Home / Internațional / Homofobi la 10 ani – REEDUCARE URGENTĂ!

Homofobi la 10 ani – REEDUCARE URGENTĂ!

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iulie 5, 2019

ActiveNews:

O școală din Londra a suspendat doi elevi pentru „comportament homofob”, după ce copiii au spus că nu vor să ia parte la o lecție cu tematică LGBT.

Școala primară Heavers Farm din South Norwood, din sudul Londrei, care anul trecut a avut mai multe dispute cu părinții copiilor în timpul unei parade gay, a decis acum să suspende, pentru cinci zile, o fetiță și un băiețel, care au doar 10 ani, pentru că s-au opus programei LGBT.  Și asta după ce unul dintre copii a cerut profesorului permisiunea de a nu participa la o lecție LGBT, scrie The Times.

Acești copii trebuie să primească o educație sănătoasă, bazată pe toleranță, egalitate, incluziune și importanța valorilor democratice.

Farrell și colega sa de clasă, Kaysey, l-au întrebat pe profesor, după ce acesta a distribuit elevilor o broșură cu tematică LGBT: „Domnule, vă rog, aș putea să nu particip la această lecție?”. Profesorul a refuzat, spunând că lecția LGBT face parte din curricula școlară.

Copilul crede că-i după el. N-a prea înțeles democrația.

Conform presei britanice, se pare că, după ore. profesorul l-ar fi acuzat pe Farrell că a folosit un „limbaj homofob” spunând că  ”LGBT e de rahat și e o prostie”, lucru pe care elevul l-a negat. Băiatul a explicat că este creștin și că nu acceptat lecția LGBT întrucât contravine religiei sale.

Libertatea religioasă se aplică până la un punct, adică dacă ești satanist sau scientolog este totul în regulă, dar dacă ești creștin și refuzi să te închini la idolatria LGBT atunci avem o problemă.

Profesorul a încercat să-i provoace, întrebându-i pe copii: ”Ați vrea ca homosexualii să moară?” ”Am spus că nu”, a răspuns Farrell.

În ciuda acestui răspuns, copiii au fost numiți ”o rușine pentru școală” și au fost ținuți, timp de cinci ore într-o cameră de pedeapsă. După care s-a luat decizia suspendării lor, timp de cinci zile.

Nu este nimic mai democratic decât să sechestrezi copii timp de cinci ore pentru că nu ți-a convenit ce părere au despre pederaști.

Ăsta da exemplu de civilizație occidentală!

Vrem o țară ca afară!!!

Piărinți celor doi copiii insistă că aceștia nu au făcut comentarii homofobe, iar versiunea elevilor este susținută de alți copii din clasă. Într-o scrisoare adresată conducerii școlii, părinții au acuzat profesorii că i-au discriminat pe copii.

Acești psihopați complet dezlănțuiți urmăresc să corupă generația tânără.

Să transforme băieți sănătoși

În mutanți bolnavi mintali:

Mulți dintre noi suntem tineri, n-avem copii încă, dar numai gândindu-mă că fiul meu ar putea păți așa ceva la școală, că un profesor l-ar putea sechestra pentru opinia sa…îmi ridică tensiunea și mă face să mă gândesc serios la lucruri ce aparțin de Minecraft.

3 comments

  1. Ii vom ineca in rau adanc de sange,
    Asemeni serpilor ii vom zdrobi

  2. Orice parinte responsabil si care nu este el insusi spalat pe creier va face tot ce este necesar pentru a apara integritatea psihica si morala a copilului sau la fel cum apara intergitatea fizica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *