Home / Internațional / Împotriva Voinței Părinților un Profesor American Susține Sexualizarea Copiilor

Împotriva Voinței Părinților un Profesor American Susține Sexualizarea Copiilor

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Decembrie 4, 2019

În școlile publice din occident există o sumedenie de degenerați care ocupă funcții de răspundere asupra copiilor.

Iată cum gândește un astfel de trăsnit.

Breitbart:

A teacher reportedly defended the presence of a drag queen during a high school class with a Facebook post in which he asserted the parents who objected are “bigoted” and “should not have the final say” in raising their own children.

English teacher Anthony Lane, of Willis Independent School District (WISD) High School in Texas, reportedly removed his Facebook post in which he defended another teacher’s decision to host a drag queen in the high school’s cosmetology class to offer makeup tips. Lane sharply criticized parents who complained about the drag queen’s presence without their knowledge.

Faithwire posted a screenshot of Lane’s post before it was allegedly removed.

Deci un profesor a aprobat prezența unui tarnsexual la oră, care să le arate elevilor cum să se machieze. După ce părinții au criticat această acțiune, profeosrul Anthony Lane i-a făcut bigoți și crede că n-ar trebui să aibă nimic de zis în privința creșterii copiilor lor…

Bezna minții!

Profesor American Susține Sexualizarea Copiilor

El crede că crescutul de copii este responsabilitatea comunității, nu a părinților. Și că școlile publice nu susțin “credințe arhaice”.

Source

Dale Inman, a Conroe Independent School District (CISD) trustee who has three daughters who attend Willis High School, said a parent contacted him with concerns after the drag queen event and he decided to find out more about it.

“I put numerous calls into the administrator’s office, which of course they made it abundantly clear they will not talk about it,” Inman said, according to Community Impact. “I’ve got a problem when somebody with a false name enters a school and has advertised himself as an adult exotic dancer for men … Nobody would be allowed in a school under those circumstances.”

The local news report noted several Facebook screenshots showing the drag queen makeup event was listed on the high school’s monthly calendar.

Inman observed Adonis-Deveaux is not a licensed cosmetologist.

As a parent, I have a right to know who’s in that school building,” Inman said.

The controversy over the drag queen’s presence in the school intensified when Lane reportedly posted his criticism of parents expressing concern about the event to Facebook.

Este fascinant cât de departe s-a ajuns în vest, cât progres se bagă pe gât. Acest profesor nu-i consideră pe copii “ai părinților”. El îi vede ca fiind proprietatea comunității, sub autoritatea guvernului (prin sistemul public de educație), deasupra autorității părinților.

Profesor American Susține Sexualizarea Copiilor

“Creșterea unui copil este responsabilitatea comunității.”

Nu se presupune că guvernul e format din oameni care reprezintă populația? Dacă guvernul subjugă voința poporului (a părinților) și protejează o minoritate de degenerați (transexualii), atunci cum se potrivește acest comportament cu democrația, care se presupune că reprezintă voința poporului?

Anthony vorbește despre pregătirea copiilor pentru a trăi într-o lume diversă. Cum îi va ajuta pe copii expunerea la transexuali în găsirea unui serviciu? Cum îi va ajuta din punct de vedere al dezvoltării mentale, sociale si emoționale?

Avem un caz flagrant de inginerie socială în care un profesor recunoaște deschis faptul că îndoctrinează copiii.

Culmea e că sistemul public de învățământ (susținut din banii publici), nu mai servește credințele arhaice ale părinților din banii cărora se susține. Atunci pe cine deservește și în ce scop?

Profesor American Susține Sexualizarea Copiilor

Chiar te pune pe gânduri.

Preluat și adaptat de pe Daily Stormer

3 comments

 1. “Nici sa-i impusti nu-i suficient”

 2. În Franța, destul de devreme în secolul al XIX-lea, creditorii evrei au fost acuzați de cămătărie, în Alsacia, precum și de abuzul altor drepturi, care le-au fost date în emanciparea lor în 1791 sub Ludovic al XVI-lea. Napoleon a adoptat opinia populară a francezilor. Deși a dorit egalitate pentru evrei, i-a numit „cei mai dezgustători dintre oameni” și declara că nu dorește ca numărul lor să crească într-o scrisoare din 1808 adresată fratelui său Ieronim. [5]

  Infamul Decret, cunoscut și sub denumirea de „al treilea decret”, presupunea toți evreii vinovați de chicanerie (utilizarea trucurilor pentru a atinge un scop politic, financiar sau legal), cu excepția cazului în care se demonstra nevinovăția, și a restricționat comerțul evreiesc și împrumutul de bani pentru o perioadă de 10 ani. “[15] Acest decret a fost instituit pentru a pune capăt împrumutului de bani de către evrei. A anulat toate datoriile datorate evreilor de către femeile căsătorite, minori și soldați și a anulat orice împrumut care avea dobânzi care depășeau 10%. Aceasta a fost o încercare a lui Napoleon pentru a scăpa de presupusa cămătărie a oamenilor de afaceri evrei și a transforma acești foști oameni de afaceri în meșteșugari și fermieri pentru a promova presupusa egalitate între evrei și non-evrei din Franța [16] Pentru a încuraja evreii să se mute în această nișă, evreilor li s-au impus restricții în schimbarea reședinței în anumite părți ale Franței, cu excepția cazului în care „au dobândit proprietăți rurale și s-au dedicat agriculturii fără a face nicio tranzacție comercială sau de afaceri.” [17] Pentru a ține evidența întreprinderilor care au supraviețuit noilor restricții, decretul a impus obligativitatea ca toate societățile să aibă un brevet sau o licență care trebuia reînnoită anual. [18] Nu numai că decretul i-a rănit pe evrei economic, dar le-a schimbat și drepturile militare. [19]

  Restricția finală asupra evreilor a fost o încercare de consolidare a legăturii lor cu guvernul și țara. Decretul a făcut ca recrutii evrei (inrolati obligatoriu in armata) nu mai puteau să-și găsească înlocuitori atunci când a fost redactat, asa cum aveau alti francezi voie. [20]

  Deci “emanciparea” a venit dupa (((Revolutia))) masonica din 1789, cand au distrus Biserica catolica, care la vremea respectiva era foarte aspra cu perciunatii, nu de la Napoleon. Si Ludovic al XVI-lea care le-a acordat emanciparea, a fost decapitat, ca urmare a (((Revolutiei))). Deci nu i-a folosit la nimic, dar e clar care era scopul (((Revolutiei))), si ca deja regele pierduse orice autoritate dupa ea.

  Dar tot Wikipedia zice ca Napoleon a acordat emanciparea pentru evreii din Ancona (Italia), dar nu in Franta. Deci o greseala tot a facut.

 3. Oricum, baietii au inebunit. Pentru orice actiune exista o contrareactie. Chiar si oamenii mai molai or sa inceapa sa reactioneze la presiunea asta din ce in ce mai intensa si mai evidenta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *