Home / Știrea zilei / Profesorul Drosten (Arafatul Germaniei și implicit al UE) recunoaște că ” Boala nu există!”

Profesorul Drosten (Arafatul Germaniei și implicit al UE) recunoaște că ” Boala nu există!”

Vlad Voicu
Incorect Politic
Aprilie 7, 2021

Primit din partea lui Ioan Sperling de pe vrabiute.blog

Video în limba engleză cu subtitrare în germană:

 

Prof. ⁣Drosten (Arafatul Germaniei si implicit al UE) recunoaște în videoconferință: În prezent, pierdem încrederea în populație.

Moderatorul întreabă: De ce își pierd (populația) încrederea?

Drosten: Boala nu există. Ea nu este aici. Constatarea tipică este: numărul cazurilor este în creștere, dar numărul deceselor nu este. Nu avem morți. Oamenii se ocupă de cifre. Nimeni nu ne mai crede. Oamenii se întreabă: ce naiba se întâmplă aici. Ne distrugem economia. Am pierdut deja 10%

8 comments

 1. Abrutizatul asta este “inventatorul” testului PCR lansat de el pe piata sub minciuna ca este capabil sa puna un diagnostic, lucru negat chiar de Mullis, adevaratul inventator al testului .
  In USA aceasta strutsocamila chiar se numeste “the Drosten test” .
  Acest impostor cu teza de doctorat de negasit(pana acum un an cd dupa ce l-au demascat colegii ca a devenit prof universitar fara doctorat) i-au concoctat si lui un doctorat, desigur fake, a la Kovesi si restul sobolanilor ca rebuturile sociale devenite “doctori guvernamentali”, precum este numit Drosten de nemti in bataie de joc caci Drosten e consultat de aceasta sobolanca exterminatoare de nemti, in mod exclusiv si excesiv, cu inca o exceptie sau doua , tot de astfel de rebuturi cu diplome false .
  Cand il auzi cum vorbeste, intelegi dece a mai produs si alte falsuri in trecutul sau .
  Un lucru este sigur : grupul de avocati condus de Reiner Fuellmich din Corona Ausschuss il va baga sigur in inchisoare .
  Aveti putintica rabdare caci si Gates tot acolo va ateriza ! .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *