Home / Actualitate / Frăția Ortodoxă a Organizat Tabără de Lucru

Frăția Ortodoxă a Organizat Tabără de Lucru

Incorect Politic
Iulie 20, 2019

Exemplu de Muncă Legionară Contemporană

Sâmbătă, 13 iulie 2019, ajutorul a venit din partea celor 100 de români frumoși și inimoși, membri ai Frăției Ortodoxe “Sfântul Mare Mucenic Gheorghe Purtătorul de Biruință” care au intervenit pentru limitarea pagubelor produse de devastatorul incendiu din data de 5 iulie 2019.

Frăția Ortodoxă a Organizat Tabără de Lucru

 

100 de Români, o zi de lucru și totul a fost rezolvat prin dragostea nețărmurită pentru România și neamul nostru românesc de către acești oameni minunați.

Acțiunea de sâmbătă este una dintre sutele de acțiuni pe care Frăția le-a organizat și întreprins de la înființarea sa, cu binecuvântarea părintele Justin Pârvu, în 2010. Faptul că la chemarea șefului Frăției au răspuns 100 de frați și surori din toate colțurile țării este expresia pură a duhului care domnește în sânul Frăției: un duh de curată trăire ortodoxă mărturisită prin fapte, un duh de frățietate prin care trupul vlăguit al neamului românesc își poate recăpăta vigoarea faptelor de măreție de altădată.

Frăția Ortodoxă a Organizat Tabără de Lucru

 

Căci încă de la înființarea sa, Frăția Ortodoxă “Sfântul Mare Mucenic Gheorghe Purtătorul de Biruință” a trăit și a lucrat doar în umbra crucii neamului românesc și întru propășirea credinței ortodoxe strămoșești și a moștenirii voievodale pe meleagurile românești.

Frăția Ortodoxă a Organizat Tabără de Lucru

Astfel, chemarea în rândurile Frăției este o chemare sub armele credinței în Dumnezeu și ale încrederii în puterea neamului românesc de a se ridica din marasmul spiritual și de a păși din nou pe calea întoarcerii la Hristos.

“A fost de necrezut! Nu ne-am așteptat să terminăm tot acel imens volum de lucrări.

Încă o dată am demonstrat că unitatea românilor poate rezolva orice situație, oricât de gravă.

Nu ne poate opri decât propria noastră neputință!

Doamne, de am fi mai mulți!!!…….”

Dan Ciprian Grăjdeanu – șeful Frăției  Ortodoxe.  

3 comments

 1. Fii atent Sterie, cand am citit articolul asta mi-am scapat sandwisul din mana si am ramas cu gura cascata 10 secunde.

  http://dstormer6em3i4km.onion/stefan-molyneux-endorses-christianity-calls-out-the-christ-hating-jews/

  Andrew Anglin se pocaieste.

  “Roosh V is like 40-something years old or something, and just recently discovered God. It has been very inspiring to watch. Stefan Molyneux had been an atheist up until recently, and he’s past 50.

  And there are many such cases. The right-wing appears to be undergoing a spiritual revival.

  This is so encouraging to see, despite everything else that is happening.

  I have always known that without God, we do not stand a chance.

  With God, we cannot lose.”

 2. Doar ca sa clarific.

  Nu sunt ateu. Mi-am dedicat ultimii 20 de ani practicii spirituale, meditatiei — asta a fost si e in continuare scopul vietii mele — si asta e motivul pentru care scriu articole pentru Incorect Politic doar sporadic.

  Scopul meu in viata e practica spirituala si sa ma apropiu de Dumnezeu, sa devin una cu Dumnezeu — si nu sa ma lupt cu o mafie de criminali jidani satanici.

  Dumnezeu e viata mea. Practic meditatia tot timpul.

  —-

  Insa vad spiritualitatea ca Libertate. Meditatia e o practica.

  Religia organizata e un sistem de control mental si de manipulare a maselor.

  Am studiat toate religiile — si spiritualitatea orientala gen Zen, Tantra, Yoga — e cu 10 clase deasupra crestinismului.

  Insa romanii sunt atat de retardati… ca ei stiu ca crestinismul e singura religie adevarata, desi nu au incercat niciodata o alta religie,

  Crestinismul e un truc jidanesc de manipulare a maselor, si de a-i face pe crestini sa venereze jidanii “poporul ales”

  Pana la urma inteleg ca crestinismul poate fi un antidot la degenerarea promovata de jidani. La nivel de mase… crestinismul poate fi util sa uneasca oamenii.

  Insa 90% din crestini nu vor spune nimic rau impotriva evreilor, fiindca jumatate din Biblie a fost scrisa de evrei (Vechiul Testament)

  Iar evreii sunt poporul ales al lui Dumnezeu, deci daca te pui rau cu evreii, te pui rau cu Dumnezeu — si ce crestin vrea sa se puna rau cu Dumnezeu?

  90% din crestini sunt spalati pe creier. Fa un sondaj: cati crestini iubesc evreii?

  Nici un crestin nu are curaj sa vorbeasca de rau pe evrei, cand el venereaza Biblia (vechiul testament) scris de evrei.

  Iar ISUS a facut referinte la Vechiul Testament in tot ce a spus: si a confirmat mereu profetii ale Vechiului Testament.

  Desi aparent Crestinismul poate lupta impotriva degenerarii sociale create de evrei…

  Pana la urma si Crestinismul e un virus.. iar acei virusati vor APARA evreii.

  E nevoie de o spiritualitate libera, lipsita de traditie – dar va mai dura cateva secole pana se ajunge la asta.

  Crestinismul e un virus jidanesc.

  Oricine se infecteaza voluntar cu acest virus…

  Religiile din India sunt cu 10 clase deasupra Crestinismului…. si ele reprezinta singurul antidot spiritual impotriva jidanilor.

 3. “…Religiile din India sunt cu 10 clase deasupra Crestinismului…. si ele reprezinta singurul antidot spiritual impotriva jidanilor”.

  Crestinismul si in special ortodoxia, nu e o religie ci e chiar viata pe care nu o poti trai decat langa si impreuna cu Dumnezeu. Omul creat de Dumnezeu este revelat in Ortodoxie.

  Poti alege ce religie indiana doresti, dar niciun guru nu a murit pentru salvarea omenirii cum a murit Domnul Iisus Hristos pentru noi toti, chiar si pentru tine omule care ai ratacit de la calea Adevarului revelat. Pana atunci, inghite-ti rautatea, caci Dumnezeu te cheama la bunatate fata de semenii tai si mai mult, fata de cei pe care tu ii urasti cel mai mult: fata de dusmanii tai.

  Nu exista nimic deasupra ortodoxiei, caci nicio religie despre care pomenesti tu cu exagerata admiratie nu te invata sa-ti iubesti vrajmasii. Ignoranta te va ucide, iar rautatea te va ingropa. Si te mai cheama si Mihail, idiotule! :-))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *