Home / Internațional / Furtul alegerilor prezidențiale americane NU a declanșat haos – nici o posibilă scoatere a lui Trump de pe buletinul de vot nu va declanșa haos

Furtul alegerilor prezidențiale americane NU a declanșat haos – nici o posibilă scoatere a lui Trump de pe buletinul de vot nu va declanșa haos

Vlad Voicu
Incorect Politic
Ianuarie 26, 2024

U.S. President Donald Trump meets with Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu (not pictured) during the World Economic Forum (WEF) annual meeting in Davos, Switzerland January 25, 2018 REUTERS/Carlos Barria TPX IMAGES OF THE DAY – RC19A6007FD0

Furtul alegerilor prezidențiale americane NU a declanșat haos – nici o posibilă scoatere a lui Trump de pe buletinul de vot nu va declanșa haos

Presa spune că “avocații lui Donald Trump au avertizat că întreaga SUA ar putea fi confundată în haos dacă Curtea Supremă va confirma decizia statului Colorado de a-l elimina pe Trump de pe buletinul de vot”.

Dacă furtul alegerilor prezidențiale din 2020, care a avut loc sub ochii tuturor, nu a declanșat haosul, nici excluderea lui Trump de pe buletin nu o va face.

RT:

Avocații lui Donald Trump au avertizat că întreaga SUA ar putea fi cufundată în haos dacă Curtea Supremă a țării va confirma decizia statului Colorado de a-l elimina pe candidatul republican la președinție de pe buletinul de vot.

Luna trecută, Curtea Supremă din Colorado a decis că Trump nu este eligibil să candideze și l-a eliminat de pe buletinul de vot pentru alegerile primare prezidențiale din 5 martie. Instanța a invocat cel de-al 14-lea amendament, care interzice insurgenților să ocupe funcții publice.

Avocații lui Trump au susținut din nou joi că fostul președinte nu a instigat la revolta din 6 ianuarie 2021.

Hotărârea din Colorado, care a fost prima de acest fel, a fost lăsată în suspensie în așteptarea unei decizii a Curții Supreme a SUA, primele pledoarii orale în acest caz fiind stabilite pentru 8 februarie.

“Curtea ar trebui să pună capăt rapid și decisiv acestor eforturi de descalificare a votului, care amenință să priveze de drepturi zeci de milioane de americani”, au scris avocații lui Trump. Aceștia au adăugat că, dacă și alte state vor urma exemplul Colorado, se va “dezlănțui haosul și haosul”.

Echipa de avocați a fostului președinte a remarcat, de asemenea, că actul legislativ invocat de Curtea Supremă din Colorado poate fi aplicat doar unui “ofițer al Statelor Unite”, ceea ce Trump nu este.

Avocații au insistat asupra faptului că incendiarul republican nu a incitat la insurecție atunci când le-a cerut susținătorilor săi să “lupte ca naiba”, pe 6 ianuarie, și că doar “și-a exprimat îngrijorarea cu privire la integritatea recentelor alegeri federale”.

Potrivit echipei de apărare a lui Trump, acesta a folosit fraza strict metaforic, fără să se aștepte ca susținătorii săi să o interpreteze ca pe un apel la violență. Aceștia au adăugat că, pe măsură ce evenimentele au început să se desfășoare la Capitoliu în acea zi, Trump “a făcut apel în mod repetat la pace, patriotism și la lege și ordine”.

Nu se poate numi pace, patriotism sau lege și ordine să le permiți democraților să fure alegerile și să instaleze un regim fals care forțează copiii să fie homosexuali și începe războaie cu întreaga lume.

Poate că lucrurile ar fi stat altfel dacă oamenii ar fi luptat ca naiba.

Problema este că americanii sunt prea grași pentru a dezlănțui haosul.

Nu ar trebui să ne entuziasmăm din cauza lui Trump. Nimeni nu a explicat cum a fost posibil ca democrații să fure alegerile în 2020 și toată lumea se preface că nu o vor face din nou în 2024?

America nu este condusă de politicieni pe care îi votezi. Ea este condusă de agențiile de informații în numele puterii iudaice. Nu aveți niciunul dintre acele drepturi pe care v-au spus că le aveți la școală. Aceste drepturi pot dispărea fără explicații, în orice moment, din orice motiv sau fără motiv, dacă oamenii care conduc de fapt vor ca lucrurile să fie așa.

Preluat și adaptat de pe DailyStormer.

 

One comment

  1. Pentru a vedea cine este Donald Trump cu adevărat, si cum se crează iluzia alegerilor electorale , există un documentar deosebit de instructiv numit ” Cambridge Analytica ” pe canalele obișnuite de net .
    Eu l-am urmărit pe youtube cu puțin timp în urmă .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *