Home / Educativ / Focșani, Ce Oraș Frumos!

Focșani, Ce Oraș Frumos!

Zalmoxis
Incorect Politic
Septembrie 30, 2018

Focșani, ce oraș frumos !

Orașul micii uniri, plin de monumente, de festivaluri, cu un centru cultural pentru neamul românesc.

Ce mai reprezintă acest oraș mijlociu în 2018 ?

Un oraș unde țiganii fac ce vor, transexuali umblă fără probleme pe stradă și mai nou ,,bande’’ de negrii și arabi se plimbă în grupuri noaptea.

Ieșeam de la liceu, ca orice tânăr. Deodată observ, seara, pe la ora 20:00-21:00 un grup de imigranți. Vorbeau în arabă și erau tare încântați. Mă mai plimb 3 minute, observ alt grup de imigranți.

Îmi spun ce mama naibii caută ăștia aici, mai ales la această oră târzie ?

Cred că cu toții cunoaștem răspunsul…

Nu are rost să întru în detalii, dar toți stim ce se întâmplă în Occident sau SUA când negrii și musulmanii umblă în grupuri la ore târzii. Femeile europene native sunt violate și în cel mai rău caz ucise.

În acea seară am văzut 5 grupuri, tot ce am putut face a fost să le dau o privire încruntată. Să le exprim faptul că nu sunt bine veniți.

În acea seară am avut o singură frică : Să nu aud următoarea zi la știri că o tânăra româncă a fost violată și ucisă de imigranți. Aici nu este vorba de rasism, este vorba despre cum tinerele românce pot fi victimile acestor indivizi. Deja țiganii le cer taxă copiilor români în școli ca să nu fie bătuți, ne-au mai venit și alți colorați în oraș.

Focșani Ce Oraș Frumos!

Uitați ce fac imigranții în America!

S-ar putea ca următoarea vicitmă să fie mama, sora, verișoara, vecina ta și așa mai departe. Nu va este frică pentru siguranța ei? S-ar putea ca fata dumneavostră să fie plecată de prea mult timp de acasă. Vă simțiți îngrijorat. Cum ar fi să fiți contactat de poliție și să-i  vedeți cadavrul mutilat? Atunci nu veți mai fi mândru pentru că ați ținut o pancartă: Refugiați sunt bineveniți!

Focșani Ce Oraș Frumos! Fete europene după ce ,,s-au întâlnit’’ cu un grup de imigranți.

În țări precum Germania, Franța, Anglia, țări care au gustat prea tare oroarea multiculturalismului, imigranții fac asta la ordinea zilei. Oare de ce Stockholm a devenit capitala violurilor ? De ce nu există vreo sursă care să ateste că vreun bărbat suedez a comis un viol?

De ce doar imgiranții fac asta?

În numele lui Dumnezeu, treziți-vă din somn!

Eu, fiind un tânăr naționalist, nu o să stau să văd cum surorile mele românce sunt violate și atacate de imigranți.

Fac un apel la toți tinerii care mai simt lumina vie a românismului în sufletul lor.

Contactați-mă la email-ul : [email protected]

Dacă vom fi măcar câțiva tineri, cu pieptul călit de fier și sufletul de crin, vom putea să apărăm neamul românesc de la acest genocid numit și planul Kalergi. Va rog, realizați ce ni se întâmplă, haideți să luptăm, nu uitați cine suntem și ce am fost!

Aceasta este Țară Zeului Saue, Grădina Maicii Domnului, iar noi nu vom permite niciodată să fim exterminati și alungați de pe aceste meleaguri sfinte!

Acesta este un început de multiculturalism, crime și violuri în România.

Dar noi vom rezista!Focșani Ce Oraș Frumos!

5 comments

  1. Zalmoxis, excelent acest articol. Multumesc mult pentru ce ai scris, si continua lupta.

    Continua sa scrii, asta e cea mai mare putere, sa ii trezim pe ceilalti.

    Iar memele au o putere magica.

    Respect.

  2. bulgarii (si nu numai, ci si ungurii sau polacii) au trecut de la vorbe la fapte, sa le urmam exemplu, zic ..da créd ca in Romania infestata de “progresisti” nu se poate..

    https://www.middleeasteye.net/news/refugees-bulgaria-paramilitary-isis-969572822

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *