Home / Actualitate / Eveniment memorial dedicat rezistenței din temnițele comuniste – 7 aprilie la Alba Iulia

Eveniment memorial dedicat rezistenței din temnițele comuniste – 7 aprilie la Alba Iulia

Incorect Politic
Aprilie 2, 2024

Eveniment memorial dedicat rezistenței din temnițele comuniste - 7 aprilie la Alba Iulia

Eveniment memorial dedicat rezistenței din temnițele comuniste – 7 aprilie la Alba Iulia

Via Buciumul:

Vă invităm la evenimentul memorial „Medicii în Rezistență și în temnițele comuniste„, care se va desfășura Duminică 7 aprilie 2024, ora 11 (după Sf. Liturghie), la Biserica Memorială „Mihai Viteazul”, din Alba Iulia, Str. Mitropolit Simion Ștefan nr. 5.

Participă: dr. Galina RĂDULEANU, (medic psihiatru, fostă deținută politic), Coriolan BACIU și Florin Dobrescu, din partea Fundației Ion Gavrilă Ogoranu.

Evenimentul este dedicat medicilor și studenților mediciniști care s-au sacrificat în Rezistență și în temnițele comuniste, îndeplinindu-și menirea de a alina suferințele semenilor.

Dorim astfel să venim în întâmpinarea declarării de către Biserica Ortodoxă Română a anului 2024 ca „An comemorativ al tuturor Sfinților tămăduitori fără de arginți”, readucând în memoria societății românești chipurile nenumăraților medici sau studenți mediciniști care și-au sacrificat libertatea și chiar viața, acordând alinare suferințelor semenilor lor aflați în grea restriște sau luptând efectiv împotriva tiraniei ateo-comuniste.

Intrarea este liberă.

Relații la Tel./WhatsApp: +40722749249

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *