Home / Chestiunea Jidănească / Parlamentarul iudeu din Ungaria, Lajos Bokros: Admiterea migranților economici este un interes național pentru a înlocui populația maghiară îmbătrânită

Parlamentarul iudeu din Ungaria, Lajos Bokros: Admiterea migranților economici este un interes național pentru a înlocui populația maghiară îmbătrânită

Vlad Voicu
Incorect Politic

Martie 18, 2024

Parlamentarul iudeu din Ungaria, Lajos Bokros: Admiterea migranților economici este un interes național pentru a înlocui populația maghiară îmbătrânită

La 21 aprilie 2013, Bokros a fondat Mișcarea liberal-conservatoare Ungaria Modernă (MoMa). Partidul plănuia să candideze la alegerile pentru Parlamentul European din 2014, însă înregistrarea sa a fost refuzată de Oficiul Național Electoral (NVI). Ca urmare, Bokros și-a pierdut mandatul în Parlamentul European.Bokros a candidat, de asemenea, la alegerile municipale din 2014 pentru funcția de primar al Budapestei. La 29 septembrie 2014, alți doi candidați, independentul György Magyar și candidatul partidelor de opoziție de stânga Ferenc Falus, s-au retras din alegeri și l-au susținut pe Bokros.

Bokros a obținut 36,04% din voturi și s-a clasat pe locul al doilea, după István Tarlós. El a fost susținut de Împreună 2014, Coaliția Democratică și filiala din Budapesta a Partidului Socialist Maghiar.

Imaginea lui de mai sus este caricatural de adevărată pentru comportamentul iudaic în națiunile-gazdă, comportament care urmăreste să slăbească familia, valorile și sănătatea morală. Una din declarațiile relevante pentru agenda pe care o promovează este: Admiterea migranților economici este un interes național pentru a înlocui populația maghiară îmbătrânită.

One comment

 1. Katana N’ Samurai

  Lajos Bokros este şi un soroşist, căci este profesor la universitatea familiei Soros de la Budapesta, “Central European University” (CEU):
  https://people.ceu.edu/lajos_bokros
  Este şi unul dintre promotorii legislaţiei care în Ungaria condamnă pe negatoţioniştii Holocaustului la 3 ani de închisoare:
  „Legea a fost salutată de comunitatea evreiască din Ungaria, care cu aproximativ 80.000 de persoane este a treia ca mărime din Europa continentală, și de mulți politicieni. Lajos Bokros, un respectat fost ministru al Finanțelor, care acum este în fruntea listei electorale pentru Forumul Democrat Maghiar, de centru, a susținut că țara are nevoie de lege pentru că este prea imatură politic. „Ungaria – spune el – nu-şi poate permite să interpreteze libertatea de exprimare ca fiind fără nicio limită, deoarece acest lucru ar încălca drepturile omului, ale altora… Ungaria nu este Statele Unite. Poate că în 100 până la 150 de ani va deveni așa. Legea ca putae fi abrogată atunci”.
  https://www.thejc.com/lets-talk/a-bad-law-against-holocaust-denial-bpwfd35n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *