Home / Actualitate / Garda de Mediu este Antisemită! A interzis importul a 33 de tone de deșeuri din Israel

Garda de Mediu este Antisemită! A interzis importul a 33 de tone de deșeuri din Israel

Steria David Bruckman Shekelsteinberg
InCorect Politic
Septembrie 1, 2022

Transportul de deșeuri din Israel, oprit de Garda de Mediu. Mai bine zis Garda de Fier, la cât de antisemiți sunt!

Garda de Mediu este Antisemită! A interzis importul a 33 de tone de deșeuri din Israel

Dragi conaționali față de care nu am niciun interes ascuns,

Autoritățile din România încep să-și dea arama pe față.

Hotnews:

Garda de Mediu Constanţa a interzis importul a circa 33 de tone de deşeuri de polistiren presat în baloţi, sosite în Portul Constanţa Sud, au informat, marţi, reprezentanţii instituţiei, potrivit Agerpres.

Deşeurile au fost expediate de o firmă din Israel şi ar fi trebuit să ajungă la o societate din judeţul Buzău.

Cantitatea totală de deşeuri de polistiren presat în baloţi, de 32.929 kilograme, se afla în două containere.

“Importul a fost înregistrat în registrul ROAFM, însă echipa de comisari a constatat mai multe neconcordanţe între documentele depuse la Biroul vamal de Frontieră pentru realizarea importului şi informaţiile încărcate de importator în aplicaţie.

Autorizaţia de mediu din setul de documente nu era aceeaşi cu autorizaţia de mediu din registrul ROAFM, iar documentul care însoţeşte transferul deşeurilor – Anexa VII – nu este completat conform cerinţelor Regulamentului 1013/2006.

Din aceste documente nu a reieşit în mod clar amplasamentul/adresa instalaţiei de valorificare a deşeurilor de polistiren şi dacă există autorizaţie de mediu pentru punctul de lucru unde se află instalaţia de valorificare a acestora”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Garda de Mediu Constanţa.

Potrivit sursei citate, importul/transferul oricăror tipuri sau cantităţi de deşeuri în România se poate realiza numai către instalaţii de valorificare – condiţie obligatorie prevăzută de legislaţia în vigoare.

Garda de Mediu se comportă periculos de similar cu Garda de Fier. Aceștia au oprit deșeurile care vin din Israel, oficial au invocat motive birocratice, dar realitatea sumbră este că inimile lor colcăie de antisemitism și ură față de minorități.

Ce urmează? Autoritățile să oprească iudei pe stradă? Să-i pună pe tren? Să-i interneze în lagăre? Să-i gazeze? Să-i arunce în gropi comune? Suntem periculos de aproape de un al doilea holocaust. Poate că uneori cei care vin din Israel nu au toate actele în ordine, poate au greșit un cuvânt, o pagină, o semnătură. Este asta motiv să-i hărțuim? Ar trebui să facem tot posibilul ca cei din Israel să se simtă ca acasă aici în România, mai ales după cât au suferit. Iar pentru marfa care vine din Israel, fie ea și deșeuri, lucrul moral corect ar fi să punem la dispoziție teritoriul național pentru depozitarea deșeurilor.

Nu să-i oprim. Nu să-i amendăm.

Ci să-i iertăm creștinește și să vedem cum îi putem ajuta.

România datorează asta Israelului, mai ales după holocaust.

Sterian David Bruckman SHEKELSTEINBERG

9 comments

 1. Ce fata de porc slinos are SHEKELSTEINBERG al vostru!

 2. Si bunul simt din partea Israelului , bun simt care te obliga sa respecti regulile unui alt stat fara sa-l injuriezi, facandu-l antisemit, unde este ?
  Acest matracaj permanent ori de cate ori Romania isi apara drepturile, este criminal !
  Este o injurie si o jignire absolut nejustificata si ilegitima la adresa poporului roman .
  Pe care in mod sigur nu toti israelienii o aproba intrucat in Israel exista si oameni de bun simt !
  Care refuza sa stigmatizeze romanii la modul acesta nejustificat caci orice tara trebuie sa-si apere drepturile .
  Autoapararea este o datorie a oricarui popor care se respecta .

 3. Antisemitismul românilor se vede cel mai clar în legile care interzic intrarea și împământănirea unor segmente de populații străine în Româniea , respectiv acordarea de astfel de cetățenii știind că cam șapte milioane de cetățeni israelieni așteaptă această abrogare de lege antisemită. Dar antisemitismul românesc culminează cu numărul mic ( mazim câteva sute) de evrei în funcții de conducere ( premieri, miniștri, șefi de agenții, parlamentari, bankeri și mai ales ambasadori). Ei cum pot trimite de exemplu numai de-ai lor în ambasadele din România ? Cel puțin SUA n-ar trimite vreun altfel de specialiști….

 4. Bine că nu au fost 6 milioane de săpunuri…

 5. E un pamflet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *