Home / Chestiunea Jidănească / PROCES STALINIST pus în scenă de Școala iudaică Lauder Reut în Camera Deputaților

PROCES STALINIST pus în scenă de Școala iudaică Lauder Reut în Camera Deputaților

Incorect Politic
Martie 19, 2024

PROCES STALINIST pus în scenă de Școala iudaică Lauder Reut în Camera Deputaților

Via StirileProTV:

Preț de câteva ore, Camera Deputaților a devenit sală de judecată. Acolo a fost simulat procesul celui supranumit arhitectul Holocaustului.

Zeci de liceeni care au intrat în pielea personajelor cum au știut ei mai bine. Totul face parte dintr-un eveniment dedicat elevilor, care continuă astăzi.

44 de liceeni de la șapte școli din București și Sibiu au pus în scenă procesul lui Adolf Eichmann, care a avut loc în 1962.

Totul s-a întâmplat în sala de plen a Camerei Deputaților. Scenariul aparține unui dramaturg israelian, iar de regie s-a ocupat Carmen Lidia Vidu, cu sprijinul Operei Naționale București.

Elev: „Eu sunt martor și am fost liderul unei revolte dintr-un ghetou din Varșovia și am făcut toți repetiții la comun.”

Reporter: Cât a durat pregătirea?

Elev: „În jur de 2 luni și am avut în ultima săptămână pregătire intensivă, mergeam în fiecare zi și repetam câte 4 ore pe zi.”

Elev: „Având în vedere că sunt an terminal la Colegiul Național Gheorghe Lazăr și dau la Facultatea de Drept, mă ajută pentru că partea aceasta judiciară este clar o practică pentru aspirațiile mele viitoare.”

Evenimentul face parte dintr-o conferința internațională de diplomație și afaceri globale dedicată liceenilor. La eveniment a vorbit vrăjitoarea Tova Ben Nun-Chebris.

Tova Ben Nun-Cherbis, fondator și președinte al Complexului Educațional Laude-Reut: „Ei au făcut internshipuri la 20 de ambasade. La ambasadele unde ei s-au dus să facă intershipuri, fiecare și-a ales un lider care joacă rolul ambasadorului țării și noi am legat acest congres de diplomație cu istorie, istoria Holocaustului, istoria celui de-al Doilea Război Mondial.”

Proiectul a ajuns la ediția cu numărul 15.

16 comments

 1. Sa mearga si elelvi ai liceelor teologice romanesti ib Israel in Knesset si – in loc de fanteziile anticrestine, schizofrenie talmudica – sa prezinte “contributia jidanilor” la omorarea crestinilor romani de catre comunisti.
  Asa, conform legii lor – ochi pentru ochi… ei – profanare in Romania, noi – marturia Adevarului in Palestina ocupata!

  Apoi, sa plateasca jidanii compensatii urmasilor victimelor marxismului aplicat, victimelor comunismului.

  N-au murit in perioada razboiului atatia talmudisti (majoritatea de tifos, produs de bombele cu agenti patogeni lansate de englezi!)… cati romani au murit luptand impotriva bestiei comuniste – creatia lor la carew adunam si pe cei lichidati dupa razboi… tot din politica, ordinele si actiunile lor sataniste!

  • Si sa platesca pentru ca ne-au invadat Romania de cind ni s-a dat Basarabia inapoi plina de jidani in 1856.

   Pentru ca ne-au omorit oamenii in 1989, pentru distrugerea economiei si fortarea a milioane de romani sa-si paraseasca tara. Pentru “retrocedarile” false si criminale. Pentru punerea fundurilor lor de paduchi basoldini pe tot ce este romanesc.

   Pentru denigrarea continua a romanilor, pentru distrugerea bisericii ortodoxe, aducerea tiganilor si “refugiatilor” asiatici si africani.

   Pentru distrugerea identitatii nationale.

 2. Mai, da’ parca v-ati transformat în Haaretz sau alta oficina de propaganda zionista, atâta atenție le dați scurtatilor de putza și inchinatorilor la viteluldehaur,de fo’ doi ani încoace!!
  Numa’ articole cu și despre jidani,pana la vărsături…Și,da ,sa le recomandați lor multă lamuie,antigreata…sauantihrist?!

  • Citește stiripesurse sau alte site-uri daca nu-ti convine. Aici vorbim despre problema cu care se confrunta omenirea, nu o bagam sub pres.

  • Așa e, iar proprietarul saitului e un jidan pe care-l cheamă Shekelsteinberg, deci dacă nu-ți convine, valea!

  • Asta e propaganda sionista sau demascarea de actiuni anti-romanesti?
   Iti inchipui probabil ca nu au legatura cu mizeria in care a ajuns lumea, nu-i asa?
   Ori te-a apucat mila de ei – sigur ca nu de toti si nici aici nu se vorbeste de toti ca fiind responsabili de inducerea schizofreniei la Goyim, la provocarea genocidelor crestine, la furatul tarilor “cu acte:…
   Te bucuri sa le dai degeaba tot ce ai?
   Ca asta faci cand platesti majoritatea impozitelor si taxelor si asta se intampla cand platesti dobanda si le faci profit (adica ce nu se cuvine!) jidanitilor!

   Traiesti in lumea “lor” si din ce spui, nadejdea sa vezi realitatea obiectiva e mica, mica de tot…

 3. Oare de ce la COMPLEXUL educational Lauder Reut se construiesc corpuri noi de cladire si zona este foarte bine pazita? cumva pentru acelasi motiv pentru care se redeschid sinagogi peste tot in Romania? cumva pentru ca vine poporula ales sa ne inlocuiasca ???

  • Care naiba popor ales frate? Asa ii vedeti pe degeneratii astia? Si nu ca vin, sint deja in Romania, milioane. Nu m-as mira sa fie 10 milioane. Pe citi romani au gonit, pe atitia ne-au inlocuit.

 4. Afară din Romania cu ucigașii de palestinieni!

 5. Evreimea mondiala, statele teroriste Israel și SUA, corporația bancara Rotchild sunt complici ai acestei afaceri murdare numite holocaustul iudeo țigănesc. Suntem subjugat, trăim în pușcăria evreiasca numita UE , în sistemul iudeo corporatist, unde evreii dețin monopolul și conducerea statelor marioneta, dețin toate băncile, tot capitalul, toate corporațiile, toate resursele și bogățiile și ne folosesc drept sclavi lucrători în lagare de animale umane

  • Bravo ,Magda Ai atins un punct foarte dureros al adevărului. Să te audă Dumnezeu. Poate se îndură de noi și ne izbăvește de Satana Jidovoțigănească

 6. Lauder Reut construieste pe banii poporului roman. Acest unic aspect ar trebui sa initieze o ancheta de coruptie in guvernul roman. Asa zisa “scoala a diplomatilor” este un fas de prost gust care profita de prostia unor politicieni romani/parinti. In acelasi timp, prin exploatarea fuduliei prostilor mentionati anterior, Lauder Reut tese o retea mafiota de extragere a banului public si de racolare de politicieni corupti. Imaginativa ca astfel de indivizi sunt “diplomatii” de Brussels…Cel mai trist este distrugerea psihologica a copiilor, ratarea lor reala! Liceenii de la Lauder Reut sunt transformati in zombie mediocrii, fara nici o educatie reala, un fel de cimpanzei care se scalabaiaza crezand ca schimonosirile lor sunt ceea ce trebuie sa faci in diplomatie…Eu as incepe prin a preda temeinic istoria universala. Cum acopera Lauder Reut frauda educationala? Racoleaza acordand burse a doi trei olimpici pe an, elevi care oricum vor performa in orice liceu ar fi! Din pacate acesti bursieri sunt cei mai mari perdanti pentru ca evolueaza intr-un mediu mediocru si toxic.

 7. pozele par autentice:toti au fetze de ji’dovi!

 8. Am vazut ca Romania este total jidovita, dar totusi cum accepta romanii asemenea obraznicie total nerusinata? Ne-am prostit de tot sau sintem toti in vreo transa? Nu numai ca ne-au furat aproape tot dar paduchii astia chiar isi fac nevoile in capul nostru!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *