Home / Evenimente / Iranul oferă școlarizare gratuită studenților americani expulzați pentru că au protestat împotriva Israelului

Iranul oferă școlarizare gratuită studenților americani expulzați pentru că au protestat împotriva Israelului

Incorect Politic
Mai 7, 2024

Iranul oferă școlarizare gratuită studenților americani expulzați pentru că au protestat împotriva Israelului

 

Un colegiu iranian oferă școlarizare gratuită studenților americani expulzați pentru că au participat la proteste anti-Israel – un profesor de acolo i-a numit “oamenii noștri” care ar sprijini Iranul într-un război cu America.

Directorul Universității Shiraz, situată în regiunea sudică Fars, a făcut această propunere de bursă la televiziunea de stat, în timp ce discuta despre valul de proteste generalizate din campusurile universitare din SUA.

“Studenții și chiar profesorii care au fost exmatriculați sau amenințați cu expulzarea își pot continua studiile la Universitatea Shiraz și cred că și alte universități din Shiraz, precum și din provincia Fars, sunt de asemenea pregătite”, a declarat Mohammad Moazzeni pentru postul de televiziune iranian de stat Press TV.

Un profesor de la Universitatea din Teheran a declarat că Iranul a fost încântat să vadă astfel de revolte – deoarece studenții pro-terorism ar susține probabil Iranul dacă ar intra în război.

“Aceștia [studenții americani] sunt oamenii noștri”, a declarat profesorul Foad Izadi, potrivit MEMRI TV.


Iranienii îi susțin cu siguranță pe studenții americani mult mai mult decât guvernul american.

“Dacă tensiunile dintre America și Iran cresc mâine sau poimâine, aceștia sunt oamenii care vor trebui să iasă în stradă pentru a susține Iranul”.

“Mai devreme sau mai târziu, acest tip de susținere a regimului sionist de către regimul american se va diminua. S-ar putea să nu se oprească complet, dar diminuarea sa este importantă”, a continuat Izadi.

“Acesta este motivul pentru care demonstrațiile [din campusurile americane] sunt importante.”

Iranul, o țară acuzată de terorism, este cea care susține dreptul la educație a studenților americani.

În același timp, Israelul distruge mâncarea din convoaie umanitare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *