Home / Chestiunea Jidănească / Igiena de bază ca măsură preventivă…

Igiena de bază ca măsură preventivă…

Iancu Breban
Incorect Politic
Septembrie 9, 2020

Libertatea este intrinsec o luptă antisemită: jidovul nu poate sta niciodată lângă români liberi. Aceasta explică natura distructivă și parazitară a jidovului, atât de bine sintetizată de Mihai Eminescu.

Pentru a supraviețui ca grup parazitar într-o societate, ei trebuie să înrobească oamenii pe care intenționează să-i exploateze cu arma lor de predilecție: MINCIUNA. Prin minciună aservesc românii. Minciuna le permite jidovilor să-i înșele pe români, aceștia din urmă nemaifiind capabili să înțeleagă cine sunt sau care este interesul lor real. În această atmosferă de confuzie radicalizată, jidovul este constant ocolit din orice discurs, de parcă nu ar exista sau, dacă mai apare prin discuții, este prezentat că un martir al umanității, chintesența moralității fără cusur, veșnicul dezinteresat…

A scoate jidovul din ecuație, la pachet cu legile lui de ocupație, readuce instantaneu concordia publică și încrederea într-o societate și o țară viabilă. După cum am explicat în trecut, cu riscul de a mă repeta, antisemitismul nu este o măsură politică ci bază actului de igienă socială în România. Antisemitismul este la fel de necesar ca spălarea mâinilor în mod regulat.

Consultând actualitatea și știrile de pe Incorect Politic, tocmai asta fac cititorii noștri: își spală regulat mâinile pentru a se feri de pandemia semitismului. Ce ar putea fi mai normal decât a vedea virusul jidovesc protestând împotriva unui demers pedagogic care favorizează igiena de bază de care jidovul se teme atât de mult?

Iancu BREBAN

About Incorect Politic

Revoluție prin educație.

Check Also

Legionarii au fost Comemorați Duminică la Predeal

Incorect Politic | Tinerii naționaliști au strigat PREZENT!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *