Home / Știrea zilei / În urma morților provocate de “vaccinul” anti-covid19, a început un proces împotriva președintelui Elveției

În urma morților provocate de “vaccinul” anti-covid19, a început un proces împotriva președintelui Elveției

Carolina Gunderode
Incorect Politic
Ianuarie 8, 2023

În urma morților provocate de “vaccinul” anti-covid19, a început un proces împotriva președintelui Elveției

Elvețian bogat vaccinat, cel care a intentat primul proces împotriva președintelui Elvetiei în Bundestagul Elvețian.

Baza procesului: Poate președintele să demonstreze că injecția a funcționat? Nu! Căci contaminările s-au înmulțit statistic odată cu efectuarea injecțiilor, zice vaxuri, în masă!

 

5 comments

 1. Un milion de medalii de aur pentru aceasta expunere :

  ACEST DEMERS ESTE CAPITAL PENTRU ABSOLUT TOATE PROCESELE DIN LUMEA INTREAGA CARE SE INMULTESC IN ACEASTA CLIPA CA CIUPERCILE !!!

  ACEST PROCES SE NUMESTE :

  ATAC LA PRESEDINTELE TARII !

  AVEM DECI UN BANCHER INJECTAT DE TREI ORI, DESI INCA FARA SIMPTOME, TREMURA DE FRICA IN FIECARE NOAPTE CACI ARE RUDE INJECTATE, CU TURBOCANCER – CANCER GALOPANT – PRINTRE CARE O NEPOTICA DE 16 ANI CU CANCER GALOPANT LA AMBII SANI, PLUS ALTE RUDE INJECTATE CU ALTE CANCERE TURBO SI CATIVA MORTI SUBITI, TOTI IN FAMILIE !!! PROCES CONTRA PRESEDINTELUI ELVETIEI CEL CRIMINAL, CARE ATACA PRIN ACEST PROCES, SARPELE MUSCANDU-L DE CAP !!!

  VA DATI SEAMA CE BUN AVOCAT ARE ACEST BANCHER SI CE SUPERB SI IMPECABIL SI-A ARGUMENTAT BAZA PROCESULUI CACI CRIMINALII VOR TREBUI SA DEMONSTREZE CU ARGUMENTE – PE CARE NU LE AU CACI CONTRACTELE CU BIG PHARMA AU FOST SECRETIZATE LA VREMEA RESPECTIVA – AZI SUNT IN CURS DE DESECRETIZARE TOT PRIN PROCESE CU EU .
  DECI CRIMINALII CARE AU IMPUS VAXXURILE CALCAND IN PICIOARE PROCESUL DE LA NURNBERG CARE INTERZICE ORICE INTERVENTIE FORTATA ASUPRA FIZICULUI OMULUI _ ADICA SEFII DE STATE , FORURILE MEDICALE OFICIALE SI MEDIIIIILEEEE CUMPARATE DE BIG PHARMA SPRE A SUSTINE RECLAMA PENTRU VAXXXINAREA OBLIGATORIEEEE!!!!!!!!!! DECI TOATA MAFIA INSTITUTIONALIZATA ASTFEL LA NIVEL GLOBAL !!! CARE AU IMPUS VAXXURILE (NECUNOSCUTE ) ASUPRA POPOARELOR CARE I-AU ALES:

  VOR TREBUI SA DEA SOCOTEALA CU ARGUMENTE STIINTIFICE PE CARE NU LE AU, DECE SI-AU PERMIS SA IMPUNA ACESTE INJECTII OTRAVITOARE OAMENILOR NESTIUTORI – ADICA FARA ANAMNEZA OBLIGATORIE !!!

  IN TOATA MEDICINA CARE SE NUMESTE MEDICINA AUTENTIC STIINTIFICA !!! ANAMNEZA ESTE OBLIGATORIEEEE !!!! INAINTEA ORICAREI VACCINARI – IN CARE SE CERE CONSIMTAMANTUL PACIENTULUI DUPA CE A FOST CONSULTAT JUMATATE E DE ORA CEL PUTIN SI I S-AU EXPLICAT RISCURILE ORICARUI VACCIN ! ESTE PROCEDURA OBLIGATORIE !!! DIN PDV LEGAL !!!

  DECI NU UITATI : PRIN ACEASTA AFISARE AJUTATI ATACUL FRONTAL SA FIE EXECUTAT DE LA VARFUL UNUI STAT, PENTRU PRIMA OARA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  NU UITATI CA LUPTA ESTE ACERBA ! INAMICUL SE SCALDA IN BANET FURAT SI CONTRAATACA PUTERNIC SI CRIMINAL , NONSTOP !!!

  TOCMAI ASCULT INCA DOI AVOCATI NEMTI IN DEZBATERE FORMIDABIL DE COMPETENTA , ASUPRA ORGANELOR SI ORGANIZATIILOR GERMANIEIEI CARE SUNT PLATITE SA FIE CAINII DE PAZA CONTRA CRIMINALITATII IN FARMACOLOGIE , IN NUMELE STATULUI GERMAN, SI CARE NU AU MISCAT UN DEGET CACI SUNT INSTITUTII INFILTRATE SI CUMPARATE INTEGRAL DE BANETUL CACALAU DISPENSAT IN TOATE DIRECTIILE DE BIG PHARMA – DECI SI ASUPRA MARELUI SI CENTRALULUI INSTITUT DE PAZA FARMACEUTICA A GERMANIEI , PRECUM ESTE

  Paul-Ehrlich-Institut – Bundesinstitut für Impfstoffe und biomedizinische Arzneimittel

  CARE NU A FACUT DECAT SA BLOCHEZE ABSOLUT ORICE CERCETARE A VAXXURILOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Ca sa va dau un singur exemplu .

  Al doilea exemplu ar putea fi institutul FRANTEI CARE A PROPULSAT VAXXURILE OBLIGATORII PE PIATA IN LOC SA LE BLOCHEZE ,

  DAT IN JUDECATA DE EMINENTUL AVOCAT ITALIANO-FRANCEZ, CATOLIC TRADITIONALIST pe care, printr-o intriga mincinoasa, au incercat sa-l dea afara din avocatura dar n-au reusit pentru ca genialul avocat ii calareste pe toti !!!:

  L’avocat des antivax Fabrice Di Vizio condamné à six mois avec sursis d’interdiction d’exercer
  Complotisme
  Par Lou Fritel
  Publié le 02/11/2022 à 16:27

  ASA CA LUCRURILE AVANSEAZA, FRATILOR!

  DATI-I BATAIE CACI SUNTETI EXTREM DE IMPORTANTI PENTRU CONSTIENTIZAREA ROMANILOR !!!

  FELICITARI SI

  MULTUMIRI !

  LA MULTI ANI FRUMOSI !

  FACETI-VA REZERVE DE APA CACI BLACK-OUTURILE OBLIGATORII URMEAZA IN TOATA EUROPA, SE PARE PE SAPTAMANI INTREGI, NU DOAR PE CATEVA ZILE !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *