Home / Actualitate / În România Creștinătatea Este Atacată Mizerabil de Interese Oculto-Marxiste

În România Creștinătatea Este Atacată Mizerabil de Interese Oculto-Marxiste

Laurențiu Mîncu
Incorect Politic
Octombrie 19, 2018

Articol apărut inițial pe Scutul României.

Nu este o noutate că în ultima perioadă Biserica Ortodoxă Română si Creștinii în general sunt denigrați, înjurați, umiliți și desconsiderați. Cu alte cuvinte, împotriva Creștinilor din România a început o prigoană și o persecuție.

În România Creștinătatea Este Atacată Mizerabil de Interese Oculto-Marxiste

Nu, nu este vorba despre o persecuție ca pe vremea Imperiului Roman, atunci când Creștinii erau arși de vii sau dați drept hrană pentru fiarele din colloseum-uri. Astăzi Creștinii sunt persecutați cultural de așa-zișii atei, progresiști și neo-marxiști.

Această propagandă de incitare la ură împotriva celor credincioși duce la dezbinarea Țării.

În România Creștinătatea Este Atacată Mizerabil de Interese Oculto-Marxiste

Din păcate mulți români din inconștiență, prostie și infatuare sprijină aceste grupuri oculto-marxiste și se învrajbesc împotriva conaționalilor pe simplul motiv că sunt Creștini și conservatori și că prin practicarea religiei aceștia împiedică “progresul”, un progres al cărui drum duce spre păcat și nebunie (acceptarea homosexualității ca normalitate, necredința în Dumnezeu, puterea banului, închinarea la poftele acestei lumi).

Propaganda împotriva Bisericii în Țara noastră se face cu precădere pe Facebook.

Iată câteva pagini și grupuri pe facebook ce instigă la ură împotriva celor credincioși și mai mult decât atât batjocoresc ceea ce îi este unui credincios mai scump: Dumnezeu.

În România Creștinătatea Este Atacată Mizerabil de Interese Oculto-Marxiste

1). Jurnalul unei eretice- o pagină de facebook infectă și mizerabilă ce batjocorește pe Dumnezeu și tot ceea ce este sfânt. Scârba/ scârbele odioasă/odioase ce administrează această pagină nu are nici o scrupulă în a-și bate joc de Dumnezeu prin postări.

Această fosă septică cu pretenție de pagină de facebook este o unealtă a neomarxiștilor.

2). Ateu fară pedigree- pagină de facebook administrată de aceeași/aceleași persoane ce administreaza și pagina de mai sus. Această pagină face în special propagandă pentru bolnavii psihici ce se cred normali, adică pentru homosexuali.

3). “Observator Creștin”- la prima vedere ai zice că este un grup Creștin pe facebook. E total invers. Pe acest grup toți proștii și mizerabilii batjocoresc tot ceea ce este sfânt și cu ocazia fiecărei sărbători Creștine.

În încheiere, ceea ce este cel mai important de menționat pentru noi românii Creștini este faptul că nu trebuie să lăsăm capul în jos și să stăm să fim batjocoriți de acești jegoși moral și de aceste zoaie mizerabile și scârboase ce sunt slujbași și slujbașe neomarxismului, o caracatiță a răului ce vrea să distrugă și ultima picătura de normalitate de pe Terra.

Să ne apărăm Credința cu demnitate!

Credința nu înseamnă doar rugaciune, ci și marturisire și apărare a celor sfinte! Ne denigrează? Ni-l batjocoresc pe Dumnezeu? Sa îi batjocorim și noi pe ei și pe dumnezeul lor care este diavolul!

Pâna la urmă Dumnezeu nu ne va lăsa și ne va ajuta să biruim în această luptă cu aceste gunoaie imorale, slujbașe ale răului!

 

4 comments

 1. dacă i-am batjocori și noi pe ei atunci care ar fi diferența dintre noi și ei?
  mai bine ar fi să le arătăm că greșesc.

  • am incercat in trecut discutii amiabile pe unele bloguri ateiste. ori cu specimene din astea ori cu o stiva de lemne, tat un drac.

  • Tu le spui atelior ca , gresesc?! Tu care te crezi atat de special incat sa crezi ca, , un nenea sta sus special pt tine sa vada cum te ca**😂😂😂

 2. Un articol care arata exact natura crestinismului.
  Nu as vrea sa zic prea multe insa este clar ca educatia religioasa lipseste cu desavarsire aici iar “crestinismul” este practicat dupa ureche.

  Din pacate aceasta generatie de spalati pe creier nu pot ajuta vreodata Romania.
  Ati scapat de comunism cat de cat si ati sarit in religie. Un pas major inapoi. Va cam meritati viata sincer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *