Home / Știrea zilei / Fost agent Mossad: “Misiunea mea a fost aceea de a eticheta americanii care se opun Israelului ca fiind “antisemiți””

Fost agent Mossad: “Misiunea mea a fost aceea de a eticheta americanii care se opun Israelului ca fiind “antisemiți””

Vlad Voicu
Incorect Politic
Martie 19, 2024

Fost agent Mossad: “Misiunea mea a fost aceea de a eticheta americanii care se opun Israelului ca fiind “antisemiți””

Un fost agent Mossad recunoaște că misiunea sa a fost aceea de a eticheta americanii care se opun Israelului ca fiind “antisemiți”.

Oare Maximillian Katz și Alexandru Florian nu sunt și ei Mossad-iști?

Ex-Mossad Agent:
“My job was to brand Americans who oppose Israel as anti-Semites… Our motto is to deceive.”

4 comments

 1. Victor Ostrovsky a fost mai mult decât un simplu agent. El a fost chiar ofițer de informații al Mossad-ul israelian. Agenţii sunt foarte mulţi la număr.
  Numai în România, de exemplu, sunt în prezent peste 10 mii de agenţi Mossad, activi sau mai puţin activi ori în aşteptarea unor misiuni, iar birourile Mossad pentru Europa de sud-est (inclusiv pentru operaţiunile din Turcia) se află la Bucureşti.
  Până şi afaceristul Ilan Laufer, finul si amicul de familie al Gabrielei Firea, răspunde la apelul spionajului israelian. Şi ca el mai sunt mulţi alţii.

 2. si-a incheiat sau nu misiunea,emisiunea?

 3. Ei sunt sayanim, la gradul lor de ticalosie al respectivilor e imposibil sa nu aiba legaturi cu Mossad. Se asteapta de la ei oricum sa fie colaboratori ai Mossadului si daca nu colaboreaza, Mossadul va pune presiune pe ei.
  Uitati-va la cazul fotomodelului Bar Refaeli care nu a vrut sa faca armata si s-a contrat cu IDF, au facut-o in toate felurile, ca se gandeste numai la ea, ca isi abandoneaza natia etc. si nu s-au lasat pana nu au determinat-o sa se marite cu un alt jidan si chiar sa faca la un moment dat un clip de propaganda.
  La genocidul actual din Gaza observ ca sta in banca ei dar oricum, ei sunt tribali ca tiganii, au si tendinta dar in plus se asteapta de la ei sa gandeasca colectivist. Asta le da si puterea, solidaritatea asta de rasa.
  Hellvig, Katz, Vexler, Florian, Laufer etc. nu ar avea puterea pe care o au fara o planificare, coordonare si solidaritate din partea Mossad si retelei de sayanim, diaspora evreiasca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *