Home / Internațional / Îmbogățire Culturală: Imigranți Forțează Băiat Alb să Deschidă Gura în Timp ce Urinează pe Fața lui

Îmbogățire Culturală: Imigranți Forțează Băiat Alb să Deschidă Gura în Timp ce Urinează pe Fața lui

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
December 22, 2019

imigranti urineaza

Scena se petrece în Suedia, raiul diversității și patria multiculturalismului.

Sputnik:

În ultimii ani, un nou fenomen al „crimei de dominare” a apărut în Scandinavia, referindu-se la violențe brute neprovocate, cu intenția de a umili.

Un videoclip despre o bandă de imigranți care umilește un băiat suedez, bătându-l și urinând asupra lui, publicat de presa de știri Samhällsnytt, a stârnit reacții puternice în națiunea scandinavă.

În videoclip, cel puțin doi autori sunt văzuți și auziți lovind băiatul, în timp ce îl numesc „bastard” și „nenorocit”, forțându-l să deschidă gura.

Încă nu este clar când și unde a avut loc abuzul, dar Samhällsnytt a susținut că a avut loc la Stockholm.

Au fost unele reacții ale albilor, catalogate ca discurs de ură.

​“I’m boiling with rage. I suffer so immensely with the Swedish boy in the clip. Do you politicians even understand what you have done? These damn lowlifes must get out of this country. Age does not matter. They are going out!” journalist Mira Aksoy tweeted.

Fierb de furie. Sufăr imens alături de băiețelul suedez din clip. Voi politicienilor înțelegeți ce ați făcut? Aceste loaze blestemate trebuie să plece din țară. Vârsta nu contează. Să plece!” Jurnalista Mira Aksoy a scris pe twitter.

Mira Aksoy 🎄@miraaksoys

Jag är fly förbannad. Jag lider så oerhört med den svenska pojken i klippet. Förstår ni politiker vad ni har ställt till med?

Dessa vidriga jävla as ska ut ur det här landet. Ålder spelar ingen roll. De ska UT! https://samnytt.se/video-invandrargang-misshandlar-och-urinerar-pa-svensk-pojke/ 

În mintea bolnavă a suedezilor teleghidați, tăiați împrejur la creier, care și-au cedat gândurile aparatului mediatic, acest băiat ar trebui să fie recunoscător pentru îmbogățirea culturală primită de la niște imigranți care probabil sunt doctori, ingineri și plătitori de taxe. Ca suedez, nu are o cultură proprie și nu s-ar descurca fără ajutorul acestor negri benevolenți.

Mulțumită civilizatorilor aleși, care lucrează din greu pentru a asigura un viitor multicultural european, în curând nu vor mai fi albi în Suedia.

Totuși, clipul va avea un efect de trezire, pentru unii.

Și poate, poate, în viitor, o minoritate suedeză sănătoasă va asigura supraviețuirea neamului lor.

Să-i ajute Dumnezeu!

Preluat și adpatat de pe Daily Stormer

One comment

  1. Cum ziceau la Daily Stormer: poate ca faptul ca feministele care au ajuns la 40 de ani nu fac copii e un lucru bun. Un fel de selectie naturala, pentru ca se elimina tipul de oameni care pun botul la vrajelile “alesilor”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *