Home / Chestiunea Jidănească / Israelul pregateste dictatura medicală!

Israelul pregateste dictatura medicală!

Incorect Politic
Februarie 17, 2021

Israelul pregateste dictatura medicala!

“Nu vor să se vaccineze? Israelul propune pedepsirea celor care refuză vaccinarea prin interzicerea lor în diverse locații

Ministrul israelian al sănătății, Yuli Edelstein, propune ca persoanele care nu se vaccinează anti-COVID să nu aibă voie să intre în restaurante, hoteluri, teatre și săli de fitness, scrie site-ul Times of Israel.

Ministrul din cabinetul lui Benjamin Netanyahu intenționează să reglementeze legislativ o hotărâre care prevede ca oamenii care refuză vaccinarea să aibă acces doar în supermarketuri și farmacii, potrivit unor informații transmise de postul israelian de televiziune Canal 12.

De asemenea, Yuli Edelstein și-ar dori ca angajații să nu fie primiți la locul de muncă dacă nu s-au vaccinat, măsură care ar putea viza și sistemul de învățământ. Mai mult, cadrele didactice care refuză vaccinarea ar putea fi obligate să facă un test COVID la fiecare două zile, iar costurile să fie suportate din propriul buzunar.

Propunerea nu se bucură totuși de susținere totală în rândul autorităților, iar adjunctul procurorului general al Israelului, Raz Nizri, a avertizat autoritățile că nu au dreptul de a îngrădi accesul la educație, fie că este vorba despre unități de învățământ de stat sau private.

Israelul a devenit liderul mondial în materie de vaccinări, însă în ultima vreme în țară a luat amploare un curent al celor care sunt sceptici în privința vaccinării.”

SURSA: activenews.ro

One comment

 1. Israelul a dat cel mai mare avans din toate tarile lui Pfizer pentru vaccinuri ! Mai mult de un miliiard !
  E tare , nu ? Omenirea toata a ramas perplexa ! Toti credeam ca Israelul detine adevarul despre vaccinuri, – mai bine informat fiind decat noi, goii prosti !
  Poate se trezesc israelienii obisnuiti si-si cer drepturile la adevar !
  Si la demnitate umana care consta in documentarea riguroasa si cinstita a fiecarui cetatean / pacient inainte de a se lasa pe mana unor banditi care vor sa ne schimonoseasca genomul omenirii intregi .L-ati ascultat pe Cristoiu, care protesteaza ca nimeni nu l-a informat inainte sa-l imbolnaveasca cu a doua doza de vaccin !
  Ce prostovan !

  Stiti ce sume dementiale si nemaiauzite incaseaza banditii Big Pharma ?

  Ca sa va dati seama : doar din testele PCR pentru idioti (caci autorul Kerry Mullins le-a declarat de la inceput inapte sa puna un diagnostic!!!!!!!!) au incasat banditii care le-au pus pe piata , doar in martie -aprilie, 200 miliarde , zic nemtii din Corona Ausschuss !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Revin la testul total inadecvat si inca impus de guvernantii si doctori cumparati , peste tot in lume :
  toata lumea credea ca Israelul e mai bine informat – daaa de unde ! Ei folosesc acelasi Idiotentest pe care-l foloseste si Romania !

  DECE NI SE IMPUNE IN CONTINUARE IDIOTENTEST PCR ??????????????????????????????????????????????
  DECE NU-I TRAGE NIMENI LA RASPUNDERE PE CEI CE IMPUN ACEST TEST ?????????????????????????????

  DECE NU FORMEAZA CETATENII PESTE TOT SANTINELE – CUM LE NUMESC NEMTII – INSTITUTIONALIZATE PENTRU A RAPORTA DE PESTE TOT UNUI CENTRU CARE SA ADUNE TOATE INFORMATIILE SI A FORMA STATISTICI RIGUROASE CU CONSECINTELE EXTRAORDINAR DE BINE DOVEDITE A FI NOCIVE SAU LETALE , ALE VACCINURILOR, PESTE TOT IN LUME !???

  ALTFEL CUM SA DAI IN JUDECATA MERCENARII CARE IAU BANI PESTE TOT DE LA BIG PHARMA ,

  PRIN

  WHO / OMS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  O MILITIE PRIVATA CACI NU MAI ESTE INTERNATIONALA DELOC – E 79% CAPITAL PRIVAT (= BILL GATES) – SI NUMAI 21% ESTE CAPITAL INTERNATIONAL !!!

  IN MOD NORMAL STATUTUL UNEI ASTFEL DE ORGANIZATII AR TREBUI SA INTERZICA “DONATIILE” = FORMULA DE MITUIRE CRIMINALA CU CARE SUNT CUMPARATE DEJECTIILE SOCIALE GEN RAFILA, ARAHAT, SI MAI ALES STREINU-CERCEL !

  IN SCHIMB E DATA AFARA, CALOMNIATA LA GREU , SAU I SE INTRERUP MICROFOANELE IN SENAT LUI SOSOACA , AVOCATA EMINENTA CARE DEMASCA VACCINAREA, LA SCENA DESCHISA ! SI MAI E SI DATA AFARA DIN AUR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  UNDE SUNT ROMANII GRUPATI CONSTIINCIOS IN TOATE SPITALELE ROMANIEI SI IN POPULATIA LARGA, CARE SA RAPORTEZE TOATE CAZURILE
  -DECEDATILOR LA SCURT TIMP DUPA VACCIN,
  – A CELOR RAMASI CU DIFORMITATI FACIALE IN URMA PARALIZIILOR SURVENITE SAU
  -CONGESTIONARII SI TREMURULUIN INTREGULUI TRUP DATORITA ATACARII DE CATRE VACCINARE A SISTEMULUI NERVOS CENTRAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  UNDE ESTE SPIRITUL CIVIC AL ROMANILOR DIN TOATA TARA SPRE A COMBATE EXTRAORDINARA MAFIE CARE PLATESTE PESTE TOT LUMEA SPRE A ASCUNDE -MUSAMALIZA TOTAL !!! – CONSECINTELE ACESTOR VACCINURI AAAAAAAAAAAAAAABSOLUT INTERZISE DPDV LEGAL IN LUMEA INTREAGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  CACI MODIFICA GENOMUL UMAN SI NICI MACAR NU AU FOST TESTATE INCA , FOLOSIND ASTFEL OMENIREA INTREAGA DREPT COBAI!?? CRIMA SUPREMA IN MEDICINA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ATACURILOR
  traducere mecanica
  https://www.bmj.com/content/369/bmj.m2420/rr-5
  Lansarea rapidă a testării anticorpilor SARS-CoV-2 – o preocupare
  BMJ 2020 ; 369 doi: https://doi.org/10.1136/bmj.m2420 (Publicat 24 iunie 2020)
  Citați acest lucru ca: BMJ 2020; 369: m2420
  Raspuns rapid:
  Re: lansarea rapidă a testării anticorpilor SARS-CoV-2 – o preocupare
  draga editorule

  În conformitate cu îndoielile exprimate și, selectând la întâmplare, o sursă de kituri de testare a anticorpilor, este îngrijorător să menționăm în informațiile producătorului „Limitări”, că testele „nu au fost autorizate sau aprobate de FDA…. Rezultatele negative nu exclud infecția cu SARS-CoV-2, în special la cei care au fost în contact cu virusul. Testarea ulterioară cu diagnostic molecular ar trebui luată în considerare pentru a exclude infecția la acești indivizi … Rezultatele testării anticorpilor nu ar trebui să fie folosite ca singură bază pentru a diagnostica sau exclude infecția cu SARS-CoV-2 sau pentru a informa starea infecției … Rezultatele pozitive se pot datora infecției trecute sau prezente cu tulpini de coronavirus non-SARS-CoV-2, cum ar fi coronavirusul HKU1, NL63, OC43 ”(1).

  Prin urmare, trebuie întrebat, având în vedere potențialul de reactivitate încrucișată, de ce se pare că utilizarea tradițională a „serologiei pereche” nu este utilizată în aceste cazuri? (2). Și ce considerație s-a acordat fenomenului „Îmbunătățirea dependentă de anticorpi”? (3)

  Testul RT-PCR pare, de asemenea, să aibă probleme. Inventatorul său, Kary Mullis, care a primit Premiul Nobel pentru inventarea tehnicii de fabricație a PCR, ar fi spus că a fost doar în scopuri de cercetare și nu pentru diagnostic medical. O rată de 80% fals pozitiv a fost raportată din China în martie 2020 (4).

  Un producător al „ARN SARS-CoV-2, RT-PCR în timp real calitativ (cod de test 39433)” afirmă în prospect: „Este posibil ca agentul detectat să nu fie cauza definitivă a bolii”. „Limitări” includ: „Rezultatele negative nu exclud infecția cu SARS-CoV-2 și nu ar trebui să fie folosită ca bază unică pentru tratament sau alte decizii de gestionare a pacienților”. (5)

  Într-adevăr, un Institut elvețian de microbiologie a raportat că, metodele de testare a antigenului „bazate pe RT-PCR în timp real au fost recunoscute ca protocoale de referință de la jumătatea lunii ianuarie, de la debutul pandemiei în China, și transmise – deși nu au fost validate – de către Organizatia Mondiala a Sanatatii”. Au descoperit, de asemenea, „o bază degenerată incorectă (S), care nu se potrivește cu secvența de ARN SARS-CoV-2” și au afirmat că ar trebui făcute alte îmbunătățiri la testul RT-PCR pentru a îmbunătăți specificitatea. (6 )

  Este îngrijorător faptul că, cel puțin în unele cazuri, și poate în toate cazurile, nici anticorpii, nici testele RT-PCR nu par validate clinic, nici indicatori suficient de solizi pe baza cărora să se bazeze recomandări pentru managementul medical sau modificări potențiale majore ale vieții indivizilor.

  (1) https://www.labcorp.com/tests/164055/sars-cov-2-antibody-igg
  (2) https://jcm.asm.org/content/jcm/36/2/539.full .pdf
  (3) https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S1286457920300344
  (4) https://web.archive.org/web/20200315014616/https://www.ncbi.nlm .nih.gov / …
  (5) https://www.fda.gov/media/136231/download
  (6) https: //www.eurosurveillance.org/docserver/fulltext/eurosurveillance/25 / …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *