Home / Educativ / GLOBALISM = Controlul omenirii cu orice preț

GLOBALISM = Controlul omenirii cu orice preț

Incorect Politic
Noiembrie 18, 2020

Controlul omenirii cu orice preț

via Justițiarul:

Lupta mafioților internaționali este doar cu inteligența oamenilor care pot desluși pentru alții adevărul de sub minciunile folosite de mafioți pentru controlul Umanității.

Reducerea inteligenței se face prin alimentaţie și medicație, dar și prin otrăvire lentă cu alte mijloace, de la substanţe – în primul rând vaccinurile care reduc inteligenta până la zero, autism – prin chimicale introduse în secret în băuturi, toate cosmeticele, țigări, guma de mestecat, larg răspânditele „odorizante” în spaţii închise, automobile etc, saruri de fluorura în pasta de dinți, clor în apă, ioni de aluminiu în cutiile de băuturi răcoritoare – chipurile -, bere etc. Mai nou, otrăvirea cu excreţiile din propria respiraţie blocate de „mască” și reinhalate precum şi aşa zisele dezinfectante care sunt în fapt infectante cu chimicale producătoare de cancer.

Visul mafioţilor este epidemia de cancer care este favorizat de toate acestea în mod concertat (fiecare separat e benign, dar o mare parte dintre ele, simultan, sunt copleşitoare pentru organism) pe un fond de reducere a aportului de oxygen, după cum doctorul Wartburg a descoperit procesul de comutare a funcţiilor biologice normale spre cancer şi a şi luat premiul Nobel în 1931.

Acea fărâmă de inteligenta rămasă este anihilată prin avalanșa de minciuni susținută de tehnologii de comunicare publică (radio, TV, filme) prin care, cu ocolirea conştientului, se introduc prejudecăți şi falsuri în minte care dirijează comportamentul a sute de milioane de oameni simultan și instantaneu împotriva propriilor interese, precum şi pentru optimizarea și amplificarea otrăvirii şi autodistrugerii.

De ce fac mafioții asta? Păi e un fenomen obiectiv: dacă nu o fac ar fi distruși de popor. Este un război ori-ori, pentru ei nu e nici o alternativă. Dar despre acest subiect și ce avem noi de făcut este o altă discuţie.

Adrian GRIGORIU

One comment

  1. EINSTEIN: Ma preocupa CE GANDESTE DUMNEZEU, restul sunt desertaciuni.

    Asa si in vremurile noastre triste, important este CE VREA DUMNEZEU sa faca cu noi, Creatia Lui.

    Sa-l rugam neincetat ca sa ne lumineze mintile si sa ne imbuneze inimile ca sa facem Voia Lui.
    Doamne al Puterilor, Fii cu noi, ca pe altul afara de Tine nu stim! NU TE TEME, Biruinta este a Fiului Fecioarei Maria! asa cum spunea Martirul Valeriu Gafencu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *