Home / Actualitate / Ortodoxia versus Califatul România

Ortodoxia versus Califatul România

Iancu Breban
Incorect Politic
Mai 10, 2020

Ortodoxia versus Califatul RomâniaDeci e clar, arabul ăsta vrea să ne ridice ca neam…

Ortodoxia versus Califatul România

“Autoritățile au postat, sâmbătă, două variante contrare privind relaxarea restricțiilor începând cu 15 mai. Planurile lui Arafat și ale ministrului Vela EXCLUD redeschiderea bisericilor pentru credincioși” vezi aici

Revenim cu toleranță și iubire specifică poporului român față de mărinimia arabului „Ministru al Sănătății”, mare Profet al neamului ortodox, în tandem cu unul pe nume Vela, care mai bine l-ar lua vântul spre alte tărâmuri…

Așadar, începem ca președintele sparanghel: dragi români, aveți liber la Kaufland să cumpărați nemțește, la Penny să cumpărați tot nemțește; cu avionul la cules legume și fructe proaspete pentru bunăstarea Germaniei; cu autobuzul spre fabrică, întreprinderi, uzine etc., cu condiția să fie investiții cu capital străin și, pe cât posibil, nemțesc…

Însă, atenție!, pentru binele vostru, dragi români, NU AVEȚI VOIE LA BISERICĂ!!

Alo, e cineva în țară?…

Logica unui musulman și unei Vele sfidează legile gravitației! Te întorci pe toate fețele, te arunci la apă rece, te pui la uscat cu electroșocul și tot nu înțelegi nivelul distopiei la care ești supus?

Poate că dacă Biserica Ortodoxă era și ea cumpărată de capital străin, să zicem de un holding neo-protestant/islamic, nemaifiind problema concurențială în țară, poate aveam liber la un circuit open-bar cu transport inclus Kaufland-Penny-Moll-Schweighoffer-Catedrala Mântuirii Neamului, cu Patriarhul Daniel pe post de traducător. Da ce ați crezut, dragi români, că ar fi fost pentru români?

Iancu BREBAN

2 comments

 1. Titlu:
  Prof Schachtschneider spricht zur Verfassungsmäßigkeit des Islams
  Link:
  https://www.youtube.com/watch?v=b0lcOyb5e8Q
  (Profesorul Schachtschneider discuta constitutionalitatea islamului )
  3,370 views
  •Mar 18, 2018
  867Share
  Save

  AfD Karlsruhe
  803 subscribers
  Er sagt seine Meinung dazu, ob der Islam zu Deutschland gehört. Er spricht über die Grenzen des Rechts, über unechten Freihandel über die Vollstreckerin der angestrebten Weltregierung, Angela Merkel und über vieles mehr. Schauen sie sich dieses interessante Video von Prof. Dr. jur. Schachtschneider an.

  Profesorul Karl Albrecht Schachtschneider, Dr Jurae, Univ Erlangen/Nurnberg , este cel mai mare jurist al Germaniei specialist in drept international, care a dat in judecata Tratatul de la Lisabona si Maastricht si a castigat procesele .
  Merita tradusa neaparat aceasta prelegere , dau aici ideea introductiva , pentru moment .
  Islamul este anticonstitutional : se pretinde o religie a pacii , pace inteleasa ca posibila doar in conditiile in care toata lumea trece la islam, , la nevoie prin razboi – adica cu forta .
  Pentru ei libertate inseamna islam pe toata linia . Nu si pentru germani . Exista o libertate empirica – la care face apel islamul si exista o libertate normative care este axata pe faptul de a fi nascut cu o anumita constitutie in functiune la data si locul nasterii . Adica libertate pentru un german inseamna constitutia Germaniei si nu altfel . Islamizarea noastra cu forta nu poate reprezenta libertatea germanului .Etc
  Traducere de continuat !

 2. Am gasit asta pe contul lui Catalin Berenghi:
  “Tatal lui Omar Hayssam este frate cu tatal lui Raed Arafat! Cand au fugit din Iordania in Romania, tatal lui Arafat, Ferzat Hayssam (fost sef al serviciilor secrete iordaniene, dat afara din Intelligence si considerat persoana non-grata in Iordania si Palestina) i-a facut rost de un pasaport fals schimbandu-i numele, in Arafat! Pe numele lui Arafat Raed (nu s-a nascut in Siria, si nici Omar nu s-a nascut in Siria, ci ulterior si-au luat cetatenia siriana!) in Palestina si Iordania exista mandat de ARESTARE, imprescriptibil, pe viata, pentru infractiunea de DEZERTARE din armata!

  Domnule Prim-Ministru Orban cereti #SRI si #SIE sa va dea mapele informative despre istoricul lui Arafat! O vor face cu deosebita placere! Domnule Prim-Ministru Orban Legea Sigurantei Nationale precum si Legea Combaterii Terorismului INTERZIC ca un individ ce are in familie rude pana la GRADUL IV inclusiv care sunt suspectate sau, si mai grav, CONDAMNATE de catre o instanta din România pentru TERORISM INTERNATIONAL, sa detina functii in STATUL ROMAN!

  Omar Hayssam a fost condamnat de instanţele din România în mai multe dosare: 20 de ani de închisoare pentru răpirea jurnaliştilor români în Irak, 16 ani de închisoare în dosarul “Volvo Truck”, trei ani de închisoare în dosarul “Foresta Nehoiu”, doi ani de închisoare pentru trecerea frauduloasă a frontierei.

  Totodată, Hayssam a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la 24 de ani şi patru luni închisoare în dosarul “Manhattan”, în care a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT pentru săvârşirea unor infracţiuni economice.

  Domnule Orban nu repetati greseala fostilor Prim-Ministri care desi au fost informați (cautati mapele informative ale SRI si SIE inregistrate legal la Cabinetul Primului Ministru cu privire la obiectivul Arafat!), in loc sa il demita din Ministerul Sanatatii unde Arafat era secretar de stat, si-au permis sa creeze o structura pe care s-o conduca Arafat in … MINISTERUL DE INTERNE! Este o incalcare a SIGURANTEI NATIONALE fara precedent in lume! Va reamintesc ca exista si institutia #DEMITERII DEMITETI-L!”- UnderCoverCitizens

  ⚠️ Noi cetățenii României ne întrebăm dacă este adevărat și dacă este, de ce nu se iau măsuri ?!? ⚠️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *