Home / Internațional / Facebook va marca utilizatorii vaccinați și le va prioritiza postările

Facebook va marca utilizatorii vaccinați și le va prioritiza postările

Incorect Politic
Aprilie 7, 2021

Facebook va marca utilizatorii vaccinați și le va prioritiza postările

Facebook va prioritiza postările vaccinaților

 

ActiveNews:

Facebook va marca utilizatorii care au fost vaccinați împotriva Covid-19 și le va prioritiza postările. “Vom prezenta în feedul dvs. o compilație a prietenilor, familiei sau persoanelor pe care le urmăriți și care au adăugat filtre legate de vaccinarea Covid.

Campania de vaccinare s-a mutat pe Facebook! Platforma de social media va marca utilizatorii care au fost vaccinați împotriva Covid, prin implementarea unui filtru pentru fotografia de profil, astfel sperând să convingă cât mai mulți oameni să se îndrepte spre vaccinare.

Sunt planificate filtre, atât pentru cei care susțin campania de vaccinare, cât și pentru cei care au fost deja vaccinați. „În următoarele săptămâni, vom prezenta în feedul dvs. o compilație a prietenilor, familiei sau persoanelor pe care le urmăriți și care au adăugat filtre legate de vaccinarea Covid-19”, au anunțat cei de la Facebook, potrivit smartradio.

Deși filtrele pentru fotografia de profil nu sunt elemente noi pentru platformă, ca parte a campaniei de vaccinare ele vor avea un efect asupra prioritizării postărilor pe care le primești în news feed, mai transmite sursa citată.

Potrivit studiilor, un astfel de experiment ar putea convinge un procent mare din populație să se vaccineze, mai ales atunci când văd că persoanele apropiate lor că au fost inoculate. Tot în această direcție, Marea Britanie a inițiat o campanie prin care un sfert din utilizatorii rețelei de socializare au folosit deja un astfel de filtru la fotografia de profil.

5 comments

  1. Nu e prima dată când Facebook este folosind pentru controlul populației, acum câțiva ani a fost un scandal legat de faptul că facebook a manipulat postările din feed pentru a manipula emoțional utilizatorii. Jidanii încă dețin o armă foarte periculoasă
    https://www.bbc.com/news/technology-28051930

  2. eu chiar nu pricep ce mare senzatie este facebook asta si de ce nu poate trai lumea fara el. n am avut, nu voi avea niciodata cont si nici nevoia de a comenta, posta sau face grupuri de nici in fel. sigur ca asta nu i opreste sa spioneze dar i as baga in p. masii! plus de asta, muuuulte stiri de ce a facut sau n a facut facebook! cui dracului ii pasa ca cenzureaza facebook ? sa cenzureze ! parasiti platforma si cu asta basta.

    • Am avut cont de facebook până acum 3 ani, l-am șters iar timpul care-l alocam urmărind rahaturi de acolo l-am investit în programare și alte lucruri din domeniul electrotehnic și IT

    • Nici eu nu-l mai folosesc, dar în timpul când îl foloseam am aflat de Cătălin Berenghi și de procesul contra megamoschei, pentru că nu cred că s-a bătut prea mare monedă pe proces în presa sistemului. Deci o utilitate are și pentru “rebeli”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *