Home / Chestiunea Jidănească / Înființarea Muzeului Pentru Holocaust este Complet Inadecvată și Păguboasă, spune Academia Română

Înființarea Muzeului Pentru Holocaust este Complet Inadecvată și Păguboasă, spune Academia Română

Incorect Politic
Iulie 11, 2019

Buciumul:

Cedarea unui teren din parcul Muzeului Antipa”este complet inadecvată și păguboasă”, afirmă Academia Română.
Imagini pentru academia romana

„Academia Română apreciază că soluția propusă de a solicita, oficial, Muzeului Național de Istorie Naturală Grigore Antipa să cedeze o suprafață de 5.300 mp din proprietatea pe care o deține în Șoseaua Kiseleff nr. 1, cu scopul construirii Muzeului Național de Istorie a Evreilor și Holocaustului, este complet inadecvată și păguboasă, aducând mari prejudicii unuia dintre cele mai vechi și apreciate muzee din România”, se arată într-un comunicat al Academiei Române, preluat de Agerpres.

Soluția a fost propusă de Guvern, după ce Consiliul General al Primăriei Capitalei a dat Palatul Dacia în administrarea Institutului Național pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel” în septembrie 2016, dar decizia a fost anulată în instanță. La începutul lunii martie 2019, solicitarea a fost repusă pe masa Consiliul General, dar, de data aceasta, nu a mai fost aprobată.

Institutul pentru Studierea Holocaustului Elie Wiesel este instituția care a cerut, luna trecută, Guvernului să-i cedeze 5. 300 de metri pătrați din parcul Muzeului Antipa

6 comments

 1. Sa nu ne imbatam cu apa rece: Articolul, preluat de pe Activenews, nu e complet. Iata cu ce fraza incepe de pfat comunicatul Academiei auto-intitulata Română (ca de fapt e masonica si tradatoare de mult timp): “Un Muzeu Național de Istorie a Evreilor și Holocaustului e „un act cultural și istoric pe deplin justificat”, dar cedarea unui teren din parcul Muzeului Antipa ”este complet inadecvată și păguboasă”, susține Academia Română”. Auzi neamule…român ce zice Academia ta, formata nu-i asa, de crema cremelor intelighentiei române: act cultural istoric pe deplin justificat!!! Nu zau, ar zice cu un zambet amar urmasii unor români care au simtit pe pielea lor, de exemplu in Basarabia incepand cu 28 iunie 1940, actele pe deplin culturale ale unei etnii care pentru tara noastra s-a dovedit mai nociva decat toate hoardele barbare care au ravnit la acest pamant. Ion Aurel Pop se dovedeste si el a fi un pion otravit: la fel ca alti falsi nationalisti, in momentul in care este pus in fata unui act de tupeu al jidanului fata de poporul român, nu numai ca nu condamna direct si fara echivoc acest act, dar pluseaza gretos – “eu pana aici pot sa merg cu nationalismul, doar nu sunt nebun chiar sa merg pana la capat, mana stapanului care m-a pus sef peste academicieni trebuie sarutata”! Ca sa fiti convinsi ca citatul incriminant nu-i inventat uitati si link-ul la articolul care a aparut pe data de 09.07.2019 in Activenews: https://www.activenews.ro/stiri/Academia-Romana-despre-construirea-Muzeului-Holocaustului-langa-Antipa-Complet-inadecvata-si-paguboasa-156856

 2. Studierea Holocaustului – Conspect
  Toată lumea a văzut cele 2 (două) cuptoare de la Auschwitz, care apar în fotografii luate din diverse unghiuri.
  Oricine se poate informa cum că, în zilele noastre, cu tehnologia anilor 2000 +, la orice crematoriu modern, în condiţii optime de lucru – fără război, atacuri ale forţelor adverse, lipsuri, transporturi rătăcite sau perturbate din diverse cauze, cu personal sănătos şi temeinic pregătit – un cadavru este neutralizat în aproximativ 2 ore.
  Să presupunem că şi la Auschwitz erau aceleaşi condiţii, iar cuptoarele sunt din materiale de foarte bună calitate şi nu suferă nicio uzură.

  Şi acum Studiul:
  6.000.000 evrei “prelucraţi” la 2 cuptoare = 3.000.000 per cuptor.
  3.000.000 evrei × 2 ore per bucată = 6.000.000 ore (uimitor cum reapare cifra asta “magică” !!!)
  6.000.000 ore : 24 ore = 250.000 zile
  250.000 zile : 365 zile/an = 684,9315… ani
  Acum suntem în 2019.
  2019 – 1943 = 76 ani
  Concluzia studiului:
  Holocaustul în care au murit 6.000.000 de evrei mai durează aproximativ 608 ani. Apoi se va termina.
  Dacă se doreşte ca intervalul de timp să se micşoreze, pentru a putea să se liniştească Omenirea, ar trebui să se sporească numărul de cuptoare.

 3. Scriu aici ca la cotidianul.ro nu au lasat, …. si era primit ca zicea ca au depistat un duplicat…
  Iata interventiile, una pentru articol, alta oentru cineva ratacit care ar fi vrut la Iasi…:
  1. “I-auziti!!!
  „Academia Română consideră că edificarea Muzeului Naţional de Istorie a Evreilor şi Holocaustului este un act cultural şi istoric pe deplin justificat şi reprezintă o datorie morală faţă de tragedia trăită de milioane de oameni în contextul celei mai mari conflagraţii a secolului XX şi un gest necesar de conservare a memoriei Holocaustului. …merită cu îndreptăţire un spaţiu adecvat şi o amplasare conformă cu menirea sa.”
  De cand talmudistii au caracter national in Romania?
  De unde au dovezi de holocaust ca nu le-a gasit nimeni!?!? Ce sa conservi ca s-au ascuns dovezile realitatii in care nu se regaseste vreun holocauzat?
  De unde aceasta “indreptatire”?
  si
  2. “La Iasi, talmudistii babilonieni – care nu sint nici evrei, nici iudei desi folosesc paravan cutul mozaic si istoria [adevaratilor] evrei – au luat bani de la “finanta mondiala” si au cumparat “spatiile comerciale” de la romani, amagindu-i cu preturi aparent favorabile.
  Avand control asupra multor produse agricole prin arendasi “de-ai lor” care i-au momit si corupt pe boieri sa le lase puterea asupra exploatarii taranilor…. au produs o scadere fortata de preturi care a dus la falimentarea romanilor. Asa le-au luat magazinele.
  In scurt timp au dublat si triplat preturile la alimente, castigand de trei ori – din vanzarea scumpa a produselor jecmanite de la boier, prin preluarea cu valoarea redusa a magazinelor si prin cresterea monopolista a preturilor. … amintiri “sensibile”
  Ia vezi poezia lui Creanga – “Olteni la Iasi”.
  Inca o informatie sensibila:
  Cand rusii atacau noaptea cu avioanele orasele din Moldova – inclusiv Iasi-ul – lumea stingea lumina sa nu fie tinte pentru bombele rusesti.
  Talmudistii/falsi evrei aprindeau focuri ca sa fie bombardate casele romanilor.
  Asa-i ca e ceva care te induioseaza fata de “ei”???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *