Home / Actualitate / INSULTĂTOR! Poze Indecente cu o Grăsană Libidinoasă la Mănăstirea Ciolanu

INSULTĂTOR! Poze Indecente cu o Grăsană Libidinoasă la Mănăstirea Ciolanu

Vlad Voicu
Incorect Politic
Ianuarie 25, 2020

 

Poze Indecente Manastirea Ciolanu

Alexandra supranumită “balena liceului” s-a fotografiat în fața mănăstirii ținând în mână un pistol mitralieră AKM model airsoft.

Buzoienii:

Episcopia, Poliția și Inspectoratul Școlar s-au sesizat după apariția fotografiilor considerate improprii/indecente/profanatorii ale elevei de-a douăsprezecea în fața Mănăstirii Ciolanu.

Mai degrabă s-au sesizat pentru a proteja oamenii de imaginea cumplită a unei batoze cu celulita zvâcnind pe ea la fiecare pas. Bine că n-a postat și filmare.

Poze Indecente Manastirea Ciolanu

Privind-o din lateral, dintr-un cinci devine trei. Evident că trebuia să fie și tatuată pentru a atinge culmea urîțeniei.

Poze Indecente Manastirea Ciolanu

Și Poliția Buzău s-a autosesizat în principal din pricina armei care apărea în poză. Eleva și fotograful au fost chemați la audieri. A rezultat că e vorba de o pușcă tip AKM pentru airsoft. „Sunt interzise portul şi folosirea armelor sau dispozitivelor neletale în locuri publice”, au spus polițiștii pentru Știri de Buzău.

Ar merita să se autosesizeze și Institutul Elie Wiesel, întrucît poza este un veritabil holocaust împotriva bărbaților cu standarde.

 

2 comments

  1. e fiica de procuror…nu pateste nimic

  2. Blestemat
    Imi ard ochii, balena asta iti provoaca dezgust

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *