice privind “mistica de Holocaust” a lui 6 milioane (legata si de cele 6 colturi ale Stelei lui David si de unele “preziceri” iudaice).

 2. 6.000.000 e mai veche . Din pacate nu mai stiu unde am vazut taieturi din ziare si de pe la 1920 cu aceasta cifra . E o cifra mitologica si atat .

  Poanta e alta : pianistul si compozitorul Stéphane Blet, spune intr-un video, nu mai stiu care , recent in tot cazul , ca si “corona” este un symbol cabalistic care, bineinteles , semnifica coroana . El sugereaza ca ar fi o legatura intre aceasta concoctie de laborator si cabalisti .
  El este un apostat al masoneriei , si un razvratit contra tot ce este politically correct, , refugiat in Turcia lui Erdogan, (ca muzician , discipol si fost apropiat al lui Yehudi Menuhin) . Are un video in care explica simbolistica Cabalei de pe monumentul “drepturilor omului” situat la putini metri de Turnul Eiffel . Merita ascultat din cd in cd pana nu-l omoara francmasonii si LICRA etc , care l-au amenintat ca intra peste el intr-un concert si-i taie mainile .

 3. Jidanul Victor Neumann ne cere ”să renunțăm la noțiunile de neam şi etnic”:
  https://www.cotidianul.ro/etnonationalismul-minoritatile-si-ideea-de-natiune/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *