Home / Actualitate / Dosar Penal pentru omul care a descoperit dezinfectant expirat la spitalul de neuropsihiatrie pediatrică din Dolj – Claudiu Vava acuzat de punerea în pericol a siguranței naționale

Dosar Penal pentru omul care a descoperit dezinfectant expirat la spitalul de neuropsihiatrie pediatrică din Dolj – Claudiu Vava acuzat de punerea în pericol a siguranței naționale

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Septembrie 23, 2023

Claudiu Vava

Dosar Penal pentru omul care a descoperit dezinfectant expirat la spitalul de neuropsihiatrie pediatrică din Dolj – Claudiu Vava acuzat de punerea în pericol a siguranței naționale

Claudiu Vava este omul care în luna august a tras un semnal de alarmă cu privire la spitalul de neuropsihiatrie pedriatică din județul Dolj, unde se folosește dezinfectant expirat, punându-se în pericol viața și sănătatea pacienților.

Din știrea inițială:

La mai puțin de 24 de ore după ce Claudiu Vava a filmat și pozat dezinfectantul expirat din interiorul spitalului, depozitat sub scări, aflat la îndemâna oricui, personalul spitalului a mușamalizat cazul și a mutat dezinfectantul într-un loc necunoscut.

Lucrătorii au fost surprinși de Claudiu în timp ce încărcau dezinfectantul într-o dubă din curte.

Copilul lui Claudiu a luat stafilococul auriu cu un inhalator nesteril la spitalul cu pricina și a trebui să fie operat de cinci ori pe creier deschis. Atitudinea și inițiativa lui Claudiu Vava vine în acest context și în speranța că va putea să prevină alte tragedii, pentru ca alte familii să nu treacă prin ce a trecut dânsul.

După circul făcut de angajații spitalului, care au lucrat iute la ascunderea dezinfectantul descoperit de Claudiu Vava și au chemat poliția împotriva lui, au apărut informații noi cu privire la ce a urmat.

Pe de-o parte, Guvernul, cu de la sine putere, prin Ministerul Sănătății și Ministerul Afacerilor Interne, a prelungit termenul de valabilitate al dezinfectantului cu 36 de luni.

 

Nu ar trebui să ne surprindă faptul că Guvernul antiromânesc, cu complicitatea autoritățile care decid ce este adevărat și ce este “fake news”, ce este discurs public și ce este “instigare la ură”, acum decide că un dezinfectant expirat nu este expirat.

Pe de altă parte, persoana care gestionează spitalul de neuropsihiatrie pediatrică a depus o plângere penală împotriva lui Claudiu Vava pentru…pregătiți-vă: Punerea în pericol a siguranței naționale.

Pentru că a descoperit grave nereguli într-o instituție publică, nereguli care pun în pericol viața si sănătatea pacienților, i s-a întocmit dosar penal pentru punerea în pericol a siguranței naționale, urmând ca dosarul probabil să fie mutat de sub jurisdicția Poliției sub jurisdicția DIICOT, care cu ajutorul SRI au acum pretext legal pentru monitorizarea lui Claudiu Vava 24/7.

Un lucru e adevărat din toate câte le-a spus Iohannis: Este un stat eșuat.

Un stat care apără interesele grupurilor infracționale organizate în detrimentul intereselor poporului român.

 

One comment

  1. Dar nu știați că adevărul omoară? Soljenițîn spunea că ” adevărul este un lucru ucigător ; a spune adevarul te poate omorî “. Așa și este precum vedem. A fi acuzat de atentat la siguranța națională atunci cînd descoperi o dată de valabilitate depășită este într-adevăr un lucru foarte periculos care te poate costa libertatea și chiar poate și viata .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *