Home / Actualitate / EVENIMENT: Comemorarea celor 3.000 de români asasinați de americani într-o singură zi

EVENIMENT: Comemorarea celor 3.000 de români asasinați de americani într-o singură zi

Incorect Politic
Aprilie 2, 2024

EVENIMENT: Comemorarea celor 3.000 de români asasinați de americani într-o singură zi

Invitație

Vă invităm la comemorarea celor 3.000 de români asasinați de către americani într-o singură zi, la 4 aprilie 1944, pentru ca U.R.S.S. să poată instaura comunismul în Europa de Est.

Evenimentul se va desfășura în Parcul Cișmigiu, București.

 • Intrarea principală din B-dul Elisabeta
 • Sâmbătă 06 aprili3 2024, orele 12:00-14:00
 • Va fi săvârșită o slujbă de pomenire urmată de discuții libere

Organizator: Asociațiile DUMNEZEU, POPOR ȘI ȚARĂ și MIȘCAREA PENTRU PACE

Istoria oficială și mass media ascund informații esențiale despre trecutul nostru istoric (tehnica minciunii prin omisiune).

Aflați motivele pentru care o crimă în masă se vrea a NU fi cunoscută de public.

Bombardamentul american din 4 aprilie 1944 a avut ca scop terorizarea populației civile pentru a facilita deblocarea Armatei Sovietice din impasul creat de Armata Română.
În vara lui 1917 s-a dovedit că fara colaborarea sau păcalirea Românilor nicio armată nu poate trece Munții Carpați.

În martie 1944, Armata Sovietică era blocată la Nistru și, deși pătrunsese în nord, a fost învinsă la Târgu Frumos de 2 ori.

Avea în față linia de apărare Focșani-Nămoloasa și Munții Carpați, obstacole de netrecut. Doar Românii mai stăteau în calea ocupării și bolșevizării Europei de Est.

4 comments

 1. Acest eveniment criminal împotriva României și a românilor s-a petrecut la o dată care pentru “unii” are importanță și nu întâmplător folosesc cifrele când creează un eveniment sau declanșează război!!! Deci 04.04.1944 nu cred că a fost ales întâmplător , masonii lucrează cu cifre cu semnificație!!!!

 2. A fost prima “reusita” a americanilor sa copieze pe englezi cu privire la Hamburg – operationea Gomora[h].
  Este ceea ce anunta “pedepsirea” Romaniei pentru ca nu oprea lupta impotriva comunismul si a comunistilor, uneltele Satanei pentru ingenuncherea Goyim.
  Ce a fost la Hamburg este ceea ce urma sa se petreaca in Romania si de aceea Regele a decis sa impiedici mascrarea a sute de mii de romani din principalele orase, prin arderea de vii provocata de ploaia de bombe incendiare.

 3. Ar fi bine sa faceti un video despre acest eveniment, cuprinzand si discutiile ulterioare, pentru persoanele care ar dori mult sa participe, dar sunt absente din Bucuresti la data si intre orele mentionate. Multumesc.

  • Deci-in acea zi au fost bombardate și sute de case,pe lângă victime omenești.Nici după 34 nu au scos o lege care să despăgubească victimele.Exista un fond arhivistic in acest sens.care vreți să ne constituim într-o asociație,căutați pagina pe Facebook

   Asociația victimelor bombardamentelor din 1944 din București

   poate reușim să-i constrângem să scoată legi de despăgubire ptr victime și imobile distruse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *