Home / Internațional / Franța: Victorie zdrobitoare pentru sionista Marine Le Pen! Franța va ramâne “evreiască”!

Franța: Victorie zdrobitoare pentru sionista Marine Le Pen! Franța va ramâne “evreiască”!

Sterie Ciumetti
Incorect Politic

Iulie 2, 2024

 

Franța: Victorie zdrobitoare pentru sionista Marine Le Pen! Franța va ramâne “evreiască”!

Presa titrează victoria zdrobitoare a partidului condus de Marine Le Pen ca și cum ar fi o victorie “de extremă dreaptă”. În realitate, Marine și-a trădat tatăl și a făcut pactul cu Israel și cu comunitatea jidovească din Franța, promovând un soi de conservatorism cușer sau național-sionism.

Acestor personaje politice le este permis să aibă câștiguri electorale și să primească funcții în stat deoarece stăpânii lor s-au asigurat că nu vor fluiera în sinagogă. I-au cumpărat deja sau i-au șantajat și acum îi au în buzunar. Atunci când poporul e nemulțumit de numărul de imigranți sau excesiva tiranie a corectitudinii politice, jidanii mai scot din buzunar câte un “lider de extremă dreaptă”, mereu cușer, permanent sionist, fără să meargă niciodată până la capăt pentru propriul popor, dar făcând orice pentru Israel.

StopPlanedmia:

Marine Le Pen, îngrădită de Sébastien Chenu (st) și Jordan Bardella (dr), la 12 noiembrie 2023 pe Esplanada Invalizilor, în timpul marșului împotriva antisemitismului organizat la Paris

France24:

ÎN MARȘ ÎMPOTRIVA ANTISEMITISMULUI, MARINE LE PEN FACE ÎNCĂ UN PAS SPRE NORMALIZARE

Participarea de Duminică la marșul împotriva antisemitismului a lui Le Pen și Adunării Naționale, un partid cu trecut antisemit, este un alt pas în strategia de normalizare a acestui partid de extremă dreapta, care beneficiază din ce în ce mai mult de recunoașterea clasei politice [n.n. jidovești/jidovite].

[…] Marine Le Pen a aplaudat când a ajuns la marșul împotriva antisemitismului. Imaginea este izbitoare și spune multe despre drumul parcurs de Adunarea Națională (RN) pe calea normalizării. Pentru că chiar dacă în realitate nu au fost foarte mulți care să-i întâmpine cu căldură duminică 12 noiembrie pe aleșii RN, pe Esplanada Invalizilor, simpla prezență a acestui partid la un asemenea marș constituie o răsturnare majoră.

StopPlanedmia:

⚡️Si partidul lui Marine Le Pen, ca si AUR lui simion, slujesc acelasi stăpân❗️

David Rachline, vicepreședintele „Adunarea Națională” așa-ziși de dreapta al lui Marine Le Pen, este un evreu cu ascendență ucraineană.

Marine Le Pen însăși a avut o relație în perioada 2009-2019 cu Louis Aliot, un evreu algerian.

Jordan Barella, viitorul prim-ministru al Franței (după victoria NR) are o moștenire mixtă evreiască-algeriană și italiană.

 

11 comments

 1. Statul National Legionar

  Ce dracului de nationalisti sunt ăștia?

 2. BRAVO STERIE -cineva trebuia sa spuna adevarul!

 3. Injecția finală

  Sticla de șampanie e otrăvită
  Marina fost’a dusă ca o vită
  La piața de sânge, să ‘și vândă poporul
  Pe care-l bagă în abatorul

  Avortului , homosexualității
  Ea, adeptă a anormalitatii
  Francezii sunt mințiți, bieții,
  Marina îi pensionează târziu
  Să nu rămână mai nimeni viu

  Bardela și ea, roboți cumpărați
  Devenit’au pionii sionistilor mascați
  Amândoi provaxxin, pro genocid în Gaza
  Normal, te invadează greața

  L’au trădat pe tatăl Le Pen, vor vinde și Franța
  Poporul și’a pierdut speranța
  Două stafii, de Sion șantajate
  Varsă sânge francez in marea Cetate!
  +++
  Macron a zdrobit’o pe bi(e)ata Marina
  Peste 3 ani, toți vor da pe ea vina
  Pui o idioată în vârf, visul moare

  Chiar e bună de închisoare

  Speranța’i în talpa poporului gol
  Care va declanșa un teribil viscol
  Și va mătura Oculta trufașă
  Care ucide viața în fașă

  Europa trezită din somnul adânc
  Ii va lumina pe cei care plâng
  Valuri de luptători pt Pacea cea dreaptă
  Vor croi suverani altă soartă

  Dezrobiți din big pharma și fake alimente
  Tari, sanătoși, fără medicamente
  Vor schimba Europa creștină, vor deveni
  Copiii Luminii, înțelepți și vii!

 4. @aiurel -dupa cate stim hannah rabinschone -“ana pauker”- chiar a fost prima minsitra ji’doavka de pe Lume!

 5. “Nebanuite sunt Caile Domnului!” O presupunere a mea: Aparent Marine le Pen sustine Franta curatata de alte rase in afara de cea Jidaneasca (auto-aleasa de Dzeu). Dar ma gandesc eu, daca barajul a inceput sa se fisureze, oare cum va fi oprit sa se prabuseasca? Si ma refer nu numai la Franta, dar la intreaga Planeta. Viitorul va fi al natiunilor.

  Natura a facut ca fiecare rasa sa fie in teritoriul ei. Amestecul rasial a fost facut de OM si astfel a fost facut impotriva Naturii. Si se stie bine ca orice s-ar face impotriva Naturii, este sortit esecului. Nimeni si nimic nu poate merge in contra Naturii. Natura lucreaza incet, in timp, isi face treaba perfect. Natura este dictatorul absolut.

  Hitler a avut dreptate, el a incercat sa se revina la Ordinea Naturala. Nu a reusit deoarece masele imese de oi planetare, nu erau pregatite sa inteleaga ADEVARUL. Dar de data aceasta Hitler va reusi.

 6. Franța și Marea Britanie rămân ferm înscrise pe traseul globalist
  https://opozitia.net/2024/07/05/franta-si-marea-britanie-raman-ferm-inscrise-pe-traseul-globalist/

  Într-o Franță care nu a fost niciodată atât de dreapta, Emmanuel Macron va numi un guvern de stânga. Susținătorii Noului Front Popular au sărbătorit în Piața Republicii din Paris
  https://www.activenews.ro/stiri/Intr-o-Franta-care-nu-a-fost-niciodata-atat-de-dreapta-Emmanuel-Macron-va-numi-un-guvern-de-stanga.-Sustinatorii-Noului-Front-Popular-au-sarbatorit-in-Piata-Republicii-din-Paris-190471

  Législatives, ingénierie sociale : Le coup d’état permanent ! Avec Morad El Hattab et Léo Nicolian — Alegeri legislative, inginerie socială: lovitura de stat permanentă! Cu Morad El Hattab și Léo Nicolian
  https://planetes360.fr/legislatives-ingenierie-sociale-le-coup-detat-permanent-avec-morad-el-hattab-et-leo-nicolian/

  «Le #NouveauFrontPopulaire constitue la première menace pour les Français juifs» : Une centaine de personnalités, dont Georges Bensoussan, Pierre-André Taguieff et Pascal Perrineau, appellent… — “Noul Front Popular” este amenințarea numărul unu pentru evreii francezi : O sută de personalități, printre care Georges Bensoussan, Pierre-André Taguieff și Pascal Perrineau, fac apel la un “baraj” împotriva uniunii stângii” 
  https://planetes360.fr/le-nouveaufrontpopulaire-constitue-la-premiere-menace-pour-les-francais-juifs-une-centaine-de-personnalites-dont-georges-bensoussan-pierre-andre-taguieff-et-pascal-perrineau-appellen/

  AU SUCIT-O! Extrema stângă revendică victoria în alegerile din Franța Jordan Bardella, președintele RN, le-a mulțumit votanților partidului, transmite Biziday, și a spus că “se conturează alianțe ale dezonoarei și periculoase. Acestea pun țara în mâinile extremei stângi”
  https://www.activenews.ro/stiri/AU-SUCIT-O-Extrema-stanga-revendica-victoria-in-alegerile-din-Franta-190470

 7. Între timp s-a “remediat” situația. S-ar părea că au căștigat stângistii alegerile. Și prima grijă e să dea drumul la un potop de imigrație.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *