Home / Educativ / Pandemuie și medici criminali

Pandemuie și medici criminali

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Mai 10, 2020

În această Pandemuie, medicii sunt prezentați ca eroii din linia întâi, ca salvatorii planetei, super-eroii pentru care societatea trebuie să fie recunoscătoare până la abnegație.

Vedem imaginile divinizării medicilor, din care unii au făcut icoană.

Vedem medici care se filmează dansând pentru a-și hrăni orgoliul cu aprecieri pe rețelele de socializare. Oare își permit să facă asta pentru că nu sunt destui pacienți? Sau sunt destui pacienți și sunt ignorați de medicii care preferă să adune “like-uri” pe Facebook?

Asta se întâmplă peste tot în lume, nu doar la noi.

Pe lângă acest aspect, mai este unul și mai criminal, atunci când refuză să trateze pacienți sub pretextul că așteaptă rezultatul la testele pentru COVID.

LupulDacic a scris aceste lucruri într-un articol pe care îl reproducem mai jos:

*

Medicii , din salvatori in criminali .. de ce dracu ii aplaudati ?

Este posibil ca imaginea să conţină: text

“Tocmai m-a sunat mama plângând. O prietenă apropiată, pe care o cunosc, cu două fete de aceeași vârstă cu mine și soră-mea, a fost luni dimineața, saptămâna trecută, luată cu salvarea de acasă, cu dureri atroce de abdomen. Diagnosticul: colică renală.

I s-au făcut două teste pentru Covid, ambele negative. Marți seara a murit. Brusc! De luni dimineața până marți seara, internată în spital județean, deci sub supraveghere medicală de specialitate. Fără alte probleme de sănătate.

La insistențele familiei, cu pile și relații, i s-a facut autopsia, dupa o săptămână de la deces: septicemie! Nimeni nu i-a făcut nicio intervenție, nicio investigație, două zile, pentru că nu primiseră rezultatele la teste. Așa că au lasat-o sa moară cu zile.

A ieșit din morgă in sac negru, sigilat, cu formol turnat peste cadavru, ca suspect de Covid, că sunt obligati de un protocol absurd, direct la cimitir, fara slujba, fără nimic.
Asta e țara in care noi stam in casă și ni se pare normal ce se întâmplă în jurul nostru, crezând că cineva ne protejează. Nu, nu ne protejează nimeni, ba din contră, ne omoară! Acceptăm sa ne conducă niște criminali.

Unde le este jurământul lui Hipocrat al medicilor care s-au uitat două zile la un om cum moare? Sunt doar niste criminali in halate albe care respectă protocoale imbecile, nu juraminte ale profesiei.”

Kathy Nicolae

*

Alăturați acestei știri imaginile de pe ziduri, veritabila propagandă medicală care s-a croit cu ajutorul presei mercenare și vă veți trezi față în față cu noii sfinți părinți ai societăți vaccinale, multilateral dezvoltate!


Absolut dezgustător.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *