Home / Internațional / Extremiști Negri Armați în SUA – se pregătește un nou război civil

Extremiști Negri Armați în SUA – se pregătește un nou război civil

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iulie 10, 2020

Iată ce s-a întâmplat de ziua Statelor Unite ale Americii în Georgia.

E limpede că mai este puțin până vor începe crimele. Cu tensiunea rasială alimentată de întreg stabilimentul cosmopolit, incluzând mass-media, coroporații, ONG-uri, susținuți de Statul mafiot, războiul civil va deveni în scurt timp unul sângeros.

S-a lucrat intens la dezumanizarea albilor prin sloganul Black Lives Matter și activismul de tip “Cancel Culture”.

Românii din State să se gândească serios la cum să se protejeze în vremurile ce vor veni, cu cine să se grupeze, cum să procedeze. V-aș spune să vă întoarceți acasă, dar casa este sub ocupație și ați intra într-o capcană. Unii dintre voi aveți familie, copii și legături pe care nu le puteți reteza instantaneu pentru o eventuală revenire. Nu e o problemă, dacă suntem înțelepți putem întoarce asta în avantajul nostru. Românii sunt albii cu cea mai mare diasporă, suntem răspândiți în toate colțurile lumii.

Dacă am avea unitatea iudeilor, recucerirea națiunilor ar fi floare la ureche, așa că trebuie să ne găsim unii pe alții, cei de aceeași inimă, care simt în același fel nevoia de dreptate și adevăr, între noi nu trebuie să existe discordie. Diferențe secundare de opinie nu sunt importante, ce contează cu adevărat este că ne dorim același lucru și avem același dușman. Ne dorim libertate pentru familia, țara și rasa noastră. Dușmanul nostru este același cosmopolit care lucrează în paralel la sexualizarea copiilor, metizarea raselor, rescrierea istoriei și coruperea guvernelor.

Este nevoie să conlucrăm, fizic sau de la distanță, pentru eliberarea reciprocă, prin agitarea semenilor întru trezire.

3 comments

  1. Prieteni de-ai adminului de canal telegram Bellum Acta
    au remarcat ca echipamentul negrilor din filmare straluceste in intuneric. Vestele lor sunt cat de ieftine posibile iar armele, multe din ele-s airsoft. Sa nu mai mentionez cum una din marsul asta inarmat nici nu tinea bine shotgunu

  2. profa de romana

    Indiferent cat de multi sunt, tot “NEGRI” se scrie. Nu scriu “negrii” decat cei care nu au luat BAC-ul.

  3. “persoane de culoare” lol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *