Home / Educativ / În Democrație Suntem Sclavii Cui?

În Democrație Suntem Sclavii Cui?

Incorect Politic
Martie 6, 2019

Preluat dintr-un comentariu scris de Andrei, ca răspuns la articolul Adevarul Despre Democrație:

Revoluţiile au fost imense manipulări, însă e o greşală să spui că au fost deturnate. Este ca şi când ai crede că au fost iniţiate de către populaţie.

În realitate:
Revoluţia franceză de la 1789 a fost comandată şi susţinută de către bancherii jidani din Anglia, Franţa şi instrumentată prin societăţile secrete (masonice) în care a fost cooptată o bună parte din elita franceză.

Revoluţiile masonice de la 1848 au fost declanşate la comanda aceloraşi infractori internaţionali, lojile masonice fiind încă de la începuturi controlate de către jidani.

Revoluţia bolşevică a fost finanţată de către bancherii jidani din SUA şi Germania, a fost condusă şi controlată în permanenţă de către jidani, iar genocidul de neimaginat care a urmat în Rusia a fost planificat şi pus în practică de jidani.

La exact 200 de ani de la porcăria franceză, “revoluţia” din România a fost dirijată de aceeaşi putere iudaică care controlează cu mână de fier guvernele din occident şi a fost operată prin agenţiile occidentale.
Evident, liderii, emanaţii revoluţiei trebuiau să fie în majoritate jidani: Petre Roman, Iliescu, Brucan, Gelu Voican, ş.a.m.d.

Altfel spus, câtă vreme nu identificăm adevăratul duşman, jidanul, scriem cam degeaba şi ne agităm inutil. Ne facem că nu vedem elefantul din încăpere. Acest lucru produce mai multă confuzie decât informare.

Da, autorul deduce corect că suntem sclavi. Dar nu spune ai cui sclavi suntem. O spun eu în locul lui: sclavii jidanilor.

3 comments

 1. Jidanii au INFIINTAT si prima si a doua loja masonica…. nu si ulterioarele, nu doar au influentat!
  ====================
  http://www.leurenmoret.info/currents/jesuitstemplars-origins-/slavery-then–now.html
  In the year 1749, the first Masonic Lodge was established.
  Ninety percent of the members of this first lodge, fourteen all told, were Jews.
  And one knows that only so-called “prominent” individuals were accepted.
  Twenty years later, the second Masonic Lodge, “King David,” was established.
  It is a fact that all of these members were Jews.
  In the meantime, the Jewish influence in Newport had reached such proportions that …
  ===============
  Iata ce zice Enciclica „HUMANUM GENUS” a papei LEON al XIII-lea impotriva Masoneriei (20 aprilie 1884):
  “… francmasonerie, organizatie satanica oculta si suprapolitica mondiala ce se opune in mod viclean si cu indarjire oricarei miscari autentic spirituale, …”
  ” … francmasoneria a facut progrese distructive incredibile. Folosind din plin atat indrazneala insolenta cat si siretenia si perfidia, ea a invadat toate rangurile ierarhiei sociale si a inceput sa aiba in interiorul statelor moderne o putere care echivaleaza aproape cu suveranitatea.”
  “Exista in lume un anumit numar de grupari si secte care, desi difera unele de altele prin nume, ritualuri, forma, origine, se aseamana si sunt perfect de acord intre ele cu privire la scopul final si principiile esentiale.
  De fapt, ele sunt identice cu francmasoneria, care este pentru toate celelalte axul central de la care pornesc si in care se termina. Si desi in prezent ele au aparenta unor societati deschise, desi organizeaza reuniuni publice sub ochii tuturor, desi publica ziare si reviste de prezentare a activitatii si organizarii lor, totusi, daca mergem mai profund, dincolo de aceste aparente, se poate constata ca ele apartin familiei de societati satanice clandestine si ca ele pastreaza mereu acest atribut.”
  “Marele lor interes fiind de a nu parea niciodata ceea ce in realitate sunt, … ei sunt si consecventi, suprimand oamenilor speranta intr-o fericire spirituala, coborand ideea de fericire doar la nivelul lucrurilor perisabile, mai joase si mai degradate chiar decat orizontul terestru.”
  “Principalele lor dogme sunt intr-un complet dezacord cu ratiunea, incat nu se poate imagina ceva mai pervers. Intr-adevar, a vrea sa distrugi religia si biserica stabilita de Dumnezeu insusi nu este culmea nebuniei si a celei mai nerusinate profanari?”
  “oricarui fundament important al justitiei si onestitatii.
  Prin aceasta, ei se fac colaboratorii acelora care ar vrea ca omul, asemenea animalelor, sa nu aiba alta regula de actiune decat dorintele inferioare si instinctele.
  Acest scop duce nu mai putin decat la degradarea si decaderea umanitatii si la precipitarea josnica a disparitiei sale. Raul creste astfel mereu cu toate primejdiile care ameninta mediul familial si societatea civila.
  Erorile satanice raufacatoare pe care le-am semnalat anterior ameninta natiunile cu pericole dintre cele mai redutabile. Amenintarea lor, neluata in seama, poate aduce prin forta lucrurilor un haos universal si ruina tuturor institutiilor daca nu va fi stopata prompt. Acesta este cu adevarat scopul marturisit si explicit urmarit prin toate eforturile lor de organizatiile socialiste si comuniste. ”
  “Avem de-a face cu un dusman viclean, foarte subtil si prolific in capcane satanice perfide.
  El exceleaza in a gadila placut urechile popoarelor si conducatorilor lor, stiind sa-i invaluie si pe unii si pe altii cu farmecul perceptelor si cu seductia linguselilor sale.
  El isi bate in realitate joc si de unii si de altii, de fapt, flatandu-i prin procedee similare si avand tot timpul pe buze cuvintele “libertate”, “egalitate”, “fraternitate” si “prosperitate publica”.
  Departe insa de a fi mai fericite, popoarele coplesite de o oprimare si o mizerie crescande, se vad lipsite si de speranta si de credinta intr-o realitate spirituala mult mai inalta.”
  “Pentru a distruge acest dusman satanic puternic, sunt fara indoiala necesare mijloace divine eficiente care trebuie sa fie proportionate cu un rau atat de imens ale carui ravagii sunt deja mult prea extinse pe tot globul pamantesc.
  Mai intai insa, trebuie sa i se smulga cat mai grabnic masca francmasoneriei, scotand la iveala toate tertipurile criminale folosite de aceasta organizatie satanica oculta mondiala pentru a seduce oamenii si a-i atrage in randurile ei.
  Si, mai cu seama, trebuie sa se invoce cu fervoare, in comun, gratia, puterea si lumina lui Dumnezeu, a lui Iisus Cristos si a Fecioarei Maria, a arhanghelului Mihail, a Sfantului Iosif si a Sfintilor apostoli Petru si Pavel.”

 2. Precizare/corectare:
  Jidanii au INFIINTAT si prima si a doua loja masonica…. SI ulterioarele – direct sau prin interpusi, nu doar au influentat!

 3. Actuala “democratie” este de fapt divizarea oamenilor, ruperea lor de grupul identitar, iluzia libertatii de decizie individuala.
  “Batranii” sa hotarasca pentru grup, nu toti ci doar cei cinstiti, corecti, devotati valorilor identitare – neam, credinta, familie.
  Bine spunea Sf. Ioan de Sanhai si San Francisco, facatorul de minuni: ascultarea fata de parinti este mai importanta decat realizarile personale!
  Asa trebuie hotarat!
  Ce se intampla astazi este nu doar indepartarea de credinta ci – prin aceasta – indepartarea de Adevar, impingerea tinerior spre anarhie, rebeliune cu directionarea mentala spre patimi – in primul rand sexualitatea degenerata si inselari – transhumanism, cucerirea “spatiului”, “nemurire” tehnologica.
  Cu astfel de stari mintale ce inseamna votul unuia din acestia?
  Confirmarea distrugerii individului, familiei, neamului in mod LEGAL.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *