Home / Actualitate / Românca Absolută – Daniela Gîfu

Românca Absolută – Daniela Gîfu

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Ianuarie 26, 2024

Românca Absolută – Daniela Gîfu

Daniela Gîfu este realizatoare la Certitudinea TV, sârguincioasă slujitoare a intereselor Neamului Românesc. Crescută cu bun simț, având inima deschisă și mintea ascuțită, mereu intervine când un invitat se abate de la subiect, este mereu echilibrată și conștientă de misiunea ei, vizibil îndrăgostită de Adevăr și de Țară. Eforturile ei sunt constante și dirijate pentru a informa corect opinia publică.

Cultura reală și adevărul istoric în anul 2024 nu se găsesc la Antena 3 sau Realitatea TV, ci în emisiunile Danielei Gîfu, cu invitatul ei permanent, Miron Manega, două personalități rezonante ale românismului contemporan.

Cea mai recentă emisiune a lor a fost despre Unirea de pe 24 ianuarie:

Această femeie româncă, insuficient menționată, are chipul curat, sufletul vibrant și conștiința vie. Daniela Gîfu încarnează virtuți strămoșești, fapt evidențiat prin activitatea ei neîntreruptă, dedicată românismului și istoriei adevărate a României.

Dacă Daniela Gîfu nu ar exista, ea ar trebui inventată. În temnița tenebroasă a minciunii, ea este o fereastră luminoasă a adevărului.

Sterie CIUMETTI

 

 

One comment

  1. Domnule Ciumetti,

    Din pacate Doamna Gîfu nu cunoaşte Ortodoxia, Dogmele, Tainele şi Litutghia ei,ignoranţă care,din pacate, îi scade mult valoarea fiinţiala.
    A spune despre aceasta doamna ca este romanca absoluta inseamnă ca este egala lui Eminescu,ceea ce,evident,nu este cazul.
    Iertaţi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *