Home / Internațional / Crime împotriva omenirii în Gaza – 12 oameni s-au înecat încercând să ajungă la pachetele alimentare

Crime împotriva omenirii în Gaza – 12 oameni s-au înecat încercând să ajungă la pachetele alimentare

Incorect Politic
Aprilie 2, 2024

Crime împotriva omenirii în Gaza – 12 oameni s-au înecat încercând să ajungă la pachetele alimentare

Uneori se simte că Jidanii pot face tot ce vor și că nu li se va întâmpla nimic.

Adevărul este că li s-au întâmplat unele lucruri în trecut și că vor începe să li se întâmple din nou.

Ceea ce fac ei, oriunde pe pământ, este pur și simplu intolerabil. Istoria arată că oamenii nu vor tolera intolerabilul decât pentru o perioadă limitată de timp.

Jidanii au fost alungați din 109 țări. Nimeni nu are nicio idee de ce cred ei că lucrurile vor fi diferite de data aceasta, dar pariază foarte mult pe această teorie.

Reuters:

Douăsprezece persoane s-au înecat încercând să ajungă la ajutoarele lansate cu avionul pe o plajă din Gaza, au anunțat marți autoritățile sanitare palestiniene, pe fondul temerilor tot mai mari de foamete după aproape șase luni de campanie militară a Israelului.

O înregistrare video a parașutării, obținută de Reuters, a arătat mulțimi de oameni alergând spre plajă, în Beit Lahia, în nordul Gaza, în timp ce lăzi cu parașute pluteau în jos, apoi oameni care stăteau adânc în apă și trupuri care erau trase pe nisip.

Acesta este cel mai recent dintr-o serie de incidente care implică decese în timpul livrărilor de ajutoare în mica enclavă palestiniană aglomerată, unde unii oameni caută buruieni pentru a mânca și coc pâine abia comestibilă din hrană pentru animale.

 

The video showed the apparently lifeless body of a bearded young man being hauled onto the beach, the eyes open but unmoving, and another man trying to revive him with chest compressions as somebody said, “It’s over.”

He swam to get food for his children and he was martyred,” said a man standing on the beach who did not give his name.

They should deliver aid through the (overland) crossings. Why are they doing this to us?

Aid agencies say only about a fifth of required supplies are entering Gaza as Israel ploughs on with an air and ground offensive, triggered by Hamas’ Oct. 7 attack, that has shattered the enclave, pushing parts of it into famine already.

They say deliveries by air or sea directly onto Hamas-run Gaza’s beaches are no substitute for increased supplies coming in by land via Israel or Egypt.

A piece of paper retrieved from Monday’s air drop said in Arabic written over an American flag that the aid was from the United States.

Înregistrarea video arată cum trupul aparent fără viață al unui tânăr cu barbă este tras pe plajă, cu ochii deschiși, dar nemișcat, iar un alt bărbat încearcă să-l resusciteze cu compresii toracice, în timp ce cineva spune: “S-a terminat”.

“A înotat pentru a lua mâncare pentru copiii săi și a fost martirizat”, a declarat un bărbat care se afla pe plajă și care nu și-a dat numele.

“Ar trebui să livreze ajutoare prin punctele de trecere (terestre). De ce ne fac acest lucru?”

 

Ei își construiesc presupusul port umanitar din oasele copiilor uciși.

Dacă va fi terminat vreodată, acel port de oase va fi folosit ca loc de campare pentru teroriștii israelieni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *